Mercato (Lato 2016)
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Marchetti (Sky) potwierdza sondowanie sytuacji Witsela. Jego zdaniem Draxler sie oddala, bo szukamy gracza o innej specyfice. Dostalismy z kolei rzekomo konkretna oferta z Sevilli za Llorente i jest mozliwe, ze pozegnamy Hiszpana na zasadach transferu defintywnego. Wowczas w klubie zostalby Zaza (byc moze odejscie tego ostatniego do Anglii przedluza sie wlasnie z tego wzgledu).
Dzieje sie, oj dzieje. Dziennikarze sami sie gubia.
Dzieje sie, oj dzieje. Dziennikarze sami sie gubia.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A czy możliwe jest.... pozyskanie Witsela i Draxlera w szczególności patrząc przez pryzmat sprzedaży Llorente a być może jeszcze Isli i Zazy?
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- jakku1
- Juventino
Laudisa twierdzi, ze tak.MishaAveJuve pisze:A czy możliwe jest.... pozyskanie Witsela i Draxlera w szczególności patrząc przez pryzmat sprzedaży Llorente a być może jeszcze Isli i Zazy?
Moim zdaniem, jesli jesli juz, to ewentualnie do zrealizowania jest scenariusz 1+1. Czyli jednego gracza pozyskujemy za dosc duze pieniadze, a drugi transfer to jakis utalentowany mlodzik za kilka milionów. Niemniej i tak watpie w takie rozwiazanie.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Fc Bologna wygrałą wyścig z Roma i Napoli po Donsaha. Wypożyczenie z obowiązkiem wykupu. Podobno jest on już zaklepany przez nas na nastepny sezon. Coś ala deal z Sassuolo w sprawie Vrsaljko
Jeżeli Draxler to nie Witsel. Musimy być realistami
Jakby obaj przyszli to by było za grubo :C

- Vincitore
- Juventino
To zamieszanie z Draxlerem to największy burdel i największa saga w historii ostatnich lat mercato. Pamiętam jak dzisiaj, że świeżo po sprzedaży Vidala ktoś tu palnął na forum, że ruszamy teraz po Draxlera i od tej pory dwa razy w tygodniu jakaś kwota jest podawana na forum, łącznie z mitycznymi 15 milionami bez bonusów.
Za te męki, ten Draxler nam się należy jak psu buda, a jak nie, to niech Marotta wyjdzie na mównice i powie, że koniec mercato i zwijamy żagle. Uwielbiam te dwa miesiące, ale teraz jestem już kosmicznie zmęczony.
Za te męki, ten Draxler nam się należy jak psu buda, a jak nie, to niech Marotta wyjdzie na mównice i powie, że koniec mercato i zwijamy żagle. Uwielbiam te dwa miesiące, ale teraz jestem już kosmicznie zmęczony.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Vincitore pisze:
Już raz tak w to okienko mowił.

- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
dziwi mnie bardzo taki rozstrzał pomiędzy zawodnikami, jednak Witsel a Draxler mimo, że obydwaj grają w pomocy to zupełnie inni piłkarze, o róznej charakterystyce i umiejętnościach, dający zupełnie co innego drużynie. Albo ktoś wali ślepakami i po prostu zmyśla albo w czasie kontuzji Khediry faktycznie na koniec mercato robimy "brutallity" i robimy "finish them"
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Buffalo
- Juventino
W tym okienku jest już wszystko. Czekam na info o powrocie Vucinića, który wkomponuje się jako 10tka. Inna opcja to wypożyczenie Balo z Milanu do nas :tancze:
A tu jeszcze tydzień :spiteful:
A tu jeszcze tydzień :spiteful:
Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- pumex
- Juventino
Już naprawdę nie wiem jak mam Wam tłumaczyć - tak żebyście tego nie odebrali jak zwykłego przekomarzania się z mojej strony - że żadnego Draxlera nie będzie. Tak jak pisałem wielokrotnie, media będą wałkować jego temat do ostatnich godzin mercato, ale jak jesteśmy bez trequartisty, tak bez niego zostaniemy.
Nie sceptycyzm, a myślenie, umiejętność czytania między wierszami i wyciągania wniosków w pewnych faktów. Część do tej pory myśli, że mam niezły ubaw z trollowania i z siania pesymistycznego fermentu a tymczasem ja jeszcze raz, z dużą dozą spokoju i z anielską cierpliwością powtarzam: Draxlera nie będzie, lecz i tak czuję, że bez posta-giganta zawierającego konkretne argumenty przemawiające za moją tezą się nie obędzie.RICTOR pisze:Chyba jednak Pumex i jego sceptycyzm górą.

- Robaku
- Juventino
Wygląda na to ze obecnie w grę wchodzą tylko nazwiska Draxa, leminy i Witsela. BVB odrzuciło ofertę za Ilkaya, o Mario cisza straszna. Najchętniej opchnalbym Zaze, FERDKA i Isle a przywitalbym Draxa i.Axela. wtedy i tak zostajemy i dobra ofensywa w postaci Dybali Mandżukić Moraty i Comana. Poza tym po przyjściu Cuadrado ta siła ofensywna została znacznie wzmocniona
- Mate.G
- Juventino
Niektórzy (hehe) powinni odstawić na bok to forum i całą otoczkę związaną z mercato...
Cieszę się bardzo z Cuadrado. Nie wyszło mu w Chelsea, tak samo jak Sanchezowi w Barcelonie.
Będzie śmigał u Nas.
Bardzo dobre okienko transferowe
Cieszę się bardzo z Cuadrado. Nie wyszło mu w Chelsea, tak samo jak Sanchezowi w Barcelonie.

Będzie śmigał u Nas.

- Piotrekmmz
- Juventino
Sanchezowi nie wyszło w Barcelonie tak samo, jak Cuadrado w Chelsea? :shock:
Coś za cicho się zrobiło w sprawie Gotze. Może jest jeszcze szansa na deal z Bayernem? :spiteful:
Coś za cicho się zrobiło w sprawie Gotze. Może jest jeszcze szansa na deal z Bayernem? :spiteful:
- Urbi27
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Rzeczywiście tak samoMate.G pisze:Niektórzy (hehe) powinni odstawić na bok to forum i całą otoczkę związaną z mercato...
Będzie śmigał u Nas.

Nie mniej jednak w tym okienku tworzymy zespół na wiele lat. Za rok to będzie już tylko kosmetyka.
- Mate.G
- Juventino
Wg kibiców Barcelony jest uważany jako niewypał, choć nie wiem czy warto się sugerować komentarzami
Ja tam nie mam pojęcia jak grał, ale kibice narzekali.
Za to meczów Chealsea kilka widziałem, ale Nasz zawodnik tam nie grał

Za to meczów Chealsea kilka widziałem, ale Nasz zawodnik tam nie grał

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Dwa miesiące męczyć bułę z Draxlerem aby teraz stwierdzić, że potrzebny jest jednak gracz o innej specyfice...CavAllano pisze:Marchetti (Sky) potwierdza sondowanie sytuacji Witsela. Jego zdaniem Draxler sie oddala, bo szukamy gracza o innej specyfice. .

Nie, nie wierzę już w ten cały cyrk...z drugiej strony ten cały cyrk oznacza, że przyjdzie chyba ktoś konkretny...