Serie A: Mercato - zima 2016

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Piotrekmmz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2015, 14:21

Mówi się że Balotelli przyjdzie na darmowe wypożyczenie a jego pensję opłacać będzie Liverpool. Niczym nie ryzykują, a troszkę korzyści może Mariuszek im przynieść.

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2015, 14:45

Albo troszkę smrodku w ekipie, która pod wodzą Mihajlovicia braki jakościowe miała nadrabiać atutami wolicjonalnymi. Poza tym liga będzie ciekawsza.

Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2015, 15:29

Pluto pisze:Albo troszkę smrodku w ekipie
Dokładnie. Szczerze ja jakoś nie mam ochoty patrzeć na tą mordę w SerieA.

Il Fenomeno

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2015, 13:23

Telenowela z Lucasem Digne dobiegła końca, wylądował ostatecznie w Rzymie.

Obrazek

no i Mariusz w Mediolanie.

Obrazek

Obrazek
RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2015, 13:26

Barwuah ponoć ma mieć jakiegoś opiekuna co to go będzie pilnował żeby niczego nie odwalał w czasie prywatnym. Coś takiego wczoraj Di Marzio w swoim programie bodaj zapodał. Na specjalny wniosek Milanu rzecz jasna :D

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2015, 13:33

Ja czytałem o jakimś aneksie pod umową, który musi podpisać, a tym aneksem jest specjalny kodeks dobrych manier i profesjonalnego prowadzenia się, którego Balo będzie musiał przestrzegać, bo inaczej czeka go surowa kara. ;)

Wątpię by Milan wynajął jakiegoś 'plastra' dla Balo, który będzie inwigilował jego życie prywatne i każde wyjście po jajka do supermarketu, sprawdzając czy aby nie żre kebaba pod La Scalą.

RICTOR

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2015, 13:38

Nie no, ja to bardziej w formie żartu pisałem niż na poważnie :D
Ale jakoś go inwigilować będą musieli czy się nocami po dyskotekach nie wozi zamiast spać :prochno:

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2015, 14:52

RICTOR pisze:Barwuah ponoć ma mieć jakiegoś opiekuna co to go będzie pilnował żeby niczego nie odwalał w czasie prywatnym. Coś takiego wczoraj Di Marzio w swoim programie bodaj zapodał. Na specjalny wniosek Milanu rzecz jasna :D
Nie ma co się śmiać. U nas Bonnu jak zawodził to wynajął sobie jakiegoś psychologa/specjalistę, które pomaga mu udźwignąć ciężar presji i widzimy co teraz robi. Pełna swoboda na boisku i nie boi się kiwnąć będąc ostatnim obrońcą. Jego pewność siebie jest niesamowita, a pamiętamy wszyscy jaki był niepewny na początku swojej przygody.

Co do Mario to mam tylko jedno pytanie. Po co Milanowi kolejny napastnik? Chcą ustawić 3 środkowych w środku i dawać na nich wrzutki? Niech jeszcze Ibrę sobie ściągną :prochno: Nie potrafię zrozumieć co Milan robi w to mercato, no naprawdę nie potrafię zrozumieć co oni robią...

vitoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 14 razy
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2015, 15:15

Milan jest chyba jedynym klubem, który mógł wpaść na pomysł ściągnięcia Balotellego. W tym klubie nic się kupy nie trzyma od jakiegoś czasu i wygląda na to, że to mercato nie jest wyjątkiem. Łapią tego, kto im akurat w łapska wpadnie, tym razem padło na tykającą bombę, w dodatku bez formy, która od dawna jest piłkarskim pośmiewiskiem całego świata. To jest sposób na odbudowanie renomy Milanu?

Prazesutki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2015, 17:28

No, a odpowiada za to jeden człowiek - Adriano Galliani aka Magik Mercato. Ten gość nie poradziłby sobie z sensownym wydaniem nawet 200mln. Gdy pomoc jest martwa, to Dottore negocjuje przez tydzień średniaka Soriano z klauzulą 10mln i wypożyczenie Balo bez opcji wykupu. ;)

RICTOR

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2015, 23:04

Obrazek
:lol:

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2015, 00:54

Cieszę się, że Balotelli wrócił do Włoch. Jak się odbudować to tylko przy takim gościu jak Sinisa. Ten brak ceny przy wypożyczeniu z Liverpoolu jest trochę niepokojący patrząc ze strony włodarzy klubu z Mediolanu, ale z drugiej strony Anglicy dobrze wiedzą, że Milan w tym okienku i tak wydał już sporo. Poza tym nie wiem ile goli musiałby na strzelać Mario żeby ponownie zainteresować klub z Anfield. Jedno wydaje mi się pewne. Do Liverpoolu nie wróci.

Lavezzi bliziutko Interu. Co by nie mówić po zeszłorocznym, bladym mercato w tym roku jest całkiem niezły wysyp. A najlepsze dopiero przed nami.

Obrazek
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2015, 00:54

Cieszę się, że Balotelli wrócił do Włoch. Jak się odbudować to tylko przy takim gościu jak Sinisa. Ten brak ceny przy wypożyczeniu z Liverpoolu jest trochę niepokojący patrząc ze strony włodarzy klubu z Mediolanu, ale z drugiej strony Anglicy dobrze wiedzą, że Milan w tym okienku i tak wydał już sporo. Poza tym nie wiem ile goli musiałby na strzelać Mario żeby ponownie zainteresować klub z Anfield. Jedno wydaje mi się pewne. Do Liverpoolu nie wróci.

Lavezzi bliziutko Interu. Co by nie mówić po zeszłorocznym, bladym mercato w tym roku jest całkiem niezły wysyp. A najlepsze dopiero przed nami.

Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2015, 07:44

zoff pisze: Lavezzi bliziutko Interu. Co by nie mówić po zeszłorocznym, bladym mercato w tym roku jest całkiem niezły wysyp. A najlepsze dopiero przed nami.
Czy tak bliziutko to bym nie powiedział. Z Lavezzim jest ten problem, że został mu rok do końca kontraktu, a PSG chce 10 mln, sam Lavezzi 5 (Inter oferuje mniej, strony są dalekie od porozumienia.

Perisic też wątpię, że dołączy do Interu - Wolfsburg to trudny gracz do negocjacji, a sprzedali już w tym okienku jednego ważnego piłkarza. Najbliżej Interu wydaje się być Lamela i to za 20 baniek ( 6+14). Jak dla mnie pokaźna kasa jak za takiego ogóra, fakt faktem w Romie Zemana grał całkiem nieźle, ale w Kogutach to oprócz tej bramki z krzyżaka wiele nie pokazał.

kamil-8853

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2015, 08:55

RICTOR pisze:Obrazek
:lol:

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: PADŁEM ! :) Ps. Lamela bardzo blisko Interu.

ODPOWIEDZ