Del Piero czy Di Vaio ???

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Kto powinien grać w podstawowej "11"

Del Piero
26
32%
Di Vaio
20
24%
obaj powinni grać
36
44%

Liczba głosów: 82
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 17:01

Który z tych dwóch piłkarzy powinien występować w podstawowym składzie Juve. Ten temat postanowiłem założyć po meczu z Udinese ponieważ ostatnio wiele razy słyszałem że Alex powinien iść na ławę.
Według mnie obaj ci piłkarze powinni grać, a Alex nie musiał od razu być w wyśmienitej formie trzeba czasem dwuch lub nawet trzech meczów żeby wrócić do wysokiej formy, już niedługo Alex pokaże na co go stać, apozatym niedawno w meczu ManU-Arsenal v.Nisterlooy w identyczny sposób wykonał rzut karny jak Alex, a itak jest ich najleprzym napstnikiem. Ja uwarzam że Marco i Alessandro powinnigrać w podsatawowej "11"

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Roberto!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 17:22

Jeżeli mam wybierać z tej dwójki to zdecydowanie obstawiam na Alexa, on jest napastnikiem nr.1 w JUVE i niemam co do tego wątpliwości :!: :!: :!: Natomiast jeśli o drugiego napastnika to myśle, że Di Vaio w obecnej formie mógłby grać zamiast Treze. A jeśli chodzi o tego karnego to był to wypadek przy pracy zabrakło mu dosłownie milimetrów, każdemu może się zdażyć :!:

JUVE zawsze będzie numero uno !!!
Roberto!
juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 17:29

Zawsze byłem fanem Alexa ale myślę trzeźwo i widze co sie dzieje.W ej chwili w wielkiej formie jest DiViao i to on powinien grac wpierwszym składzie.Del Piero musi walczyć z trezeguet i Miccolim o drugie miejsce.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 17:32

Właściwie to nie ma większego problemu, bo jak wiadomo Lippi ciągle czyni duże rotacje w składzie. Jedyny dylemat to taki, kto ma grać ze słabszymi przeciwnikami a kto z lepszymi. Del Piero świetnie czuje się w meczach o dużą stawkę. Wg. mnie Lippi powinien dać szanse pograć im obu w jednym napadzie.

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 17:36

Ja bym przy tej formie którą prezentuje Di Vaio to właśnie jego wystawił, to że Del Piero nie zagra w kilku meczach to nic nie oznacza i nic sie nie stanie :D Di Vaio z Treze w pierwszem składzie, a Del Piero może wchodzić (NA RAZIE) gdzieś w 60 min.

porky

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 17:43

uważam ze del piero powinnien grac w wyjsciowej jedenastce. Dla mnie temat del piero czy divaio nie istnieje.
Alex jest jednym z najlepszych zawodników na swiecie i symbolem juve. Uważam, ze jest najlepszym technikiem na swieci (oprocz zidana), a jego rzuty wolne sa poprostu kapitalne(nawet lepsze niz bekhama). Wiec nie mowcie, że divaio powinnien grac w wysciowym skladzie zamiast del piero :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: . prawda, iz ten pierwszy dobrze teraz gra ale nigdy nie bedzie lepszy od alexa. Nie wolno nam zapominac iz Alex jest dopiero po kontuzji. A waszym zadaniem, di vaio moglby zasadzic realowi madryt taka brame jak alex :shock: Odpowiedz brzmi: nigdy.

ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 17:48

według mnie aktualnie Di Vaio

Dawniej Virus[Mauro].
Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 17:58

no ja chciałbym aby to był alex a marco powinien grać jockera ,ale najlepiej by było aby gralui razem

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 18:07

Obecnie to bym stawiała na ich obu bo Juve świetnie by grało na trzech napastników............
Zresztą nie wyobrażam sobie Alexa na ławie mimo świetnej formy innych napastników więc chciała bym ....... ich obu bo Marco ostatnio sasługuje na olbrzymie podziękowania i pochwały.......

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 18:08

Alex czy Marco :? Alex wraca po długiej kontuzji i obawiam się że musimy poczekać jeszcze ze 2 mecze na jego dobrą formę, a Di Vaio, gra wspaniale. Co nie zmienia faktu że Alex powinien grać. Del Piero mógłby zagrać na cofniętym ataku, wtedy razem z Di Vaio i Treze byliby trójką napastników i to jest chyba najlepsze rozwiązanie 8)

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 18:13

W obecnej sytuacji obu zawodnikow, dla dobra calej druzyny, w ataku powinien grac Di Vaio, a Alex zaczynac na lawce. Pomysl z 3 napastnikami to, wedlug mnie, glupota, a jak Alex posiedzi troche na lawei to chyba sie swiat nie zawali 8)

srali muszki będzie wiosna
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 18:16

Oj ja nie wiem....... :? :?

Z jednej strony Di Vaio jest w życiowej formie, a z drugiej Alex to nasz Bóg :!: Najlepiej by było jakby Alex doszedł to super wysokiej formy i nie było by problemu...... :roll:

Baala

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 18:44

Ja stawiam na atak Di Vaio i Treze!
Treze musi grać bo to typowy snajper taki sepik :D
A jesli chodzi o Marco i Alexa to w tej chwili Marco a Del Pero niech wchodzi z lawki tak od 60 min no i niech zagra w podstawowce 2 ostatnie mecze LM.

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 18:55

W ataku Treze i Di Vaio, a za nimi Alex. Alex jest potrzebny drużynie :!:

Obrazek
Kamil de Lellias

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 18:55

Ja tam na razie jestem za tym aby grał Di Vaio, a Del Piero Go zmienial.Alex po kilku meczach wróci do swojej formy i wtedy........Bądż człowieku mądry :)[/b]

ODPOWIEDZ