Stroje na sezon 2015/16 od adidasa

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2015, 00:01

Ogólnie, ale dziwne, bo Nike przeważnie miała rozmiarówki większe, bluzę Lke wziąłem też i niestety trochę się topiłem...z adidasem powinno być lepiej

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 16 lipca 2015, 03:00

Dzieki za foty. :ok: Koszulka z tymi wszystkimi dodatkami wyglada bosko.

W zeszlym roku kupilem po mundialu trykot reprezentacji Niemiec w rozmiarze M (lezy idealnie), choc do tej pory zawsze nosilem L od Nike'a. Mysle, ze przy tym rozmiarze pozostane, bo roznice widzialem golym okiem.

stf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2015, 04:12

CavAllano pisze:Dzieki za foty. :ok: Koszulka z tymi wszystkimi dodatkami wyglada bosko.

W zeszlym roku kupilem po mundialu trykot reprezentacji Niemiec w rozmiarze M (lezy idealnie), choc do tej pory zawsze nosilem L od Nike'a. Mysle, ze przy tym rozmiarze pozostane, bo roznice widzialem golym okiem.
Nie ma sprawy, osobiście wydaje mi się, że model z ostatniego sezonu Nike był większy rozmiarowo od nowego Adidasa.

Jeszcze fotki szczegółów :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 16 lipca 2015, 08:26

jakoś wcześniej tego nie zauważyłem i zapomniałem, że tak przecież "musi" być - kolejnym minusem adidasa, który będziemy oglądali przez lata jest brak pasków pod pachami a także białe plecy aż po sam kołnierzyk :/

ps. a odnośnie rozmiarówki to z tego co piszecie najwyraźniej koszulki adasia są węższe ale niekoniecznie krótsze - niech sprawdzi i potwierdzi ktoś kto ma

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
LeVi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2015, 09:50

stf pisze:Jeszcze fotki szczegółów :)
No właśnie, skąd zamawiałeś ? Zastanawia mnie też czy wszelkie dodatki jak tarcza, rozeta przychodzą osobno i sam się z tym bawisz, czy już naklejone na koszulkę ?

Obrazek
Alexander De Large 655321
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2015, 09:55

LeVi pisze:No właśnie, skąd zamawiałeś ? Zastanawia mnie też czy wszelkie dodatki jak tarcza, rozeta przychodzą osobno i sam się z tym bawisz, czy już naklejone na koszulkę ?
Kolega już odpowiadał na to pytanie:
stf pisze:Kupiłem z JuveStore. Wszystko oczywiście było już naprasowane.
Ogólnie wygląda tak ładnie, że sam się zastanawiam czy sobie jej nie sprezentować :whistle:

LeVi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2015, 10:50

wagner pisze:Kolega już odpowiadał na to pytanie:
Przegapiłem, mój błąd.

Rzeczywiście wygląda świetnie. Na stronie producenta, za taka samą trzeba liczyć się z wydatkiem ok. 470,00zł. Warto ? Jest różnica pomiędzy tą z juvestore ?

Obrazek
Alexander De Large 655321
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2015, 14:52

CavAllano pisze:Kontaktowałem się z ISS i sklep ten podobnie jak Bomasport nie oferuje koszulek z tarczą Scudetto oraz rozetą. :doh:
Kupując koszulkę w Bomasport z sezonu 2012/13 również pytałem o tarczę i również twierdzili że nie ma. Jak przyszła to okazało się, że jest luzem wewnątrz do naprasowania.

Mnie interesuje co innego. Skoro w Bomasport piszą, że nadruki wykonują sami, to czy czcionka i rozmiar jest oryginalny czy tylko zbliżony? Kupił już ktoś? Bo te 3 stówy za #8 Marchisio jeszcze nie jest przegięciem (jak na standardy oczywiście), więc można by zainwestować.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2015, 15:38

Wiem, że temat trochę nie ten, ale tu osób więcej przeczyta. :prochno:

Widzieliście 3-ci komplet Torino na nowy sezon?

Obrazek

Za Calciobar: "Byka u dołu tworzą nazwiska wszystkich tych, którzy zginęli podczas katastrofy lotniczej na wzgórzu Superga."

Fajne, nie? :ok:

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 17 lipca 2015, 15:51

mateo369 pisze: Mnie interesuje co innego. Skoro w Bomasport piszą, że nadruki wykonują sami, to czy czcionka i rozmiar jest oryginalny czy tylko zbliżony? Kupił już ktoś? Bo te 3 stówy za #8 Marchisio jeszcze nie jest przegięciem (jak na standardy oczywiście), więc można by zainwestować.
Pod koszulkami widnieje informacja, że to czcionka Juventus 15/16. Oznacza to, że jest to czcionka łudząco podobna do tej oryginalnej. Nie byłbym pewny co do rozety i Scudetto - jeśli ktoś ma okazję ich przycisnąć bądź mieszka w okolicy, bylibyśmy wdzięczni za info.

Zabieraj to badziewie z Torino. :smile: Było już w innym temacie i nie mamy tu na to ochoty patrzeć! :smile:

stf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2015, 19:23

Swoja droga to dramat, ze w Polsce nie da sie kupic nowej koszulki ze wszystkimi dodatkami. Z drugiej strony tak jest chyba wszedzie poza Italia, mieszkam poza krajem i u mnie w sklepie Adidasa sa owszem nowe stroje, ale bez zadnych dodatkow, i to w cenie $90 za sztuke...
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2015, 19:26 przez stf, łącznie zmieniany 1 raz.

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 17 lipca 2015, 20:44

stf pisze:Jeśli chodzi o rozmiarówkę to Nike noszę L, Adidasa też wziąłem L i jestem zadowolony - nowe koszulki są bardziej szyte na miarę i lepiej przylegają do ciała. I jeszcze jedno - zdjęcia na pewno nie oddają piękna nowych strojów :D
W takim razie ja zapytam, ile masz wzrostu? :)

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2015, 22:53

Umknęło mi to dlaczego na koszulkach brakuje srebrnej gwiazdki. W końcu to był jakiś mit o tej nagrodzie za 10. tytuł?
mnowo pisze:Agnelli poinformował na jednej z konferencji, na której go zapytano o to wprost, że nie zamierzają umieszczać na koszulkach żadnego emblematu z tej okazji. Pół zdania na ten temat, nic poza tym.
To wszystko? Nikt go do tej pory jeszcze nie szarpał za język?
Swoją drogą to uważam, że lepiej by było, gdyby klub jednocześnie podtrzymał też brak umieszczania złotych.
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2015, 15:35 przez Mateuszello, łącznie zmieniany 1 raz.

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2015, 23:26

Mateuszello pisze:Umknęło mi to dlaczego na koszulkach brakuje srebrnej gwiazdki. W końcu to był jakiś mit o tej nagrodzie za 10. tytuł?
Agnelli poinformował na jednej z konferencji, na której go zapytano o to wprost, że nie zamierzają umieszczać na koszulkach żadnego emblematu z tej okazji. Pół zdania na ten temat, nic poza tym.

kubik123

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2015, 22:20

W Bomasport nie spodziewałbym się rozety oraz herbu. Dzwoniłem do nich i mowia ze nic nie wiedza i nie powinny byc w ofercie. Takze nie spodziewajcie sie cudow. Cena dobra ale bez dodatkow ktore ciezko dostac gdziekolwiek... Mieszkam w Krk moge tam podjechac ale nie widze szansy na koszulka taka jak na juvestore..

Juve Storia Di Un Grande Amore...
ODPOWIEDZ