LM 14/15 (FINAŁ): JUVENTUS 1-3 Barcelona

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2015, 16:42

KeRmit19 pisze:A wtedy kto wie, pierwszy bramkarz ze złotą piłką?
Pomijajac fakt ze drugi, z calym szacunkiem dla Buffona, dla jego genialnej kariery, dla lojalnosci jaka sie wykazal po degradacji do Serie A i jego obecnej formy, gdyby wybrano go najlepszym pilkarzem roku 2015 to byloby to najbardziej absurdalne rozstrzygniecie w historii tego plebiscytu. Wyobrazasz sobie ze trofeum 5 lat temu zgarnia Julio Cesar?

Prokson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2015, 16:46

zahor pisze:
KeRmit19 pisze:A wtedy kto wie, pierwszy bramkarz ze złotą piłką?
Pomijajac fakt ze drugi, z calym szacunkiem dla Buffona, dla jego genialnej kariery, dla lojalnosci jaka sie wykazal po degradacji do Serie A i jego obecnej formy, gdyby wybrano go najlepszym pilkarzem roku 2015 to byloby to najbardziej absurdalne rozstrzygniecie w historii tego plebiscytu. Wyobrazasz sobie ze trofeum 5 lat temu zgarnia Julio Cesar?
zbanujcie w końcu tego rzyga

grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2015, 17:04

A wtedy kto wie, pierwszy bramkarz ze złotą piłką?
O Lwie Jaszynie wacpan jeszcze nie slyszal? ;-)

Juve, storia di un grande amore :)
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2015, 17:18

A ja stawiam 1-0 dla nas, Tevez strzeli po podaniu Pogby :ok:

Wiele bym oddał za zwycięstwo w jutrzejszym meczu, oj wiele :pray:

filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2015, 17:23

Typuje na chlodno 4-1 dla Barcelony, No ale niech grają moze zaskocza

forumowy ujadacz
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2015, 17:25

filippo pisze:Typuje na chlodno 4-1 dla Barcelony, No ale niech grają moze zaskocza
serio? a kiedy Juve po raz ostatni straciło 4 gole w jednym meczu (nie licząc meczu na Artemio Franchi 2-4)? :whistle:

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2015, 17:36

Wypada coś napisać ale z tych nerwów nie mam pojęcia co... Od wczoraj chodzę jak zahipnotyzowany, nie myślę o niczym innym i nie przyjmuję do wiadomości że tego nie wygramy. Nasza piękna historia od Berlina do Berlina, od Serie B do Champions League, 30 lat po Heysel. WYGRAMY TO! Dla tych 39 osób które nie zdążyły cieszyć się w '85 roku! Zróbmy to dla nich! Dla Alexa, dla Gianniego i Umberto, dla Gigiego i Nedveda dla wszystkich związanych z najlepszym klubem, najpiękniejszą historią jaką można sobie wyobrazić - historią pięknej milości. Jeśli przeznaczeni istnieje to jutro będziemy mistrzami Europy!
Modlę się do Boga!
Juve - Kocham cię!
Juventini - po zwycięstwo!!!!!!!!
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!!!!!!

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2015, 17:37

Czy myslicie, ze ktos ma szanse w tym plebiscycie poza Messim i Ronaldo ? Zreszta Buffon nie zasluzyl, jest w formie ale to nie ten Buffon co kilka lat temu. Juz mi sie stres udziela, jutro jakies znieczulenie pojdzie, zeby zlagodzic nerwy :D

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2015, 17:53

A kogo interesują plebiscyty onanistów piłkarskich. Wygrajmy LM to się liczy :). Spróbujmy bo mamy na to szansę! Przede wszystkim... nie cofać się i nie cofać nóg, a będzie dobrze. Obrona Barcy to ich największy problemy. Jesteśmy dobrze zbalansowani i wszystkie pozycje mamy na dobrym poziomie. Nikt z ekipy nie odstaje. Dzięki czemu liczę na sukces.

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2015, 17:58

Ja nie wiem czy to było na poważnie, ale dowiedziałem się, że Chiellini się połamał specjalnie, bo się boi Messiego i Suareza.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2015, 18:03

Push3k pisze:Ja nie wiem czy to było na poważnie, ale dowiedziałem się, że Chiellini się połamał specjalnie, bo się boi Messiego i Suareza.
Słyszałem teorie, że tak bardzo się bał po swojej wypowiedzi z Messim, że powiedział sobie dość.

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2015, 18:09

[TAKTYCZNY! :D]
Push3k pisze:Ja nie wiem czy to było na poważnie, ale dowiedziałem się, że Chiellini się połamał specjalnie, bo się boi Messiego i Suareza.
What? :o

Z Chiellinim czy nie, wierzę, że drużyna da z siebie 200% i zobaczymy czy to wystarczy na superBarce. Nie żartujmy, że nam nie strzelą gola. Liczę na mega emocje i dogrywkę. Wiadomo, że bardzo byśmy chcieli, ale obiektywnie trzeba liczyć też na szczęście. To jest finał, tu się może zdażyć wszystko. JUUVEEEEEEEEE!

Bobby X

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2015, 18:15

Jeśli nie wpadnie nic dla Barcy w pierwszej połowie to będzie dobrze. Chyba, że też ukąsimy ;)
Trzymam kciuki!

:allegri: na śmietnik
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2015, 18:39

fazzi pisze:12 lat czekania. Tyle upokorzeń, które musieliśmy przyjąć na klatę. W końcu wracamy na nasze miejsce i.... kumpel się jutro chajta, meczu nie oglądnę :prochno: Mimo to, już ledwo żyję z nerwów.
Jakiś niemożliwy kosmos. Mnie osobiście rozsadza gdy nie mogę obejrzeć zwykłego meczu ligowego z Chievo Verona, bo akurat koliduje z jakimś eventem na którym nie wypada nie być. Finał Ligi Mistrzów... wiem, że różne mogą być sytuacje, ale tego bym nie odpuścił. Coś bym wykombinował, cichaczem urwał się na 2-2,5h po czym jak gdyby nigdy nic wrócił, ładując wódę do oporu za zwycięstwo albo zatapiając smutki, nie potrafię sobie wyobrazić siebie jakim kłębkiem nerwów bym był, siedząc na weselu i mieć w głowie, że właśnie rozgrywa się taki mecz :P Dlatego po półfinale z Realem wszem i wobec obwieściłem, że 6 czerwca mnie nie ma dla nikogo i nie interesują mnie żadne urodziny, wesela, pogrzeby i popijawy. Co by nie mówić - mocno współczuję, trzymaj się ;)

Skoro Berlin nie zaoferował żadnych atrakcji w strefie kibica, to zostaję w domu i obejrzę mecz tak jak lubię - sam, metr od telewizora z jakimś alkoholem, który jutro sobie wymyślę.
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2015, 18:40 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2015, 18:40

To już JUTRO JUTRO JUTRO JUTRO JUTRO JUTRO !
Wszyscy piszą o snach, więc i ja coś dodam od siebie. :-D Normalnie nie śni mi się Juventus, ale miałem kilka nocy temu jakiś urywek, w którym był wynik 1:0 i Padoin w ostatnich minutach ustawił wynik na 2:0 strzelając na pustą. Nie pamiętam kto strzelił pierwszą. Pepe albo Bonucci... :think:
Ja to widzę tak: Przegramy i to konkretnie(strzelą co najmniej 2 bramki przy totalnej dominacji) albo wygramy. Nie wyobrażam sobie wyrównanego meczu i w ostateczności porażki. Wóz albo przewóz. 8)

Obrazek
Zablokowany