Arturo Vidal

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 19 lipca 2015, 23:26

Wczoraj pojawiła się taka wiadomość na instagramie. Okazało się, że to fake konto, ale informacje wcześniej podchwycił i umieścił w newsie Kicker.

https://instagram.com/p/5RdAzjNltp/

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Danielpiero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2015, 13:52

Jak czytam, że niby PSG za Krychowiaka daje 30 baniek, a nasz Arturo pójdzie za 37 to się idzie załamać :angry: :angry:

,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2015, 14:06

Danielpiero pisze:Jak czytam, że niby PSG za Krychowiaka daje 30 baniek, a nasz Arturo pójdzie za 37 to się idzie załamać :angry: :angry:
Kolego, PSG to inny typ klienta. Bayern kupuje rozsądkowo jak my, po drugie porównując Vidala z Ardą Turanem poszedł do Barcy za 34+7. A jest to zawodnik równie dobry co nasz Artek. Różni ich 1 mln z zamiennymi, więc widzisz jak to jest? Nie wiem po co ten płacz.

Danielpiero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2015, 15:26

wloski pisze:
Danielpiero pisze:Jak czytam, że niby PSG za Krychowiaka daje 30 baniek, a nasz Arturo pójdzie za 37 to się idzie załamać :angry: :angry:
Kolego, PSG to inny typ klienta. Bayern kupuje rozsądkowo jak my, po drugie porównując Vidala z Ardą Turanem poszedł do Barcy za 34+7. A jest to zawodnik równie dobry co nasz Artek. Różni ich 1 mln z zamiennymi, więc widzisz jak to jest? Nie wiem po co ten płacz.
Turan to podobny typ zawodnika, walczak itp, ale ja jednak uważam, że nie można go porównywać z Vidalem, który jest o klasę lepszy.

,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 lipca 2015, 15:32

Danielpiero pisze:Turan to podobny typ zawodnika, walczak itp, ale ja jednak uważam, że nie można go porównywać z Vidalem, który jest o klasę lepszy.
Na nasze nieszczęście ludzie, którzy faktycznie mają wpływ na cenę Vidala, uważają inaczej niż Ty.

Nie tacy zawodnicy jak Vidal opuszczali Juventus, więc sam transfer nie jest problemem. Ważne jest natomiast kwestia zastępstwa Arturo - kto i czy w ogóle przyjdzie w jego miejsce?

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2015, 15:47

LordJuve pisze:
Danielpiero pisze:Turan to podobny typ zawodnika, walczak itp, ale ja jednak uważam, że nie można go porównywać z Vidalem, który jest o klasę lepszy.
Na nasze nieszczęście ludzie, którzy faktycznie mają wpływ na cenę Vidala, uważają inaczej niż Ty.

Nie tacy zawodnicy jak Vidal opuszczali Juventus, więc sam transfer nie jest problemem. Ważne jest natomiast kwestia zastępstwa Arturo - kto i czy w ogóle przyjdzie w jego miejsce?
W jego miejsce, ale myślimy o pozycji box to box? Wtedy nikt, jeśli o pozycji 3/4 to przecież wiesz, że ciągle walczymy o kogoś kreatywnego. Nie zgodzę się, że Turan jest o klasę gorszy. Ktoś kto tak twierdzi, mówi dyrdymały. To jest świetny zawodnik.

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 lipca 2015, 15:54

wloski pisze: W jego miejsce, ale myślimy o pozycji box to box? Wtedy nikt, jeśli o pozycji 3/4 to przecież wiesz, że ciągle walczymy o kogoś kreatywnego. Nie zgodzę się, że Turan jest o klasę gorszy. Ktoś kto tak twierdzi, mówi dyrdymały. To jest świetny zawodnik.
Wiem, że walczymy. W mojej wypowiedzi odnosiłem się do efektu tej walki. Zobaczymy co będzie, trzeba czekać do zakończenia mercato.

Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2015, 19:57

w międzyczasie Marotta potwierdza rozstanie z AV i to on prosił o transfer ;) Arrivederci Vidal, dzięki za walkę itp , ale nie ładnie gadać , że chce się grać do końca kariery , by 2 miechy później zapindalać do Monachium. Ale kapuję , tam większa impreza pijacka niż w Turynie :D Oktoberfest ;D

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
osesek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lipca 2015, 07:23

wloski pisze:
Troche Cie ponosi bo Krychowiak w tym sezonie prezentowal rowna stabilna forme w przeciwienstwie do Videlca ktory mecze bezbledne przeplatal z beznadziejnymi. Co wiecej to sa troche inne typy zawodnika jesli chodzi o wzrost wzgledem masy oraz motoryki. Ja bym sie nie obrazil gdyby krychowiak ZASILIL Juve bedac nadal w takiej formie.
Wiadomo ze kazdy ma swoich ulubionych zawodnikow ale podjezdza mi tu troche zawiscia wobec rodaka, ktory na swojej pozycji obecnie jest w scislej czolowce, a przedewszystkim nie odstawia nogi ze strachem grajac w barwach narodowych.

Danielpiero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2015, 09:34

osesek pisze:
wloski pisze:
Troche Cie ponosi bo Krychowiak w tym sezonie prezentowal rowna stabilna forme w przeciwienstwie do Videlca ktory mecze bezbledne przeplatal z beznadziejnymi. Co wiecej to sa troche inne typy zawodnika jesli chodzi o wzrost wzgledem masy oraz motoryki. Ja bym sie nie obrazil gdyby krychowiak ZASILIL Juve bedac nadal w takiej formie.
Wiadomo ze kazdy ma swoich ulubionych zawodnikow ale podjezdza mi tu troche zawiscia wobec rodaka, ktory na swojej pozycji obecnie jest w scislej czolowce, a przedewszystkim nie odstawia nogi ze strachem grajac w barwach narodowych.
Na prawdę lubię Grzesia i wiem, że jest wart swojej ceny. Przez moją opinię, chciałem tylko potwierdzić za jakie śmieszne pieniądze odchodzi Vidal. Który w tym sezonie osiągnął prawie wszystko, miał genialną końcówkę sezonu, czego ukoronowaniem była Copa America.

Hypeman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2015, 09:59

Arturo już oficjalnie w Bayernie że przeniesiono go tutaj?

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 22 lipca 2015, 10:39

@Dragon: nie pamiętasz sytuacji z Vucinicem? :D już nawet szafkę spakował...

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 22 lipca 2015, 14:15

Maly pisze:@Dragon: nie pamiętasz sytuacji z Vucinicem? :D już nawet szafkę spakował...
Pamiętam, nawet oblane testy medyczne Cissokho przez ...uzębienie?

Potwierdzenie na konferencji, nic się nie zmieni. Nie musimy czekać na zdjęcie w koszulce. Nie trenuje z nami. Każdy traktuje go jako byłego zawodnika. Jeśli się mylę to wszystkich publicznie przeproszę.
To nie było... łatwe przeniesienie tematu.

Obrazek
osesek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lipca 2015, 14:40

Danielpiero pisze:
osesek pisze:
wloski pisze:
Na prawdę lubię Grzesia i wiem, że jest wart swojej ceny. Przez moją opinię, chciałem tylko potwierdzić za jakie śmieszne pieniądze odchodzi Vidal. Który w tym sezonie osiągnął prawie wszystko, miał genialną końcówkę sezonu, czego ukoronowaniem była Copa America.

Spójż na to z tej strony że Sevilla to nie Juve, a Polska to nie Chile. Vidal chcąc niechcąc sam tego nie zdobył. I powtórze jeszcze raz bez złośliwości że w minionym sezonie zamienic Vidala i Kryche miejscami to Nasz rodak zjadłby go pękniętymi cholewkami.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 26 lipca 2015, 15:39

trollowanie fanów Arsenalu w związku z transferem Vidala
http://www.mirror.co.uk/sport/row-zed/a ... ch-6125163

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
ODPOWIEDZ