Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2015, 11:38

Di Marzio informuję że w przeciągu kilku najbliższych dni Cuadrado zostanie zawodnikiem Juve. Chelsea zaakceptowała ofertę 1,5 za wypożyczenie bez ustalonej kwoty wykupu.
Dawać mi tu jeszcze Draxiego i kończymy ten piknik! :lol:

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2015, 12:00

Cuardado in Coman out i dziękuje. Kolejny jakiś transfer to wisienka. Ze średniego mercato porównywalnego z zeszłorocznym zrobiło się bardzo dobrze :cooler: .

Haris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2015, 12:24

Jak Marotta sprzeda Comana za 20 mln to ten gość będzie genialny :dance: Opchać za górę siana gościa, który ma się za bóg wie kogo, chce grać w pierwszej 11 tak wielkiego klubu jak Juve, a z tym co prezentuje nie ma na to cienia szans. Nie chcę tu wywoływać kolejnej burzy na temat czy powinien zostać czy nie, ale jeśli dostaniemy te 20 mln co ma poskutkować sprowadzeniem prawdziwego treqa to zdecydowane tak dla takiej operacji.

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2015, 12:29

Haris pisze:Jak Marotta sprzeda Comana za 20 mln to ten gość będzie genialny :dance: Opchać za górę siana gościa, który ma się za bóg wie kogo, chce grać w pierwszej 11 tak wielkiego klubu jak Juve, a z tym co prezentuje nie ma na to cienia szans. Nie chcę tu wywoływać kolejnej burzy na temat czy powinien zostać czy nie, ale jeśli dostaniemy te 20 mln co ma poskutkować sprowadzeniem prawdziwego treqa to zdecydowane tak dla takiej operacji.
Jeżeli ktos chce dac 20 za Comana to tez troszke powinno nam dac do myslenia.

Fakt, nie widzimy go na treningach wiec mozliwe ze nasi uznali go za troszke przereklamowanego, aczkolwiek chlopak jest młodziutki (Berardi tez a zamiata od 18 roku zycia).

Lubie szybkich zawodnikow, ale jeżeli naprawde dostaniemy za to Trequa z prawdziwego zdarzenia typu Goetze,Isco,Draxler,Eriksen + Cuadrado to cóż. I trust Marotta&Paratici.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 21 razy
Otrzymał podziękowanie: 71 razy

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2015, 12:33

Haris pisze: (Pogba) ma się za bóg wie kogo, chce grać w pierwszej 11 tak wielkiego klubu jak (United), a z tym co prezentuje nie ma na to cienia szans.
Opinia "szpeców" z Old Trafford ;) Oh, well... jeśli go opchniemy, to zróbmy to chociaż za konkretny hajs, o którym jest mowa.
wloski pisze:Nie porównujcie Pogby do Comana.
... napisał gość, który o jednym i drugim po raz pierwszy usłyszał zapewne w momencie zainteresowaniu ze strony Juve. Jeśli śledziłeś młodzieżówkę Francuzów i United - zwracam honor :ok:
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2015, 12:39 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2015, 12:34

Nie porównujcie Pogby do Comana, bo to dwie różne historie; pierwszy z głową na karku, drugi jeździec bez głowy.
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2015, 12:39 przez wloski, łącznie zmieniany 1 raz.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2015, 12:39

Jeśli Coman miałby odejść za 20 mln euro, a pieniądze zostałyby wykorzystane przy sprowadzeniu topa, to nie ma nad czym myśleć. Takich piłkarzy jak Coman przewinie się jeszcze trochę

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Wojtek1207

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2015, 12:51

Ok, widzę, że wałkujecie temat Comana, czy warto go sprzedać, a tymczasem na głównej jest info, że Juventus interesuje się Calhanoglu (pytanie, czy to nie zwykła kaczka dziennikarska), który jest wyceniany na 18 mln.
Ktoś coś może o nim powiedzieć więcej? Bo zauważyłem, że od czasu do czasu przewijał się tutaj w zakresie pobożnych życzeń. Ja bundeskopanki nie oglądam, więc nie wiem, jak gra. Więc się nie wypowiem.
Lepszy od Draxlera? Bo różnica wieku między nimi to niecałe pół roku.

Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2015, 12:54

Zastanawiam się czy ewentualna sprzedaż Comana nie jest podyktowana brakiem możliwości spieniężenia Llorente?

Fakt jest taki, że jeśli sprowadzimy jeszcze dwóch zawodników (jeśli spełni się życzenie Maxa) to nawet wszystkich zgłosić nie będziemy mogli... Chociaż Coman i tak jest traktowany chyba jako u-21 i w kadrze nie zajmuje miejsca.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2015, 12:55

Calhanoglu zjada Draxlera...mój cichy faworyt od samego początku i to ktoś kto rozwiązałby nasze problemy z przodu...świetne stałe fragmenty gry, przegląd pola i inteligencja na boisku...

Obrazek
Haris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2015, 12:56

Wojtek1207 pisze:...
Zasłynął już w Bundeslidze. Jest tam numero uno pod względem rzutów wolnych, wystarczy tylko zerknąć na youtube, przeciwko BVB strzelił niesamowitą bramę z 40 metrów + wczoraj strzelił bramkę dającą zwycięstwo Bayerowi. Jak chcesz wiedzieć więcej to musisz poczekać na opinię jakiegoś większego eksperta niż ja. :D

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
fazzik8

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2015, 12:58

Wojtek1207 pisze:Ok, widzę, że wałkujecie temat Comana, czy warto go sprzedać, a tymczasem na głównej jest info, że Juventus interesuje się Calhanoglu (pytanie, czy to nie zwykła kaczka dziennikarska), który jest wyceniany na 18 mln.
Ktoś coś może o nim powiedzieć więcej? Bo zauważyłem, że od czasu do czasu przewijał się tutaj w zakresie pobożnych życzeń. Ja bundeskopanki nie oglądam, więc nie wiem, jak gra. Więc się nie wypowiem.
Lepszy od Draxlera? Bo różnica wieku między nimi to niecałe pół roku.
Podłączam się do pytania, pamiętam jak raz kupiliśmy gościa z Bayeru:P

kangurekm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2015, 13:00

Jeśli Marotta jedzie do Niemiec po Juliana to trzeba się modlić żeby wrócił z Hakanem!

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2015, 13:01

alessandro1977 pisze:Calhanoglu zjada Draxlera...
Jest wrecz odwrotnie, jesli Draxler jest zdrowy. A wydaje sie, ze do pelni zdrowia wlasnie wrocil.

Musze jednak przyznac, ze ktorykolwiek z nich w pakiecie z Cuadrado na koniec mercato to mistrzostwo swiata. :ok:
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2015, 13:04 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.

Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2015, 13:04

CavAllano pisze:
alessandro1977 pisze:Calhanoglu zjada Draxlera...
Jest wrecz odwrotnie, jesli Draxler jest zdrowy. A wydaje sie, ze do pelni zdrowia wlasnie wrocil.
Hakan słabiutko drybluje. Dla mnie cięzki wybór, bo ani jeden, ani drugi mnie jakoś mega nie przekonuje. Chciałbym żeby wybierali kogoś z grona Eriksen, Gotze, Isco.

Zablokowany