Serie A 14/15 (37): JUVENTUS 3-1 Napoli
- Cabrini_idol
- Juventino
Jednak jakieś nadzieje pokładamy w Comanie, mam nadzieję, że chłopak będzie się rozwijał, wypożyczymy go na rok i w przyszłości będzie naszym Hazardem.

- pumex
- Juventino
Sturaro
Nie chcę robić z niego jakiegoś zawodnika światowej klasy, bo wiadomo, że nim nie jest i bardzo daleko mu do takiego miana, ale ciężko mi ukryć, że powoli zaczyna imponować mi ta jego zadziorność. W ogóle dziś gra dobrze.
Ładna asysta Comana
Wielki szacunek dla Curva Sud za 39. minutę

Ładna asysta Comana

- Wojtek
- Juventino
Coman świetna asysta, ale potem długo długo nic, przyda mu się ogranie z mniejszym klubie
Kto komentuje na nsport? gościu jest tragiczny, ciągle myli Pogbę z Comanem...aa i raz przyznał, że Juve prowadzi po golu "Ferejry".
Mecz nudny, wszyscy czekają na odebranie pucharu

Kto komentuje na nsport? gościu jest tragiczny, ciągle myli Pogbę z Comanem...aa i raz przyznał, że Juve prowadzi po golu "Ferejry".
Mecz nudny, wszyscy czekają na odebranie pucharu

- Robaku
- Juventino
Ale pyknik:)
Ogbonna porusza się po boisku z podobna szybkoscią co ja dzisiaj, a dodam, że od rana mam niezłego kaca.
Coman, fajnutki taki pobudzony. Szkoda oddawać go do Palermo, Geuni czy innego Sassuolo, stawiać na niego w pierwszym składzie w CI i przeciwko słabszym klubom a się rozegra.
Zmienić szybko Alvaro, bo widac, że na chłopaka polują, wolałbym chuchać na niego przed Berliniem wpuścić na plac Pepe i jakoś zmienić taktyke.
Mamy jedną z najlepszych linii pomocy na swiecie, i wcale nie muszą to byc super medialne nazwiska, zeby to stwierdzić. Sturaro, Perreyra brawo.
Coś czuje, że czerwa dzisiaj wpadna.
Ogbonna porusza się po boisku z podobna szybkoscią co ja dzisiaj, a dodam, że od rana mam niezłego kaca.
Coman, fajnutki taki pobudzony. Szkoda oddawać go do Palermo, Geuni czy innego Sassuolo, stawiać na niego w pierwszym składzie w CI i przeciwko słabszym klubom a się rozegra.
Zmienić szybko Alvaro, bo widac, że na chłopaka polują, wolałbym chuchać na niego przed Berliniem wpuścić na plac Pepe i jakoś zmienić taktyke.
Mamy jedną z najlepszych linii pomocy na swiecie, i wcale nie muszą to byc super medialne nazwiska, zeby to stwierdzić. Sturaro, Perreyra brawo.
Coś czuje, że czerwa dzisiaj wpadna.
Ostatnio zmieniony 23 maja 2015, 18:53 przez Robaku, łącznie zmieniany 2 razy.
- Gandalf8
- Juventino
W dużej mierze grając rezerwami, jest jednak prowadzenie - ładne podanie Comana i Pereyra dobry, techniczny strzał a nie jak mu się zdarzało na początku sezonu mocno w trybuny. Potem jeszcze Coman mógł zaliczyć asystę do Moraty, ale podał za mocno. Brawa też dla Buffona za dobre obrony na początku meczu.
Jedynie Ogbonna dużo strat.
EDIT:
Świetna oprawa
.
Jedynie Ogbonna dużo strat.
EDIT:
Świetna oprawa

Ostatnio zmieniony 23 maja 2015, 18:53 przez Gandalf8, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- pablo1503
- Juventino
Barzagli to przeskała. Żadnej piłki nie przepuścił! Coman ładna asysta, bardzo ładna. Sturaro też fajny koks. Może być z niego w przyszłości niezły pożytek.
Aż mnie ciarki przeszły przy napisie '+39 RISPETTO' i aplauzie. Coś pięknego.
Aż mnie ciarki przeszły przy napisie '+39 RISPETTO' i aplauzie. Coś pięknego.

Ostatnio zmieniony 23 maja 2015, 18:55 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- Kucharius1
- Juventino
Też go kocham i nie oddam Ci bez walki <3 Da się przejść obok niego z piłką ?pumex pisze:SturaroNie chcę robić z niego jakiegoś zawodnika światowej klasy, bo wiadomo, że nim nie jest i bardzo daleko mu do takiego miana, ale ciężko mi ukryć, że powoli zaczyna imponować mi ta jego zadziorność. W ogóle dziś gra dobrze.
Ładna asysta Comana
Choć pewnie ciężko im zmobilizować się na ogórkowy mecz, nasi trzymają poziom, przy tym nieustannie ich ośmieszając (Pogba, Roberto, Markiz).
Niby bez emocji a serce rośnie