Mercato (Lato 2016)
- naros
- Juventino
Di Marzio informuję że w przeciągu kilku najbliższych dni Cuadrado zostanie zawodnikiem Juve. Chelsea zaakceptowała ofertę 1,5 za wypożyczenie bez ustalonej kwoty wykupu.
Dawać mi tu jeszcze Draxiego i kończymy ten piknik! :lol:
Dawać mi tu jeszcze Draxiego i kończymy ten piknik! :lol:

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Haris
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Jak Marotta sprzeda Comana za 20 mln to ten gość będzie genialny
Opchać za górę siana gościa, który ma się za bóg wie kogo, chce grać w pierwszej 11 tak wielkiego klubu jak Juve, a z tym co prezentuje nie ma na to cienia szans. Nie chcę tu wywoływać kolejnej burzy na temat czy powinien zostać czy nie, ale jeśli dostaniemy te 20 mln co ma poskutkować sprowadzeniem prawdziwego treqa to zdecydowane tak dla takiej operacji.

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- Adrian27th
- Juventino
Jeżeli ktos chce dac 20 za Comana to tez troszke powinno nam dac do myslenia.Haris pisze:Jak Marotta sprzeda Comana za 20 mln to ten gość będzie genialnyOpchać za górę siana gościa, który ma się za bóg wie kogo, chce grać w pierwszej 11 tak wielkiego klubu jak Juve, a z tym co prezentuje nie ma na to cienia szans. Nie chcę tu wywoływać kolejnej burzy na temat czy powinien zostać czy nie, ale jeśli dostaniemy te 20 mln co ma poskutkować sprowadzeniem prawdziwego treqa to zdecydowane tak dla takiej operacji.
Fakt, nie widzimy go na treningach wiec mozliwe ze nasi uznali go za troszke przereklamowanego, aczkolwiek chlopak jest młodziutki (Berardi tez a zamiata od 18 roku zycia).
Lubie szybkich zawodnikow, ale jeżeli naprawde dostaniemy za to Trequa z prawdziwego zdarzenia typu Goetze,Isco,Draxler,Eriksen + Cuadrado to cóż. I trust Marotta&Paratici.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Opinia "szpeców" z Old TraffordHaris pisze: (Pogba) ma się za bóg wie kogo, chce grać w pierwszej 11 tak wielkiego klubu jak (United), a z tym co prezentuje nie ma na to cienia szans.

... napisał gość, który o jednym i drugim po raz pierwszy usłyszał zapewne w momencie zainteresowaniu ze strony Juve. Jeśli śledziłeś młodzieżówkę Francuzów i United - zwracam honorwloski pisze:Nie porównujcie Pogby do Comana.

Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2015, 12:39 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- annihilator1988
- Juventino
Jeśli Coman miałby odejść za 20 mln euro, a pieniądze zostałyby wykorzystane przy sprowadzeniu topa, to nie ma nad czym myśleć. Takich piłkarzy jak Coman przewinie się jeszcze trochę
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Wojtek1207
- Juventino
Ok, widzę, że wałkujecie temat Comana, czy warto go sprzedać, a tymczasem na głównej jest info, że Juventus interesuje się Calhanoglu (pytanie, czy to nie zwykła kaczka dziennikarska), który jest wyceniany na 18 mln.
Ktoś coś może o nim powiedzieć więcej? Bo zauważyłem, że od czasu do czasu przewijał się tutaj w zakresie pobożnych życzeń. Ja bundeskopanki nie oglądam, więc nie wiem, jak gra. Więc się nie wypowiem.
Lepszy od Draxlera? Bo różnica wieku między nimi to niecałe pół roku.
Ktoś coś może o nim powiedzieć więcej? Bo zauważyłem, że od czasu do czasu przewijał się tutaj w zakresie pobożnych życzeń. Ja bundeskopanki nie oglądam, więc nie wiem, jak gra. Więc się nie wypowiem.
- Kamex22
- Juventino
Zastanawiam się czy ewentualna sprzedaż Comana nie jest podyktowana brakiem możliwości spieniężenia Llorente?
Fakt jest taki, że jeśli sprowadzimy jeszcze dwóch zawodników (jeśli spełni się życzenie Maxa) to nawet wszystkich zgłosić nie będziemy mogli... Chociaż Coman i tak jest traktowany chyba jako u-21 i w kadrze nie zajmuje miejsca.
Fakt jest taki, że jeśli sprowadzimy jeszcze dwóch zawodników (jeśli spełni się życzenie Maxa) to nawet wszystkich zgłosić nie będziemy mogli... Chociaż Coman i tak jest traktowany chyba jako u-21 i w kadrze nie zajmuje miejsca.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Calhanoglu zjada Draxlera...mój cichy faworyt od samego początku i to ktoś kto rozwiązałby nasze problemy z przodu...świetne stałe fragmenty gry, przegląd pola i inteligencja na boisku...

- Haris
- Juventino
Zasłynął już w Bundeslidze. Jest tam numero uno pod względem rzutów wolnych, wystarczy tylko zerknąć na youtube, przeciwko BVB strzelił niesamowitą bramę z 40 metrów + wczoraj strzelił bramkę dającą zwycięstwo Bayerowi. Jak chcesz wiedzieć więcej to musisz poczekać na opinię jakiegoś większego eksperta niż ja.Wojtek1207 pisze:...

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- fazzik8
- Juventino
Podłączam się do pytania, pamiętam jak raz kupiliśmy gościa z Bayeru:PWojtek1207 pisze:Ok, widzę, że wałkujecie temat Comana, czy warto go sprzedać, a tymczasem na głównej jest info, że Juventus interesuje się Calhanoglu (pytanie, czy to nie zwykła kaczka dziennikarska), który jest wyceniany na 18 mln.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jest wrecz odwrotnie, jesli Draxler jest zdrowy. A wydaje sie, ze do pelni zdrowia wlasnie wrocil.alessandro1977 pisze:Calhanoglu zjada Draxlera...
Musze jednak przyznac, ze ktorykolwiek z nich w pakiecie z Cuadrado na koniec mercato to mistrzostwo swiata.

Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2015, 13:04 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Hakan słabiutko drybluje. Dla mnie cięzki wybór, bo ani jeden, ani drugi mnie jakoś mega nie przekonuje. Chciałbym żeby wybierali kogoś z grona Eriksen, Gotze, Isco.CavAllano pisze:Jest wrecz odwrotnie, jesli Draxler jest zdrowy. A wydaje sie, ze do pelni zdrowia wlasnie wrocil.alessandro1977 pisze:Calhanoglu zjada Draxlera...