Arturo Vidal

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2015, 16:11

Push3k pisze:
Cabrini_idol pisze:A co myśleliście, że król Artur nagle straci formę i w wieku 28 lat będzie zjazd ?(
Nie. Ja widziałem, że jest po kontuzji i nie gra na swojej pozycji, a po za tym pod koniec sezonu się otworzył, szczególnie na CA.
Dokładnie, Vidal po prostu wrócił do swojej normalnej, czyli świetnej dyspozycji co pokazał już pod koniec sezonu.
Nie mogę nawet patrzeć na te jego mecze w trykocie Bayernu, bo ciągle mi gul skacze, jak można było go sprzedać :doh:

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2015, 17:49

Również wczoraj oglądałem i było przykro widzieć Vidala w innej koszulce a jak się pomyśli ile za niego wzieliśmy to jeszcze gorzej się człowiek czuje.

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2015, 18:53

Sorek21 pisze:Również wczoraj oglądałem i było przykro widzieć Vidala w innej koszulce a jak się pomyśli ile za niego wzieliśmy to jeszcze gorzej się człowiek czuje.
Jak się pomyśli kogo ściągnęliśmy za te pieniądze to już w ogóle. Ehh jakoś zawsze byłem pogodzony z tym, że piłkarze odchodzą, ale jak widzę na FB zdjęcia Vidala w koszulce Bayernu to smutek i żal. No cóż życzę mu powodzenia tak czy siak.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2015, 22:13

Vidal dzisiaj brama z karnego i asysta...niezły początek... :(
Zniknęły tatuaże Juventusove, pojawiły się serduszka dla nowych kibiców...ech, żal doopę ściska, nawet tego nie ukrywam...

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2015, 22:28

Widzę, że w przeciwieństwie do was, ja już o nim zapomniałem ;) I życzę mu jak najlepiej ;) Dużo dla nas zrobił.

My mamy Sturaro! :-D

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2015, 22:36

Jak można zapomnieć o najlepszym zawodniku Juve ostatnich 4 lat. 50 bramek jako DM, serce na boisku zostawione. Ja nie mogę nadal się pogodzić z tym, że sprzedali najlepszego b2b na świecie w wieku 28 lat za 37 mln. Wyruchali nas. Dzisiaj takich zawodników sprzedaje sie za plus 60mln.

Obrazek
FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2015, 22:38

alessandro1977 pisze:Vidal dzisiaj brama z karnego i asysta...niezły początek... :(
Zniknęły tatuaże Juventusove, pojawiły się serduszka dla nowych kibiców...ech, żal doopę ściska, nawet tego nie ukrywam...
Jak to zniknęły tatuaże ?

Obrazek
hellspawn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2015, 22:50

Już posyła serduszka dla nowych kibiców. Zarobku łakomy psia menda..

Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2015, 22:56

No i dobrze, niech chłopak gra i strzela. Boże, co za zawiść. Nie każdy musi kochać Juventus...

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2015, 23:03

FelekJUVE pisze:
Jak to zniknęły tatuaże ?
Po prostu...na głowie żadnego nie ma, żadnej gwiazdki a wygląda niewinnie jak dołączał do Juve...
Giovani pisze:No i dobrze, niech chłopak gra i strzela. Boże, co za zawiść. Nie każdy musi kochać Juventus...
Gdzie tutaj jest mowa o zawiści ? Zastanów się nim coś napiszesz...

Obrazek
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2015, 23:11

Na głowie to on miał wygolone gwiazdki. Tatuaże z Juve nadal ma i nadal Juve ma w sercu. Mimo, że gra dla bayernu to o Juve nigdy nie zapomni.

Obrazek
blackadder

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2015, 00:04

Cabrini_idol pisze:Na głowie to on miał wygolone gwiazdki. Tatuaże z Juve nadal ma i nadal Juve ma w sercu. Mimo, że gra dla bayernu to o Juve nigdy nie zapomni.
Vidal jest obecnie topowym graczem. Bayern jest topowym klubem. Ale za 2-3 lata, poziom gry Arturo spadnie. Nie zdziwię się wcale jak zobaczymy go jeszcze w Serie A, ale już nie w Juve.

Obrazek
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2015, 00:47

Przestaniecie dalej spuszczać się nad jego losem? Chłopak odszedł do Bayernu, gdzie wybrał nowe wrażenia. Ja to odczuwam po czasie jako ambicję. I nie chodzi mu o ambicję przykrytą kasą tylko, chłopak wygrał wszystko we Włoszech. Teraz chce to zrobić w Niemczech. Dlaczego wybrał Bayern? Znał ligę (dlatego Lewy tak niechętnie chce odejść z Bundesligi), chciał grać pod okiem Pepa (nawet jeśli to będzie 1 sezon), miał możliwość przejścia już kiedyś do Monachium i nie udało się. Gdybym był na jego miejscu i kochał klub, a zarazem lubi wyzwania też bym odszedł, piłkarze wybierają różne rodzaje kariery. Pierwszy ją zaprzepaści w wieku 23 lat, inny dozna kontuzji, inny był ambitny i grał w samych mocnych klub, kolejny poświęcił się zawsze jednej drużynie itp. itp.

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2015, 00:51

hellspawn pisze:Już posyła serduszka dla nowych kibiców. Zarobku łakomy psia menda..
Dajcie spokój. To nie te czasy, gdzie piłkarz jest wierny swojemu klubowi. Del Piero był wierny i popatrzcie jak Go potraktowali :lol:

Obrazek
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2015, 01:33

zoff pisze:
hellspawn pisze:Już posyła serduszka dla nowych kibiców. Zarobku łakomy psia menda..
Dajcie spokój. To nie te czasy, gdzie piłkarz jest wierny swojemu klubowi. Del Piero był wierny i popatrzcie jak Go potraktowali :lol:
Jak? Był już z dwa sezony nieprzydatny i tak na prawdę trzymaliśmy go z litości. Gdy odchodził mógł postawić na koniec kariery, a tymczasem zrobił z siebie pośmiewsiko graniem po pustyniach piłkarskich. Zawsze przychodzi czas by kogoś pożegnać, nie róbmy z odejścia Alexa nie wiadomo czego. Odszedł z słusznym wieku, a przede wszystkim był słabo przydatny. Oczywiście mówię tu o boisku, bo poza nim to całkiem inna sprawa.

ODPOWIEDZ