Arturo Vidal
- jarmel
- Redaktor
Dokładnie, Vidal po prostu wrócił do swojej normalnej, czyli świetnej dyspozycji co pokazał już pod koniec sezonu.Push3k pisze:Nie. Ja widziałem, że jest po kontuzji i nie gra na swojej pozycji, a po za tym pod koniec sezonu się otworzył, szczególnie na CA.Cabrini_idol pisze:A co myśleliście, że król Artur nagle straci formę i w wieku 28 lat będzie zjazd ?(
Nie mogę nawet patrzeć na te jego mecze w trykocie Bayernu, bo ciągle mi gul skacze, jak można było go sprzedać :doh:
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jak się pomyśli kogo ściągnęliśmy za te pieniądze to już w ogóle. Ehh jakoś zawsze byłem pogodzony z tym, że piłkarze odchodzą, ale jak widzę na FB zdjęcia Vidala w koszulce Bayernu to smutek i żal. No cóż życzę mu powodzenia tak czy siak.Sorek21 pisze:Również wczoraj oglądałem i było przykro widzieć Vidala w innej koszulce a jak się pomyśli ile za niego wzieliśmy to jeszcze gorzej się człowiek czuje.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Vidal dzisiaj brama z karnego i asysta...niezły początek...
Zniknęły tatuaże Juventusove, pojawiły się serduszka dla nowych kibiców...ech, żal doopę ściska, nawet tego nie ukrywam...

Zniknęły tatuaże Juventusove, pojawiły się serduszka dla nowych kibiców...ech, żal doopę ściska, nawet tego nie ukrywam...

- Cabrini_idol
- Juventino
Jak można zapomnieć o najlepszym zawodniku Juve ostatnich 4 lat. 50 bramek jako DM, serce na boisku zostawione. Ja nie mogę nadal się pogodzić z tym, że sprzedali najlepszego b2b na świecie w wieku 28 lat za 37 mln. Wyruchali nas. Dzisiaj takich zawodników sprzedaje sie za plus 60mln.

- FelekJUVE
- Juventino
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Po prostu...na głowie żadnego nie ma, żadnej gwiazdki a wygląda niewinnie jak dołączał do Juve...FelekJUVE pisze:
Jak to zniknęły tatuaże ?
Gdzie tutaj jest mowa o zawiści ? Zastanów się nim coś napiszesz...Giovani pisze:No i dobrze, niech chłopak gra i strzela. Boże, co za zawiść. Nie każdy musi kochać Juventus...

- Cabrini_idol
- Juventino
Na głowie to on miał wygolone gwiazdki. Tatuaże z Juve nadal ma i nadal Juve ma w sercu. Mimo, że gra dla bayernu to o Juve nigdy nie zapomni.

- blackadder
- Juventino
Vidal jest obecnie topowym graczem. Bayern jest topowym klubem. Ale za 2-3 lata, poziom gry Arturo spadnie. Nie zdziwię się wcale jak zobaczymy go jeszcze w Serie A, ale już nie w Juve.Cabrini_idol pisze:Na głowie to on miał wygolone gwiazdki. Tatuaże z Juve nadal ma i nadal Juve ma w sercu. Mimo, że gra dla bayernu to o Juve nigdy nie zapomni.

- wloski
- Juventino
Przestaniecie dalej spuszczać się nad jego losem? Chłopak odszedł do Bayernu, gdzie wybrał nowe wrażenia. Ja to odczuwam po czasie jako ambicję. I nie chodzi mu o ambicję przykrytą kasą tylko, chłopak wygrał wszystko we Włoszech. Teraz chce to zrobić w Niemczech. Dlaczego wybrał Bayern? Znał ligę (dlatego Lewy tak niechętnie chce odejść z Bundesligi), chciał grać pod okiem Pepa (nawet jeśli to będzie 1 sezon), miał możliwość przejścia już kiedyś do Monachium i nie udało się. Gdybym był na jego miejscu i kochał klub, a zarazem lubi wyzwania też bym odszedł, piłkarze wybierają różne rodzaje kariery. Pierwszy ją zaprzepaści w wieku 23 lat, inny dozna kontuzji, inny był ambitny i grał w samych mocnych klub, kolejny poświęcił się zawsze jednej drużynie itp. itp.
- wloski
- Juventino
Jak? Był już z dwa sezony nieprzydatny i tak na prawdę trzymaliśmy go z litości. Gdy odchodził mógł postawić na koniec kariery, a tymczasem zrobił z siebie pośmiewsiko graniem po pustyniach piłkarskich. Zawsze przychodzi czas by kogoś pożegnać, nie róbmy z odejścia Alexa nie wiadomo czego. Odszedł z słusznym wieku, a przede wszystkim był słabo przydatny. Oczywiście mówię tu o boisku, bo poza nim to całkiem inna sprawa.zoff pisze:Dajcie spokój. To nie te czasy, gdzie piłkarz jest wierny swojemu klubowi. Del Piero był wierny i popatrzcie jak Go potraktowali :lol:hellspawn pisze:Już posyła serduszka dla nowych kibiców. Zarobku łakomy psia menda..