Arturo Vidal
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Wczoraj pojawiła się taka wiadomość na instagramie. Okazało się, że to fake konto, ale informacje wcześniej podchwycił i umieścił w newsie Kicker.
https://instagram.com/p/5RdAzjNltp/
https://instagram.com/p/5RdAzjNltp/

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Danielpiero
- Juventino
Jak czytam, że niby PSG za Krychowiaka daje 30 baniek, a nasz Arturo pójdzie za 37 to się idzie załamać

,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- wloski
- Juventino
Kolego, PSG to inny typ klienta. Bayern kupuje rozsądkowo jak my, po drugie porównując Vidala z Ardą Turanem poszedł do Barcy za 34+7. A jest to zawodnik równie dobry co nasz Artek. Różni ich 1 mln z zamiennymi, więc widzisz jak to jest? Nie wiem po co ten płacz.Danielpiero pisze:Jak czytam, że niby PSG za Krychowiaka daje 30 baniek, a nasz Arturo pójdzie za 37 to się idzie załamać![]()
- Danielpiero
- Juventino
Turan to podobny typ zawodnika, walczak itp, ale ja jednak uważam, że nie można go porównywać z Vidalem, który jest o klasę lepszy.wloski pisze:Kolego, PSG to inny typ klienta. Bayern kupuje rozsądkowo jak my, po drugie porównując Vidala z Ardą Turanem poszedł do Barcy za 34+7. A jest to zawodnik równie dobry co nasz Artek. Różni ich 1 mln z zamiennymi, więc widzisz jak to jest? Nie wiem po co ten płacz.Danielpiero pisze:Jak czytam, że niby PSG za Krychowiaka daje 30 baniek, a nasz Arturo pójdzie za 37 to się idzie załamać![]()
,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- LordJuve
- Juventino
Na nasze nieszczęście ludzie, którzy faktycznie mają wpływ na cenę Vidala, uważają inaczej niż Ty.Danielpiero pisze:Turan to podobny typ zawodnika, walczak itp, ale ja jednak uważam, że nie można go porównywać z Vidalem, który jest o klasę lepszy.
Nie tacy zawodnicy jak Vidal opuszczali Juventus, więc sam transfer nie jest problemem. Ważne jest natomiast kwestia zastępstwa Arturo - kto i czy w ogóle przyjdzie w jego miejsce?
- wloski
- Juventino
W jego miejsce, ale myślimy o pozycji box to box? Wtedy nikt, jeśli o pozycji 3/4 to przecież wiesz, że ciągle walczymy o kogoś kreatywnego. Nie zgodzę się, że Turan jest o klasę gorszy. Ktoś kto tak twierdzi, mówi dyrdymały. To jest świetny zawodnik.LordJuve pisze:Na nasze nieszczęście ludzie, którzy faktycznie mają wpływ na cenę Vidala, uważają inaczej niż Ty.Danielpiero pisze:Turan to podobny typ zawodnika, walczak itp, ale ja jednak uważam, że nie można go porównywać z Vidalem, który jest o klasę lepszy.
Nie tacy zawodnicy jak Vidal opuszczali Juventus, więc sam transfer nie jest problemem. Ważne jest natomiast kwestia zastępstwa Arturo - kto i czy w ogóle przyjdzie w jego miejsce?
- LordJuve
- Juventino
Wiem, że walczymy. W mojej wypowiedzi odnosiłem się do efektu tej walki. Zobaczymy co będzie, trzeba czekać do zakończenia mercato.wloski pisze: W jego miejsce, ale myślimy o pozycji box to box? Wtedy nikt, jeśli o pozycji 3/4 to przecież wiesz, że ciągle walczymy o kogoś kreatywnego. Nie zgodzę się, że Turan jest o klasę gorszy. Ktoś kto tak twierdzi, mówi dyrdymały. To jest świetny zawodnik.
- Molek big fun juve
- Juventino
w międzyczasie Marotta potwierdza rozstanie z AV i to on prosił o transfer
Arrivederci Vidal, dzięki za walkę itp , ale nie ładnie gadać , że chce się grać do końca kariery , by 2 miechy później zapindalać do Monachium. Ale kapuję , tam większa impreza pijacka niż w Turynie
Oktoberfest ;D

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- osesek
- Juventino
wloski pisze:Troche Cie ponosi bo Krychowiak w tym sezonie prezentowal rowna stabilna forme w przeciwienstwie do Videlca ktory mecze bezbledne przeplatal z beznadziejnymi. Co wiecej to sa troche inne typy zawodnika jesli chodzi o wzrost wzgledem masy oraz motoryki. Ja bym sie nie obrazil gdyby krychowiak ZASILIL Juve bedac nadal w takiej formie.Danielpiero pisze:Jak czytam, że niby PSG za Krychowiaka daje 30 baniek, a nasz Arturo pójdzie za 37 to się idzie załamać![]()
Wiadomo ze kazdy ma swoich ulubionych zawodnikow ale podjezdza mi tu troche zawiscia wobec rodaka, ktory na swojej pozycji obecnie jest w scislej czolowce, a przedewszystkim nie odstawia nogi ze strachem grajac w barwach narodowych.
- Danielpiero
- Juventino
osesek pisze:Na prawdę lubię Grzesia i wiem, że jest wart swojej ceny. Przez moją opinię, chciałem tylko potwierdzić za jakie śmieszne pieniądze odchodzi Vidal. Który w tym sezonie osiągnął prawie wszystko, miał genialną końcówkę sezonu, czego ukoronowaniem była Copa America.wloski pisze:Troche Cie ponosi bo Krychowiak w tym sezonie prezentowal rowna stabilna forme w przeciwienstwie do Videlca ktory mecze bezbledne przeplatal z beznadziejnymi. Co wiecej to sa troche inne typy zawodnika jesli chodzi o wzrost wzgledem masy oraz motoryki. Ja bym sie nie obrazil gdyby krychowiak ZASILIL Juve bedac nadal w takiej formie.Danielpiero pisze:Jak czytam, że niby PSG za Krychowiaka daje 30 baniek, a nasz Arturo pójdzie za 37 to się idzie załamać![]()
Wiadomo ze kazdy ma swoich ulubionych zawodnikow ale podjezdza mi tu troche zawiscia wobec rodaka, ktory na swojej pozycji obecnie jest w scislej czolowce, a przedewszystkim nie odstawia nogi ze strachem grajac w barwach narodowych.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
@Dragon: nie pamiętasz sytuacji z Vucinicem?
już nawet szafkę spakował...

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Pamiętam, nawet oblane testy medyczne Cissokho przez ...uzębienie?Maly pisze:@Dragon: nie pamiętasz sytuacji z Vucinicem?już nawet szafkę spakował...
Potwierdzenie na konferencji, nic się nie zmieni. Nie musimy czekać na zdjęcie w koszulce. Nie trenuje z nami. Każdy traktuje go jako byłego zawodnika. Jeśli się mylę to wszystkich publicznie przeproszę.
To nie było... łatwe przeniesienie tematu.

- osesek
- Juventino
Danielpiero pisze:osesek pisze:Na prawdę lubię Grzesia i wiem, że jest wart swojej ceny. Przez moją opinię, chciałem tylko potwierdzić za jakie śmieszne pieniądze odchodzi Vidal. Który w tym sezonie osiągnął prawie wszystko, miał genialną końcówkę sezonu, czego ukoronowaniem była Copa America.wloski pisze:
Troche Cie ponosi bo Krychowiak w tym sezonie prezentowal rowna stabilna forme w przeciwienstwie do Videlca ktory mecze bezbledne przeplatal z beznadziejnymi. Co wiecej to sa troche inne typy zawodnika jesli chodzi o wzrost wzgledem masy oraz motoryki. Ja bym sie nie obrazil gdyby krychowiak ZASILIL Juve bedac nadal w takiej formie.
Spójż na to z tej strony że Sevilla to nie Juve, a Polska to nie Chile. Vidal chcąc niechcąc sam tego nie zdobył. I powtórze jeszcze raz bez złośliwości że w minionym sezonie zamienic Vidala i Kryche miejscami to Nasz rodak zjadłby go pękniętymi cholewkami.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
trollowanie fanów Arsenalu w związku z transferem Vidala
http://www.mirror.co.uk/sport/row-zed/a ... ch-6125163
http://www.mirror.co.uk/sport/row-zed/a ... ch-6125163
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?