Serie A: Mercato - zima 2016
- Piotrekmmz
- Juventino
Mówi się że Balotelli przyjdzie na darmowe wypożyczenie a jego pensję opłacać będzie Liverpool. Niczym nie ryzykują, a troszkę korzyści może Mariuszek im przynieść.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Dokładnie. Szczerze ja jakoś nie mam ochoty patrzeć na tą mordę w SerieA.Pluto pisze:Albo troszkę smrodku w ekipie
- Il Fenomeno
- Juventino
Telenowela z Lucasem Digne dobiegła końca, wylądował ostatecznie w Rzymie.

no i Mariusz w Mediolanie.

no i Mariusz w Mediolanie.

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Barwuah ponoć ma mieć jakiegoś opiekuna co to go będzie pilnował żeby niczego nie odwalał w czasie prywatnym. Coś takiego wczoraj Di Marzio w swoim programie bodaj zapodał. Na specjalny wniosek Milanu rzecz jasna 

- Vincitore
- Juventino
Ja czytałem o jakimś aneksie pod umową, który musi podpisać, a tym aneksem jest specjalny kodeks dobrych manier i profesjonalnego prowadzenia się, którego Balo będzie musiał przestrzegać, bo inaczej czeka go surowa kara. 
Wątpię by Milan wynajął jakiegoś 'plastra' dla Balo, który będzie inwigilował jego życie prywatne i każde wyjście po jajka do supermarketu, sprawdzając czy aby nie żre kebaba pod La Scalą.

Wątpię by Milan wynajął jakiegoś 'plastra' dla Balo, który będzie inwigilował jego życie prywatne i każde wyjście po jajka do supermarketu, sprawdzając czy aby nie żre kebaba pod La Scalą.
- Eric6666
- Juventino
Nie ma co się śmiać. U nas Bonnu jak zawodził to wynajął sobie jakiegoś psychologa/specjalistę, które pomaga mu udźwignąć ciężar presji i widzimy co teraz robi. Pełna swoboda na boisku i nie boi się kiwnąć będąc ostatnim obrońcą. Jego pewność siebie jest niesamowita, a pamiętamy wszyscy jaki był niepewny na początku swojej przygody.RICTOR pisze:Barwuah ponoć ma mieć jakiegoś opiekuna co to go będzie pilnował żeby niczego nie odwalał w czasie prywatnym. Coś takiego wczoraj Di Marzio w swoim programie bodaj zapodał. Na specjalny wniosek Milanu rzecz jasna
Co do Mario to mam tylko jedno pytanie. Po co Milanowi kolejny napastnik? Chcą ustawić 3 środkowych w środku i dawać na nich wrzutki? Niech jeszcze Ibrę sobie ściągną

- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Milan jest chyba jedynym klubem, który mógł wpaść na pomysł ściągnięcia Balotellego. W tym klubie nic się kupy nie trzyma od jakiegoś czasu i wygląda na to, że to mercato nie jest wyjątkiem. Łapią tego, kto im akurat w łapska wpadnie, tym razem padło na tykającą bombę, w dodatku bez formy, która od dawna jest piłkarskim pośmiewiskiem całego świata. To jest sposób na odbudowanie renomy Milanu?
- Prazesutki
- Juventino
No, a odpowiada za to jeden człowiek - Adriano Galliani aka Magik Mercato. Ten gość nie poradziłby sobie z sensownym wydaniem nawet 200mln. Gdy pomoc jest martwa, to Dottore negocjuje przez tydzień średniaka Soriano z klauzulą 10mln i wypożyczenie Balo bez opcji wykupu. 

- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Cieszę się, że Balotelli wrócił do Włoch. Jak się odbudować to tylko przy takim gościu jak Sinisa. Ten brak ceny przy wypożyczeniu z Liverpoolu jest trochę niepokojący patrząc ze strony włodarzy klubu z Mediolanu, ale z drugiej strony Anglicy dobrze wiedzą, że Milan w tym okienku i tak wydał już sporo. Poza tym nie wiem ile goli musiałby na strzelać Mario żeby ponownie zainteresować klub z Anfield. Jedno wydaje mi się pewne. Do Liverpoolu nie wróci.
Lavezzi bliziutko Interu. Co by nie mówić po zeszłorocznym, bladym mercato w tym roku jest całkiem niezły wysyp. A najlepsze dopiero przed nami.
Lavezzi bliziutko Interu. Co by nie mówić po zeszłorocznym, bladym mercato w tym roku jest całkiem niezły wysyp. A najlepsze dopiero przed nami.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Cieszę się, że Balotelli wrócił do Włoch. Jak się odbudować to tylko przy takim gościu jak Sinisa. Ten brak ceny przy wypożyczeniu z Liverpoolu jest trochę niepokojący patrząc ze strony włodarzy klubu z Mediolanu, ale z drugiej strony Anglicy dobrze wiedzą, że Milan w tym okienku i tak wydał już sporo. Poza tym nie wiem ile goli musiałby na strzelać Mario żeby ponownie zainteresować klub z Anfield. Jedno wydaje mi się pewne. Do Liverpoolu nie wróci.
- Vincitore
- Juventino
Czy tak bliziutko to bym nie powiedział. Z Lavezzim jest ten problem, że został mu rok do końca kontraktu, a PSG chce 10 mln, sam Lavezzi 5 (Inter oferuje mniej, strony są dalekie od porozumienia.zoff pisze: Lavezzi bliziutko Interu. Co by nie mówić po zeszłorocznym, bladym mercato w tym roku jest całkiem niezły wysyp. A najlepsze dopiero przed nami.
Perisic też wątpię, że dołączy do Interu - Wolfsburg to trudny gracz do negocjacji, a sprzedali już w tym okienku jednego ważnego piłkarza. Najbliżej Interu wydaje się być Lamela i to za 20 baniek ( 6+14). Jak dla mnie pokaźna kasa jak za takiego ogóra, fakt faktem w Romie Zemana grał całkiem nieźle, ale w Kogutach to oprócz tej bramki z krzyżaka wiele nie pokazał.
- kamil-8853
- Juventino
RICTOR pisze:
:lol:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: PADŁEM !