Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2015, 20:57

Marchetti (Sky) potwierdza sondowanie sytuacji Witsela. Jego zdaniem Draxler sie oddala, bo szukamy gracza o innej specyfice. Dostalismy z kolei rzekomo konkretna oferta z Sevilli za Llorente i jest mozliwe, ze pozegnamy Hiszpana na zasadach transferu defintywnego. Wowczas w klubie zostalby Zaza (byc moze odejscie tego ostatniego do Anglii przedluza sie wlasnie z tego wzgledu).

Dzieje sie, oj dzieje. Dziennikarze sami sie gubia.

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2015, 21:08

A czy możliwe jest.... pozyskanie Witsela i Draxlera w szczególności patrząc przez pryzmat sprzedaży Llorente a być może jeszcze Isli i Zazy?

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2015, 21:12

MishaAveJuve pisze:A czy możliwe jest.... pozyskanie Witsela i Draxlera w szczególności patrząc przez pryzmat sprzedaży Llorente a być może jeszcze Isli i Zazy?
Laudisa twierdzi, ze tak.

Moim zdaniem, jesli jesli juz, to ewentualnie do zrealizowania jest scenariusz 1+1. Czyli jednego gracza pozyskujemy za dosc duze pieniadze, a drugi transfer to jakis utalentowany mlodzik za kilka milionów. Niemniej i tak watpie w takie rozwiazanie.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 39 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2015, 21:16

Fc Bologna wygrałą wyścig z Roma i Napoli po Donsaha. Wypożyczenie z obowiązkiem wykupu. Podobno jest on już zaklepany przez nas na nastepny sezon. Coś ala deal z Sassuolo w sprawie Vrsaljko :cooler: Jeżeli Draxler to nie Witsel. Musimy być realistami :D Jakby obaj przyszli to by było za grubo :C

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2015, 21:16

To zamieszanie z Draxlerem to największy burdel i największa saga w historii ostatnich lat mercato. Pamiętam jak dzisiaj, że świeżo po sprzedaży Vidala ktoś tu palnął na forum, że ruszamy teraz po Draxlera i od tej pory dwa razy w tygodniu jakaś kwota jest podawana na forum, łącznie z mitycznymi 15 milionami bez bonusów.

Za te męki, ten Draxler nam się należy jak psu buda, a jak nie, to niech Marotta wyjdzie na mównice i powie, że koniec mercato i zwijamy żagle. Uwielbiam te dwa miesiące, ale teraz jestem już kosmicznie zmęczony.

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 39 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2015, 21:18

Vincitore pisze:
Za te męki, ten Draxler nam się należy jak psu buda, a jak nie, to niech Marotta wyjdzie na mównice i powie, że koniec mercato i zwijamy żagle. Uwielbiam te dwa miesiące, ale teraz jestem już kosmicznie zmęczony.

Już raz tak w to okienko mowił. :D

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2015, 21:24

dziwi mnie bardzo taki rozstrzał pomiędzy zawodnikami, jednak Witsel a Draxler mimo, że obydwaj grają w pomocy to zupełnie inni piłkarze, o róznej charakterystyce i umiejętnościach, dający zupełnie co innego drużynie. Albo ktoś wali ślepakami i po prostu zmyśla albo w czasie kontuzji Khediry faktycznie na koniec mercato robimy "brutallity" i robimy "finish them"

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
Buffalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2015, 21:26

W tym okienku jest już wszystko. Czekam na info o powrocie Vucinića, który wkomponuje się jako 10tka. Inna opcja to wypożyczenie Balo z Milanu do nas :tancze:
A tu jeszcze tydzień :spiteful:

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2015, 21:34

Już naprawdę nie wiem jak mam Wam tłumaczyć - tak żebyście tego nie odebrali jak zwykłego przekomarzania się z mojej strony - że żadnego Draxlera nie będzie. Tak jak pisałem wielokrotnie, media będą wałkować jego temat do ostatnich godzin mercato, ale jak jesteśmy bez trequartisty, tak bez niego zostaniemy.
RICTOR pisze:Chyba jednak Pumex i jego sceptycyzm górą.
Nie sceptycyzm, a myślenie, umiejętność czytania między wierszami i wyciągania wniosków w pewnych faktów. Część do tej pory myśli, że mam niezły ubaw z trollowania i z siania pesymistycznego fermentu a tymczasem ja jeszcze raz, z dużą dozą spokoju i z anielską cierpliwością powtarzam: Draxlera nie będzie, lecz i tak czuję, że bez posta-giganta zawierającego konkretne argumenty przemawiające za moją tezą się nie obędzie.

Obrazek
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2015, 21:35

Wygląda na to ze obecnie w grę wchodzą tylko nazwiska Draxa, leminy i Witsela. BVB odrzuciło ofertę za Ilkaya, o Mario cisza straszna. Najchętniej opchnalbym Zaze, FERDKA i Isle a przywitalbym Draxa i.Axela. wtedy i tak zostajemy i dobra ofensywa w postaci Dybali Mandżukić Moraty i Comana. Poza tym po przyjściu Cuadrado ta siła ofensywna została znacznie wzmocniona

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2015, 21:44

Niektórzy (hehe) powinni odstawić na bok to forum i całą otoczkę związaną z mercato...

Cieszę się bardzo z Cuadrado. Nie wyszło mu w Chelsea, tak samo jak Sanchezowi w Barcelonie. ;)
Będzie śmigał u Nas.

Bardzo dobre okienko transferowe :ok:

Piotrekmmz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2015, 21:47

Sanchezowi nie wyszło w Barcelonie tak samo, jak Cuadrado w Chelsea? :shock:

Coś za cicho się zrobiło w sprawie Gotze. Może jest jeszcze szansa na deal z Bayernem? :spiteful:

Urbi27

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2015, 21:50

Mate.G pisze:Niektórzy (hehe) powinni odstawić na bok to forum i całą otoczkę związaną z mercato...

Cieszę się bardzo z Cuadrado. Nie wyszło mu w Chelsea, tak samo jak Sanchezowi w Barcelonie. ;)
Będzie śmigał u Nas.

Bardzo dobre okienko transferowe :ok:
Rzeczywiście tak samo :facepalm:

Nie mniej jednak w tym okienku tworzymy zespół na wiele lat. Za rok to będzie już tylko kosmetyka.

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2015, 21:53

Wg kibiców Barcelony jest uważany jako niewypał, choć nie wiem czy warto się sugerować komentarzami :prochno: Ja tam nie mam pojęcia jak grał, ale kibice narzekali.

Za to meczów Chealsea kilka widziałem, ale Nasz zawodnik tam nie grał :prochno:

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2015, 22:26

CavAllano pisze:Marchetti (Sky) potwierdza sondowanie sytuacji Witsela. Jego zdaniem Draxler sie oddala, bo szukamy gracza o innej specyfice. .
Dwa miesiące męczyć bułę z Draxlerem aby teraz stwierdzić, że potrzebny jest jednak gracz o innej specyfice...Obrazek
Nie, nie wierzę już w ten cały cyrk...z drugiej strony ten cały cyrk oznacza, że przyjdzie chyba ktoś konkretny...

Obrazek
Zablokowany