Mercato (Lato 2016)
- Domino_JUVE_!
- Juventino
:jaw: Brak mi słów na to jak wszystko się potoczyło z tym Draxlerem.. Teraz zostajemy z Hernanesem, który moim zdaniem da nam mniej niż Padoin, ale cóż, Marotta wie co robi przecież 

- ManInBlack87
- Juventino
To jest nie mozliwe z tym Hernanesem. Na Boga, powalczmy o Saponare 

- aras
- Juventino
Cała sytuacja przypomina mi Milan i sprowadzanie szrotu Allegriemu. Od tego mercato Milan się całkowicie pogrążył.
Jak Marchisio, Asa i Khedira wrócą do zdrowia, będziemy mieć 10 zawodników na 3 pozycje. Mimo tego niewiele będziemy mogli nimi zmieniać ustawienie , bo wszyscy to środkowi pomocnicy o defensywnym usposobieniu.
Naszą bronią i taktyką będą wspaniałe wrzutki Bonucciego na Mandzukica, jak zresztą ostatnio nam zaprezentowali.
Jak Marchisio, Asa i Khedira wrócą do zdrowia, będziemy mieć 10 zawodników na 3 pozycje. Mimo tego niewiele będziemy mogli nimi zmieniać ustawienie , bo wszyscy to środkowi pomocnicy o defensywnym usposobieniu.
Naszą bronią i taktyką będą wspaniałe wrzutki Bonucciego na Mandzukica, jak zresztą ostatnio nam zaprezentowali.
- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
Ale wstydJacky pisze: Wesoła twórczość od Goal.com pt. The evolution of a Juventus transfer...

[/url][/quote]
jak można mieć kolegę romaniste?

Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- Haris
- Juventino
A idź pan w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z takimi transferami.
W tym roku tylko Dybala, Sandro, Khedira, Rugani i Cuadrado (o kimś zapomniałem) to dobre transfery, a kasa która poszła na całą resztę powinniśmy przeznaczyć na trequatrustę.
Padoin? W moim domu od kilku dobrych lat jest obiektem drwin i poniżeń. A ten brazol z Interu to będzie jakaś porażka.
W tym roku tylko Dybala, Sandro, Khedira, Rugani i Cuadrado (o kimś zapomniałem) to dobre transfery, a kasa która poszła na całą resztę powinniśmy przeznaczyć na trequatrustę.
Padoin? W moim domu od kilku dobrych lat jest obiektem drwin i poniżeń. A ten brazol z Interu to będzie jakaś porażka.
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- Robaku
- Juventino
Spoko, spoko, Prandelli, Monetlla tylko czekająaras pisze:Cała sytuacja przypomina mi Milan i sprowadzanie szrotu Allegriemu. Od tego mercato Milan się całkowicie pogrążył.

Jak się popatrzy na tego Hernanesa to dno, ale to co robił w Lazio, fiu fiu... ja dam mu szansę, wszystko bedzie zależało od ustawienia Maxa, granie na Padoina to strata taktyczna dla całego Juve, jakiś kult wokół niego urósł a ja bym odstrzelił go jako pierwszego z obecnego składu.
- Gajowy Marucha
- Juventino
Czemu nie próbujemy z Nasrim, albo chociaż z Lamelą? :mad2:
- Astarot
- Juventino
albo reaktywujmy Diamantiego :snackgy:ManInBlack87 pisze:To jest nie mozliwe z tym Hernanesem. Na Boga, powalczmy o Saponare
ew. módlmy się, żeby Sinisy nie szło na ławce Milanu... podpiszemy z nim kontrakt - przynajmniej będzie miał kto wolne bić :czytaj:
- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
Hernanes wcale nie jest taki zły, ale mogli już z bayernem pokombinować i wyciągnąć Gotze za Comana....
mam nadzieje ze u nas Brazylijczyk nie bedzie pajacował i nie weznie nr 88 tak jak w interze tylko jakiś przyzwoity numer
mam nadzieje ze u nas Brazylijczyk nie bedzie pajacował i nie weznie nr 88 tak jak w interze tylko jakiś przyzwoity numer
Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- sebatiaen
- Juventino
Nie próbujemy z Lamelą albo Nasrim bo jest za późno, poprostu nasi rzucili wszystko na jedną kartę którą był Draxler i teraz jesteśmy nie napiszę gdzie.
Hernanes to jednak dobra opcja, i tak skład wygląda bardzo dobrze przecież, brak nam tylko tego topowego trequa.
Hernanes to jednak dobra opcja, i tak skład wygląda bardzo dobrze przecież, brak nam tylko tego topowego trequa.
- Boncol
- Juventino
Draxler jeszcze nigdy nie zagrał takich sezonów jak Hernanes, więc wyluzujcie. Z niewolnika nie ma pracownika, co mieli szwaba po dupie całować? Hernanes w takiej drużynie jak Juve może nabrać wiatrów w żagle. Potrafi grać i za napastnikami i bardziej cofnięty, jest kapitalnie wyszkolony technicznie i świetnie bije rzuty wolne. W Interze ostatnio każdy grał słabo, a za trochę ponad 10 mln to świetny zakup.
Oczywiste, że każdy wolałby Isco, ale to naprawdę nie jest złe mercato tylko ci ludzie muszą się zgrać, bo za dużo piłkarzy z tej kadry odeszło i za dużo przyszło. Myślę, że po przerwie na reprezentacje będzie już dobrze, bo mamy spore możliwości manewru.
PS: Januzaj? Oglądacie wy w ogóle niektórych piłkarzy czy tylko jedziecie po nazwiskach? Skrzydłowy który gra jeden dobry mecz na dziesięć jest nam na pewno bardzo potrzebny!
Oczywiste, że każdy wolałby Isco, ale to naprawdę nie jest złe mercato tylko ci ludzie muszą się zgrać, bo za dużo piłkarzy z tej kadry odeszło i za dużo przyszło. Myślę, że po przerwie na reprezentacje będzie już dobrze, bo mamy spore możliwości manewru.
PS: Januzaj? Oglądacie wy w ogóle niektórych piłkarzy czy tylko jedziecie po nazwiskach? Skrzydłowy który gra jeden dobry mecz na dziesięć jest nam na pewno bardzo potrzebny!
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Bardzo madre słowa co do Padoina jestem tego samego zdania, Hernanes jest cienki jak Wawrzyniak ale jednak warto dać mu szanse skoro ma grać dla naszego klubu,.Robaku pisze:[
Spoko, spoko, Prandelli, Monetlla tylko czekają![]()
Jak się popatrzy na tego Hernanesa to dno, ale to co robił w Lazio, fiu fiu... ja dam mu szansę, wszystko bedzie zależało od ustawienia Maxa, granie na Padoina to strata taktyczna dla całego Juve, jakiś kult wokół niego urósł a ja bym odstrzelił go jako pierwszego z obecnego składu.
- aras
- Juventino
Jeśli 4-3-3 to po co tyle pomocników?
Dajmy że w podstawie zagra Khedira, Marchisio i Pogba.
Na ławie będzie Lemina, Padoin, Sturaro, Pereyra, Asamoah i Hernanes.
I założe się że najczęściej wchodzić z ławki będzie Padoin.
Dajmy że w podstawie zagra Khedira, Marchisio i Pogba.
Na ławie będzie Lemina, Padoin, Sturaro, Pereyra, Asamoah i Hernanes.
I założe się że najczęściej wchodzić z ławki będzie Padoin.

- Beben
- Juventino
Panowie, a jak wygląda sprawa Vadala ? Niby talent :spiteful: , niby gra jako 10, wszyscy wiemy, że miał być Isco czy inny Oscar, ale w obliczu gry Padoina
Allegri w ogóle widzi jakiś potencjał w młodym Argentyńczyku :shifty: