LM 14/15 (FINAŁ): JUVENTUS 1-3 Barcelona
- meda11
- Juventino
Również dołączam do dumnych. Po kilku minutach ogarnąłem emocje i podobnie jak chłopaki na murawie mogę chodzić z podniesioną głową. Dziękuje Maxowi w którego nie wierzyłem i chłopakom, bo wykonali kawał świetnej roboty.
PS. Neymar pedał. Takiego aktorskiego frajerstwa przy ręce już dawno nie widziałem.
PS. Neymar pedał. Takiego aktorskiego frajerstwa przy ręce już dawno nie widziałem.
- Argonessar
- Juventino
Przykro mi, tak po prostu. Serce boli, ale chłopaki zasługują na brawa za walkę, cóż taki sport. Może dożyje kiedyś tego zwycięstwa.
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
I tyle razy przegraćMakiavel pisze:Zapomniałeś o pewnym detalu. By mieć najwięcej przegranych w finale LM trzeba często w tym finale grać.LordJuve pisze:Może niektórzy chcą wszystkiego, co najlepsze dla swojego klubu? Przewidzimy w statystyce największych przegranych.mnowo pisze: Niektórym nie przetłumaczysz, muszą jeszcze trochę pożyć i dorosnąć.
To ma być powód do dumy?
Szacunek dla piłkarzy - owszem, ale duma? Ogarnijcie się!

Mogło być oczywiście dużo gorzej z wynikiem, ale porażka to porażka jaka by nie była.

- Lucas87
- Juventino
Pucharek im. Seppa Blattera dla Barsy. Mielibyśmy szansę na 2-1, ale drukarz zrobił swoje. Lać na ten wynik, bo to my jesteśmy Najlepsi! Jestem dumny z Naszych, bo mimo wszystko dokonaliśmy rzeczy wielkiej! To coś więcej, niż puchar. Dzięki!!!
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2015, 23:07 przez Lucas87, łącznie zmieniany 1 raz.
- rad
- Juventino
Brawa za walkę i podjęcie rękawicy. Tego oczekiwałem. Brawa za ten sezon, który jest dla Juve bardzo udany.
Co do rekordu przegranych w finałach - mi to jakoś nie przeszkadza - a wg mnie świadczy o wielkości klubu, który celuje w największe sukcesy. To, że się nie znowu nie udało - trudno. To jest sport. Ważne, aby potencjał przekuć na stworzenie jeszcze lepszego Juve, które znowu powalczy o finał i w finale LM.
Barca jest poza zasięgiem.
Co do rekordu przegranych w finałach - mi to jakoś nie przeszkadza - a wg mnie świadczy o wielkości klubu, który celuje w największe sukcesy. To, że się nie znowu nie udało - trudno. To jest sport. Ważne, aby potencjał przekuć na stworzenie jeszcze lepszego Juve, które znowu powalczy o finał i w finale LM.
Barca jest poza zasięgiem.
- Morgesztern
- Juventino
No, fakt. Chrobry Głogów grał 0 razy i 0 razy przegrał. Lepsza średnia, nie?Bobby X pisze:I tyle razy przegraćMakiavel pisze:Zapomniałeś o pewnym detalu. By mieć najwięcej przegranych w finale LM trzeba często w tym finale grać.LordJuve pisze:
Może niektórzy chcą wszystkiego, co najlepsze dla swojego klubu? Przewidzimy w statystyce największych przegranych.
To ma być powód do dumy?
Szacunek dla piłkarzy - owszem, ale duma? Ogarnijcie się!czyli co? Graliśmy 8 i przegraliśmy 6
z taką średnią to wiesz
![]()
Mogło być oczywiście dużo gorzej z wynikiem, ale porażka to porażka jaka by nie była.

- Aleexxx
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
W finale mierzyliśmy się z najlepszą drużyną, przegraliśmy po niesamowitej walce, ja nie wiem czemu miałbym nie być dumny ?
duma
1. «poczucie własnej godności i wartości»
2. «zadowolenie i satysfakcja z własnych lub czyichś osiągnięć»
Jestem zadowolony z osiągnięcia finału, z przepięknej walki ? Nie mogę być dumny, bo co ?

duma
1. «poczucie własnej godności i wartości»
2. «zadowolenie i satysfakcja z własnych lub czyichś osiągnięć»
Jestem zadowolony z osiągnięcia finału, z przepięknej walki ? Nie mogę być dumny, bo co ?

- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Nie kompromituj się proszę. 4 porażki z rzędu, 2 zwycięstwa na 8. Lipa nie?Morgesztern pisze:No, fakt. Chrobry Głogów grał 0 razy i 0 razy przegrał. Lepsza średnia, nie?Bobby X pisze:I tyle razy przegraćMakiavel pisze:
Zapomniałeś o pewnym detalu. By mieć najwięcej przegranych w finale LM trzeba często w tym finale grać.czyli co? Graliśmy 8 i przegraliśmy 6
z taką średnią to wiesz
![]()

- Pessos
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
To że każde dotknięcie gracza Barcy skończy się faulem i prawie śmiercią ich zawodnika było oczywiste przed meczem, nie usprawiedliwia to jednak tego że obrona była penetrowana na wszystkie możliwe sposoby.
Brawa za walke, dojście do finału ligi mistrzów było już wielkim wyczynem i raczej nawet tego nie oczekiwaliśmy
Brawa za walke, dojście do finału ligi mistrzów było już wielkim wyczynem i raczej nawet tego nie oczekiwaliśmy

- rad
- Juventino
Była penetrowana, jak każda inna. Ludzie z Barcy mogą grać z zamkniętymi oczami, mogą grać nawet na boso, a i tak piłka będzie chodzić jak po sznurku. Tego nie przezwyciężymy.Pessos pisze:To że każde dotknięcie gracza Barcy skończy się faulem i prawie śmiercią ich zawodnika było oczywiste przed meczem, nie usprawiedliwia to jednak tego że obrona była penetrowana na wszystkie możliwe sposoby.
- pandecybel
- Juventino
Przerzuć się na Barcę teraz. 4 finały - 4 zwycięstwa z rzędu. Fajnie nie?Bobby X pisze: Nie kompromituj się proszę. 4 porażki z rzędu, 2 zwycięstwa na 8. Lipa nie?
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2015, 23:13 przez pandecybel, łącznie zmieniany 1 raz.
- Aleexxx
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Czyli to pewniak, że pirlo odchodzi. Myślę, że to dobra decyzja podobnie jak z Nedvedem.Paul Pogba
1 min ·
Thank you for all your support. The team did it's best today.
Congratulations to FC Barcelona, the best team in the world with the best player in the world Leo Messi.
Thank you for everything Andrea Pirlo you will be missed at Juventus by the fans and the players.
The team will be back stronger and better.
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2015, 23:22 przez Aleexxx, łącznie zmieniany 2 razy.
- Sorek21
- Juventino
Przez te kilkanaście minut po wyrównaniu widzieliśmy nasz Juventus. Wielka szkoda i zwyczajnie przykro że nic nie wpadło na 2-1.
Jak zobaczyłem łzy Pirlo to się serce kraje.
Nie wiem jak wam ale mi brakowało Chielliniego i jego charakteru, mimo wszystkich jego wad.
Bierzemy to na klatę, przeżyliśmy Serie B to porażkę w finale LM przełkniemy.
Kiedyś nadejdzie ten dzień,może będziemy wtedy starymi dziadkami ale Juventus wygra ten puchar.
Jak zobaczyłem łzy Pirlo to się serce kraje.
Nie wiem jak wam ale mi brakowało Chielliniego i jego charakteru, mimo wszystkich jego wad.
Bierzemy to na klatę, przeżyliśmy Serie B to porażkę w finale LM przełkniemy.
Kiedyś nadejdzie ten dzień,może będziemy wtedy starymi dziadkami ale Juventus wygra ten puchar.