Del Piero czy Di Vaio ???
- sutnevuj
- Juventino
Widze ze Wasze zdania sa mocno podzielone. Ale to dobrze kazdy ma przeciez prawo do swojego zdania. Ja jako wielki fan Alexa Del Piero jestem za tym zeby to nasz kapitan gral od pierwszych minut. Wiemy wszyscy rowniez ze Lippi tez woli gre Del Piero, tak wiec mysle ze juz od nastepnej kolejki Alex znow pokaze na co go stac od pierwszych minut.
FORZA JUVE
28 SCUDETTO CZEKA
28 SCUDETTO CZEKA
- Bartas_01
- Juventino
czy teraz po tych wszystkich meczach nadal uwazacie ze di vaio powinien grac a nie del piero ? di vaio pokazal co potrafi w mecz z roma kiedy to gral zamiast alexa i juve nie mogla stworzyc zadnej akcji!!!! alex byl wystawiany i powraca do formy zaliczyl juz kilka dobrych mecz jak chociazby ten z interem w rewanzu pucharu wloch czy z regina
- juvek
- Juventino
Czy nie uważasz że w ostatnicz meczach (Inter, Reggina, Czechy) Alex nie grał na dobrym poziopmie. Moim zdaniem kryzys minął, i warto już go wystawiać w pierwszym składzie.Kamil de Lellias pisze:Ja tam na razie jestem za tym aby grał Di Vaio, a Del Piero Go zmienial.Alex po kilku meczach wróci do swojej formy i wtedy........Bądż człowieku mądry[/b]
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- hania
- Juventino
Kiedy nie gra Treze to miejsce jest dla obu. Ale powinno byc pytanie czy powinien grac Di Vaio, Treze Miccoli itp. Alex nie jest typowym łowcą bramek. Moze grac jako napastnik ale moze tez grac jako pomocnik czy cofniety 3. napastnik, pomiedzy liniami. Ale obojetnie odstrategii w Juve zawsze powinno byc miejsce dla Del Piero w pierwszej 11.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Sarsik
- Juventino
Może i Di Vaio strzela więcej goli, ale czy tylko to się liczy?Nie. Marco potrafi jedynie wyśmienicie wykończyć akcje, a Del Piero haruje na całym boisku. Pytanie powinno brzmieć: czy lepiej żeby grał Di Vaio czy Trezeguet. Oboje grają podobnie i mogą sobie przeszkadzać na boisku, a Del Piero jest świetnym uzupełniniem każdego z nich i jemu na pewno należy się miejsce w wyjściowej 11.Jeśli nie strzeli gola to na pewno zaliczy asystę. Doskonale wykonuje rzuty wolne i rożne. Rezygnacja z Alexa byłaby samobójstwem Juventusu
I need a girl that I can train.
- KowalFromStolica
- Juventino
Dla mnie w ataku powinien grać Alex z Treze... Nie widzę w ataku w pierwszej 11 Di Vaio.Może i gole strzela ale moim zdaniem nigdy nie będzie lepszy od Del Piero. Di Vaio jest dobrym zmiennikiem ale nic poza tym.
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- DamKam
- Juventino
Hmmm
Ciężka decyzja: Del Piero czy Di Vaio. Ja postawiłem na Di Vaio.
-Del Piero jest uwielbiany przez większość z nas ( także przezemnie ) ale ostatnio nie błyszczy formą
Wiele osób uważa że trzeba mu dać szanse i czas na odzyskanie formy ale przecież on miał już tyle kontuzji i tyle razy musiał powracac do dawnej dyspozycji że nie może już nigdy do niej nie powrócić
Jest to niestety gorzka prawda- choć trzeba mieć nadzieje !!!!
-Di Vaio jest mało skuteczny i zbyt często marnuje dogodne sytuacje. Ale trzeba przyznać że już w tym sezonie troche zrobił :?
-Micolli- nie wiem dlaczego ale nikt go nie docenia!!!!!!!!!!! Ja uważam że potrafi on świetnie dograć piłke, wypracować sytuacje, pokiwać.... itd.
To właśnie na niego powoinien stawiać Lippi !!!!!!!!
Może się to komuś zachce czytać :?

Ciężka decyzja: Del Piero czy Di Vaio. Ja postawiłem na Di Vaio.
-Del Piero jest uwielbiany przez większość z nas ( także przezemnie ) ale ostatnio nie błyszczy formą

-Di Vaio jest mało skuteczny i zbyt często marnuje dogodne sytuacje. Ale trzeba przyznać że już w tym sezonie troche zrobił :?
-Micolli- nie wiem dlaczego ale nikt go nie docenia!!!!!!!!!!! Ja uważam że potrafi on świetnie dograć piłke, wypracować sytuacje, pokiwać.... itd.
To właśnie na niego powoinien stawiać Lippi !!!!!!!!
Może się to komuś zachce czytać :?

- azuriana
- Juventino
Alexik bez dwóch zdań ....... kocham patrzeć jak jest przy piłce i robi innych w konia
uwielbiam jego karne i w ogóle wszystkie gole
poza tym kiedyś był strzelcem najszybszej bramki w historii piłki nożnej...w meczu z jakimś zespołem strzelił w 16 sekund i 20 setnych o gwizdku sędziego rozpoczynającego mecz.
Del Pierciu is the best

Del Pierciu is the best
ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
- Tomusmc
- Juventino
Szkoda mi chlopaka ze siedzi na lawce! chodzi tu iczywiscie o Di Vaio! jest on bardzo skuteczny, strzela duzo bramek a i tak nie jest dopuszczany do podstawowej 11 !
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah