Liga Mistrzów 2015/16

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Hypeman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 19:04

Mam przeczucie że Llorente nas pokara :think:

Julek997

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 19:04

Terminarz będzie gdzies godzine po losowaniu.

Obyśmy 1 mecz grali na wyjeździe z City lub Sevillą. Nie chce aby Juve tam grało pod koniec i walczyło o awans na takich cięzkich terenach.

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 19:06

Wolisz żeby nasi pojechali do City już teraz z tak nie dogranym składem;)?

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 19:19

Ciekawe dlaczego w poprzednich sezonach losowania grup nie budziły tu takich kontrowersji :prochno:

vero1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 19:19

vitoo pisze:Zobaczymy, fakty są takie że mamy naszpikowanych gwiazdami Angoli, triumfatora LE i trzecią drużynę Bundesligi. Brak cieniasów z góry skazanych na porażkę, na których można by sobie nabić punktów. Pamiętajmy, że nasza drużyna też jest w przebudowie i w LM może to przynieść skutki boleśniejsze niż w lidze. Ale oby było tak, jak mówisz. Nie mamy przed kim trząść porami bo to w końcu my graliśmy w finale w Berlinie.
Fakty są takie, że jesteśmy mistrzem Włoch i finalistą ostatniej edycji CL co trafnie zauważyłęś. Zresztą i tak zawsze o awansie decydują mecze z najmocniejszymi bo jak trafi do grupy totalny outsider to z reguły każdy go leje i na dobrą sprawę niewiele to zmienia w końcowym rozrachunku. Zresztą jak ktoś miałby w takiej grupie zaliczyć wpadkę z tą teoretycznie słabszą ekipą to myślę, że nasz klub byłbym najpoważniejszym kandydatem do tego zaszczytnego osiągnięcia(BATE, Malmoe, Nordsjelland - trochę tego było i to całkiem niedawno). Dlatego ja jestem z dzisiejszego losowanie zadowolony i już nie mogę się doczekać pierwszych pojedynków.

Julek997

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 19:20

tak wole jechac teraz. City na początek gra słabo, przykład rok temu Roma bez wielu piłkarzy spokojnie zremisowała z nimi w 1 kolejce na Etihad. Chyba nie chcesz z nimi grać na Etihad w 6 kolejce gdzie bedzie walka który zespół awansowuje.

Mam nadzieje, że Juve teraz bedzie grało lepiej w fazie grupowej, będzie pewność tak my Juve jesteśmy wielcy, graliśmy w finale LM, a nie jak rok temu gdzie graliśmy bojaźliwie bo nie chcielismy powtórki z poprzedniego roku, gdzie odpadliśmy z turkami !! FORZA GRANDE JUVE

Vinylside

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 19:20

Moim zdaniem bardzo ciekawa grupa. Każdy może pokonać każdego, nie ma słabych zespołów i właśnie chyba o to chodzi w Lidze Mistrzów.

Będzie albo prawdziwy, zdany test, albo kubeł zimnej wody, proste.

FORZA JUVENTUS

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 19:22

Wielu tu trzesie portami zapominajac chyba, ze bylismy finalista LM. To nas sie powinni obawiac, a LE to nie LM.

Dempsej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 19:24

Wojtek pisze: Coś mi się wydaje, że TVP nie ma już praw do LM :D
Chyba nie jestem w temacie, traktowałem to jako coś naturalnego.
Ogromna strata :C

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 19:28

mam wrażenie, że możemy zarówno awansować z pierwszego miejsca, jak i po fazie grupowej nie powąchać więcej w tym sezonie europejskich pucharów. liczę, że od pierwszego meczu się zepną i będą walczyć, a nie jak w poprzednich sezonach, że o awansie decydował praktycznie ostatni mecz.

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 19:29

Julek tak City na początku gra słabo czego najlepszym przykładem było 3-0 z Chelsea ostatnio :C

vero1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 19:29

Julek997 pisze:tak wole jechac teraz. City na początek gra słabo, przykład rok temu Roma bez wielu piłkarzy spokojnie zremisowała z nimi w 1 kolejce na Etihad. Chyba nie chcesz z nimi grać na Etihad w 6 kolejce gdzie bedzie walka który zespół awansowuje.

Mam nadzieje, że Juve teraz bedzie grało lepiej w fazie grupowej, będzie pewność tak my Juve jesteśmy wielcy, graliśmy w finale LM, a nie jak rok temu gdzie graliśmy bojaźliwie bo nie chcielismy powtórki z poprzedniego roku, gdzie odpadliśmy z turkami !! FORZA GRANDE JUVE
Myśle, że w pierwszej kolejce najlepiej będzie zagać u siebie z Borussią. TEORETYCZNIE najlepsza możliwa opcja na 3 punkty na starcie, dopiero potem wyjazd do Hiszpanii lub Angli.

Kejker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 19:40

Gladbach [*]. Mam nadzieję, że chociaż Sevillę odpulą.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 19:43

CavAllano pisze:Wielu tu trzesie portami zapominajac chyba, ze bylismy finalista LM. To nas sie powinni obawiac, a LE to nie LM.
Z tevezem i vidalem. Teraz po przemeblowaniu tak naprawde jestesmy zagadka.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 19:55

białas pisze:mam wrażenie, że możemy zarówno awansować z pierwszego miejsca, jak i po fazie grupowej nie powąchać więcej w tym sezonie europejskich pucharów. liczę, że od pierwszego meczu się zepną i będą walczyć, a nie jak w poprzednich sezonach, że o awansie decydował praktycznie ostatni mecz.
W pełni się z tobą zgadzam. Warto jednak tu podkreślić, że na papierze ewidentnie jesteśmy faworytem tej grupy - ja jednak miałbym pewne obawy, czy nasi nie będą znów chcieli nam zapewnić najwyższych emocji do ostatniej kolejki.
Prawda jest taka, że jak nie wyjdziemy z grupy, to (jak najczęściej to bywa) przez własną nonszalancję, a nie z braku potencjału.
Poza tym jestem dobrej myśli..
P.S - chciałem Real, mieli szczęście
:spiteful:

ODPOWIEDZ