Główny cel.

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
ALLAH

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 19:14

Jak dla mnie to w tym zesozie wystarczy mi tylko liga mistrzów a resztę w tm sezonie można sobie odpuścić!Ale jak wywalczymy więcej to niebęde płakał a nawet wręcz przeciwnie.......

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 19:38

Pavciooo pisze:Myślę, że po dzisiejszym dniu (chyba że nie wygramy z Regginą) mamy szanse na wszystkie trofea. I bardzo mnie to cieszy.
Niedawno tez tak bylo, ze Roma i Milan potracili punkty, a my nie potrafilismy wygrac z Empoli...

Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 19:47

El_chico_a_Coruna pisze:
Pavciooo pisze:Myślę, że po dzisiejszym dniu (chyba że nie wygramy z Regginą) mamy szanse na wszystkie trofea. I bardzo mnie to cieszy.
Niedawno tez tak bylo, ze Roma i Milan potracili punkty, a my nie potrafilismy wygrac z Empoli...
No tak. Dlatego napisałem w nawiasie 'chyba że nie wygramy z Regginą'. Ale mam nadzieję, że będzie dobrze.

Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 09:50

Ja chce by Juve wygralo LM. Nadal nie moge pogodzic sie z 3 porażkami z rzedu!
Marze też o potrójnej koronie dla Juve!

mama

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 10:11

Ja chciałbym by wygrali LM. Już tak dawno nie widziałem jak puchar trafia w ręce Juve. Mogliby nawet oddać pozostałe trofea.

Del Przemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 13:38

Wiadomo, że każdy chciałby aby Juve zdobyło potrójną koronę. Ale ja najbardziej bym chciał żeby wygrali Ligę Mistrzów i Puchar Włoch, żebyśmy nie musieli czekać jeszcze pare lat na trzecią gwiazdke nad logo Juve.

ledbetter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 14:13

tylko LM czekam na to od 96 roku zreszta jak wy wszyscy

we believe.
Rasi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 15:39

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Rasi pisze:Wydaje mi się, że w tym roku nie dane nam bedzie poczuć smaku żadnego z tych co wymieniłeś (no chyba, że puchar włoch :) )
Dalczego już chcesz spisać ten sezon na straty? czyżby brakowało Ci wiary w JUVE?
W PW mamy finał, w LM również na dzień dzisiejszy mamy silną pozycję. Jedynie w lidze nie idzie nam jak w 2 ostanich sezonach.
Nadal liczymy się we wszystkich rozgrywkach a do końca sezonu jeszcze dużo czasu, więc poczekajmy jeszcze z wystawieniem opini :wink:
[/i][/b]
Wiary mi nie brakuje - tak jak realizmu 8). Dlatego właśnie wydaje mi się, że w tym rozku może być ciężko. W zeszłym przentowaliśmy o niebo lepszą formę i udało się wygrać tylko Serie A. W tym sezonie realny jest PW. W Serie A też może się nam poszczęścić ale w LM to jakoś nie wierze :? .

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2004, 08:57

Dla mnie najwarzniejsza jest obecnie LM, bo trzeciej gwiazdki napewno się kiedys doczekamy. A LM nie zdobywaliśmy zbyt często.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 09:55

Priorytetem jest Liga Mistrzów. Chociaż scudetto trzeci raz z rzędu mile widziane. Puchar Włoch dawno nie był w naszych rękach i teraz jest świetna okazja na zdobycie go. A więc trzeba zdobyć potrójną koronę :-D

I need a girl that I can train.
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 17:43

Pavciooo pisze:Jaki dla was jest głowny cel, który chcielibyście żeby Juve osiągnęło? Liga Mistrzów, Serie A, a może Puchar Włoch( aby pojawiła się ta trzecia gwiazdka)? Myślę, że ważne jest, aby liczyć się we wszystkich tych rozgrywkach. Ale jeżeli nie osiągniemy żadnego z tych trofeów, to czy sezon będzie stracony?

Głowny Cel dla mnie to: POTRÓJNA KORONA! :P Wciaz liczymy sie w 3 rozgrywkach! To dla nas wielka szansa!! Musi sie udac!

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 18:14

liga mistrzów serie a puchar włoch i sprowadzenie Lucio do juve

gandalf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 18:54

Pavciooo pisze:
gandalf pisze:Ja chciałbym wszystko to ale kto by nie chciał:) :wink: myśle żę dobrze by było wygrać PW bo mielibyśmy 3 gwiazdke,a ja chciałbym zemste na Lazio :twisted: :twisted: :twisted:
Ja też nie lubię Lazio, ale jestem ciekaw za co chcesz się na nich zemścić?
konkretnie to za porażke 2-0 w lidze i za wszystkie inne mecze które z nimi przegraliśmy :twisted: :twisted: :twisted:

Forza Grande Juve
Obrazek
ODPOWIEDZ