Stroje na sezon 2015/16 od adidasa
- PrzemasJuve
- Juventino
Ogólnie, ale dziwne, bo Nike przeważnie miała rozmiarówki większe, bluzę Lke wziąłem też i niestety trochę się topiłem...z adidasem powinno być lepiej
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dzieki za foty.
Koszulka z tymi wszystkimi dodatkami wyglada bosko.
W zeszlym roku kupilem po mundialu trykot reprezentacji Niemiec w rozmiarze M (lezy idealnie), choc do tej pory zawsze nosilem L od Nike'a. Mysle, ze przy tym rozmiarze pozostane, bo roznice widzialem golym okiem.

W zeszlym roku kupilem po mundialu trykot reprezentacji Niemiec w rozmiarze M (lezy idealnie), choc do tej pory zawsze nosilem L od Nike'a. Mysle, ze przy tym rozmiarze pozostane, bo roznice widzialem golym okiem.
- stf
- Juventino
Nie ma sprawy, osobiście wydaje mi się, że model z ostatniego sezonu Nike był większy rozmiarowo od nowego Adidasa.CavAllano pisze:Dzieki za foty.Koszulka z tymi wszystkimi dodatkami wyglada bosko.
Jeszcze fotki szczegółów

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
jakoś wcześniej tego nie zauważyłem i zapomniałem, że tak przecież "musi" być - kolejnym minusem adidasa, który będziemy oglądali przez lata jest brak pasków pod pachami a także białe plecy aż po sam kołnierzyk 
ps. a odnośnie rozmiarówki to z tego co piszecie najwyraźniej koszulki adasia są węższe ale niekoniecznie krótsze - niech sprawdzi i potwierdzi ktoś kto ma

ps. a odnośnie rozmiarówki to z tego co piszecie najwyraźniej koszulki adasia są węższe ale niekoniecznie krótsze - niech sprawdzi i potwierdzi ktoś kto ma
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- LeVi
- Juventino
- wagner
- Juventino
Kolega już odpowiadał na to pytanie:LeVi pisze:No właśnie, skąd zamawiałeś ? Zastanawia mnie też czy wszelkie dodatki jak tarcza, rozeta przychodzą osobno i sam się z tym bawisz, czy już naklejone na koszulkę ?
Ogólnie wygląda tak ładnie, że sam się zastanawiam czy sobie jej nie sprezentowaćstf pisze:Kupiłem z JuveStore. Wszystko oczywiście było już naprasowane.

- LeVi
- Juventino
- mateo369
- Juventino
Kupując koszulkę w Bomasport z sezonu 2012/13 również pytałem o tarczę i również twierdzili że nie ma. Jak przyszła to okazało się, że jest luzem wewnątrz do naprasowania.CavAllano pisze:Kontaktowałem się z ISS i sklep ten podobnie jak Bomasport nie oferuje koszulek z tarczą Scudetto oraz rozetą. :doh:
Mnie interesuje co innego. Skoro w Bomasport piszą, że nadruki wykonują sami, to czy czcionka i rozmiar jest oryginalny czy tylko zbliżony? Kupił już ktoś? Bo te 3 stówy za #8 Marchisio jeszcze nie jest przegięciem (jak na standardy oczywiście), więc można by zainwestować.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- wojczech7
- Juventino
Wiem, że temat trochę nie ten, ale tu osób więcej przeczyta.
Widzieliście 3-ci komplet Torino na nowy sezon?

Za Calciobar: "Byka u dołu tworzą nazwiska wszystkich tych, którzy zginęli podczas katastrofy lotniczej na wzgórzu Superga."
Fajne, nie?

Widzieliście 3-ci komplet Torino na nowy sezon?

Za Calciobar: "Byka u dołu tworzą nazwiska wszystkich tych, którzy zginęli podczas katastrofy lotniczej na wzgórzu Superga."
Fajne, nie?

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Pod koszulkami widnieje informacja, że to czcionka Juventus 15/16. Oznacza to, że jest to czcionka łudząco podobna do tej oryginalnej. Nie byłbym pewny co do rozety i Scudetto - jeśli ktoś ma okazję ich przycisnąć bądź mieszka w okolicy, bylibyśmy wdzięczni za info.mateo369 pisze: Mnie interesuje co innego. Skoro w Bomasport piszą, że nadruki wykonują sami, to czy czcionka i rozmiar jest oryginalny czy tylko zbliżony? Kupił już ktoś? Bo te 3 stówy za #8 Marchisio jeszcze nie jest przegięciem (jak na standardy oczywiście), więc można by zainwestować.
Zabieraj to badziewie z Torino.
- stf
- Juventino
Swoja droga to dramat, ze w Polsce nie da sie kupic nowej koszulki ze wszystkimi dodatkami. Z drugiej strony tak jest chyba wszedzie poza Italia, mieszkam poza krajem i u mnie w sklepie Adidasa sa owszem nowe stroje, ale bez zadnych dodatkow, i to w cenie $90 za sztuke...
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2015, 19:26 przez stf, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
W takim razie ja zapytam, ile masz wzrostu?stf pisze:Jeśli chodzi o rozmiarówkę to Nike noszę L, Adidasa też wziąłem L i jestem zadowolony - nowe koszulki są bardziej szyte na miarę i lepiej przylegają do ciała. I jeszcze jedno - zdjęcia na pewno nie oddają piękna nowych strojów

- Mateuszello
- Juventino
Umknęło mi to dlaczego na koszulkach brakuje srebrnej gwiazdki. W końcu to był jakiś mit o tej nagrodzie za 10. tytuł?
Swoją drogą to uważam, że lepiej by było, gdyby klub jednocześnie podtrzymał też brak umieszczania złotych.
To wszystko? Nikt go do tej pory jeszcze nie szarpał za język?mnowo pisze:Agnelli poinformował na jednej z konferencji, na której go zapytano o to wprost, że nie zamierzają umieszczać na koszulkach żadnego emblematu z tej okazji. Pół zdania na ten temat, nic poza tym.
Swoją drogą to uważam, że lepiej by było, gdyby klub jednocześnie podtrzymał też brak umieszczania złotych.
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2015, 15:35 przez Mateuszello, łącznie zmieniany 1 raz.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- mnowo
- Qualità Juventino
Agnelli poinformował na jednej z konferencji, na której go zapytano o to wprost, że nie zamierzają umieszczać na koszulkach żadnego emblematu z tej okazji. Pół zdania na ten temat, nic poza tym.Mateuszello pisze:Umknęło mi to dlaczego na koszulkach brakuje srebrnej gwiazdki. W końcu to był jakiś mit o tej nagrodzie za 10. tytuł?
- kubik123
- Juventino
W Bomasport nie spodziewałbym się rozety oraz herbu. Dzwoniłem do nich i mowia ze nic nie wiedza i nie powinny byc w ofercie. Takze nie spodziewajcie sie cudow. Cena dobra ale bez dodatkow ktore ciezko dostac gdziekolwiek... Mieszkam w Krk moge tam podjechac ale nie widze szansy na koszulka taka jak na juvestore..
Juve Storia Di Un Grande Amore...