Główny cel.
- Pavciooo
- Juventino
Jaki dla was jest głowny cel, który chcielibyście żeby Juve osiągnęło? Liga Mistrzów, Serie A, a może Puchar Włoch( aby pojawiła się ta trzecia gwiazdka)? Myślę, że ważne jest, aby liczyć się we wszystkich tych rozgrywkach. Ale jeżeli nie osiągniemy żadnego z tych trofeów, to czy sezon będzie stracony?
- Wojtom
- Juventino
dla mnie to oczywiście wazne jest zdobycie trzeciej gwiazdki nad logo Juve , wazne jest tez wygranie Ligi Mistrzów i Serie A !!
!!! 8)

Ostatnio zmieniony 15 lutego 2004, 00:49 przez Wojtom, łącznie zmieniany 1 raz.
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Rasi
- Qualità Juventino
Wydaje mi się, że celem kazdej druzyny jest zdobywanie kolejnych trofeów. Ale nie wszyscy moga je zdobywać
. Wydaje mi się, że w tym roku nie dane nam bedzie poczuć smaku żadnego z tych co wymieniłeś (no chyba, że puchar włoch
). Ten sezon bedzie chyba taki przejsciowy. Po tym sezonie cos musi się zmienić. Pojawia si jakies nowe twarze, nowe siły w przyszłym sezonie znowu bedziemy liczyli sie na wszyskich frontach :-D

- KwiAtek
- Juventino
Dla mnie priorytetowym zadaniem w tym sezonie jest zdobycie Pucharu Mistrzow. Od 96 roku zachodzimy (prawie) co roku bardzo wysoko, ale co z tego skoro w najwazniejszych meczach zawodzimy.
Coppa Italia powinnismy wygrac chociazby z tego wzgledu, ze w koncu to final i nie wypada zawiesc oczekiwan kibicow, a i z kolejna gwiazdka na koszulce zawodnicy Juve prezentowaliby sie bardziej okazale
Kolejnym powodem moze byc po prostu chec wygrania z Lazio :twisted:
Co do wygrania ligi wloskiej to mysle, ze w tym roku raczej sie nie uda
Wiem, ze zostalo sporo czasu na zmiane ukladu druzynw tabeli, ale to nie jest to Juve sprzed roku. Styl gry znacznie sie zmienil, strzelamy wiecej bramek, ale defensywa to juz nie "linia Maginota" jak dawniej.
Reasumujac - wole poswiecic Scudetto na rzecz LM i Pucharu Wloch. Po zwyciestwie w Europie otwiera sie szansa na wywalczenie Superpucharu Europy no i oczywiscie Pucharu Interkontynentalnego.
Coppa Italia powinnismy wygrac chociazby z tego wzgledu, ze w koncu to final i nie wypada zawiesc oczekiwan kibicow, a i z kolejna gwiazdka na koszulce zawodnicy Juve prezentowaliby sie bardziej okazale

Co do wygrania ligi wloskiej to mysle, ze w tym roku raczej sie nie uda

Wiem, ze zostalo sporo czasu na zmiane ukladu druzynw tabeli, ale to nie jest to Juve sprzed roku. Styl gry znacznie sie zmienil, strzelamy wiecej bramek, ale defensywa to juz nie "linia Maginota" jak dawniej.
Reasumujac - wole poswiecic Scudetto na rzecz LM i Pucharu Wloch. Po zwyciestwie w Europie otwiera sie szansa na wywalczenie Superpucharu Europy no i oczywiscie Pucharu Interkontynentalnego.
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- BIANCONERI
- Juventino
Juz przed sezonem działacze,trenerzy i piłkarze postawili sprawe jasno;głównym celem jest zdobycie Ligi Mistrzów.Dla mnie te rozgrywki równiez sa obecnie najwazniejsze,ale nie można zapominać o lidze i o Pucharze Włoch(w końcu jesteśmy juz w finale tych rozgrywek).Trzeba skupic sie na LM i jednocześnie zadbac o jak najwyższą pozycje w lidze.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- dawidpln
- Juventino
Fajnie by było gdyby Juventus zdobył potrujną koronę, ale najważniejszy dla mnie jest puchar mistrzów. Juventus zasłużym na ten puchar i w tym sezonie chciałbym żeby go zdobył. Swietowałbym przez miesiąc 

Forza Juventus
- Mario_166
- Juventino
Mysle ze juve nadal liczy sie na wszystkich frontach ale jak bsmy wygrali lm to zaliczyl bym ten sezon do bardzo udanych a le to bedzie bardzo ciezkie do zrealizowania ale nietrace nadziei ze lippi cos zmienie przed rozpoczeciem lm 

- Reggie
- Juventino
Najważnejsza w tym sezonie jest Liga Mistrzów i na tym Juventus powinien się koncentrować. Mógłby także postarać się o puchar włoch, bo w końcu zaszedł już tak daleko. A na scudetto już raczej nie ma większych szans więc to właściwie można by w tym roku odpuścić 8)
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Olszan
- Juventino
Kązdy klub walczy w lidze aby wystartować w pucharach które są bezprzecznei najważniesjze co z tego jakby klub sezon w sezon zdobywał lm jakby nic nie zdzialałw pucharach bez sens Ja bym np wolał aby Juve zajmowało 10 miejsce w lidze i wygrywało lm niz wygrywało non stop lige i puchar Włoch a w lidze mistrzów nie przechodziło nawet fazy grupowej 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Dla mnie to ten temat jest troche dziwny i wydaje mi sie, ze juz byl...
Wiesz co ja chcialbym, zeby Juve osiagnelo? Chcialbym, zeby Del Piero byl pierwszym czlowiekiem, ktory postawi noge na Marsie i zatknie tam bialo-czarna flage...
A tak na powaznie - to oczywiscie najbardziej chcialbym Lige Mistrzow! ale obawiam sie, ze ten cel jest malo realny i jesli naprawde chcemy cos wygrac w tym sezonie to nie mozemy odpuscic meczow z Lazio!
Wiesz co ja chcialbym, zeby Juve osiagnelo? Chcialbym, zeby Del Piero byl pierwszym czlowiekiem, ktory postawi noge na Marsie i zatknie tam bialo-czarna flage...
A tak na powaznie - to oczywiscie najbardziej chcialbym Lige Mistrzow! ale obawiam sie, ze ten cel jest malo realny i jesli naprawde chcemy cos wygrac w tym sezonie to nie mozemy odpuscic meczow z Lazio!
- DamKam
- Juventino
Dla mnie najważniejsza w tym sezonie jest Liga Mistrzów. Choć zdaje sobie sprawę że to będzie najtrudniejsze. Trzeba liczyć się z tym że w tym sezonie nie idzie nam tak dobrze jak w ubiegłym ale nadzieje trzeba zawsze mieć.
Juve Campioni di Italia & Campioni di Champions League