Serie A 14/15 (36): Inter 1-2 JUVENTUS
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Jeżeli mecz z Interem traktujemy jak mecz o nic, a dla nich jest on cholernie ważny, to znaczy, że wszystko wróciło do normalności. Niemniej jednak dla Juventusu jedyne co się liczy to zwycięstwo, więc i niech tym razem tak będzie. Chciałbym, żeby to był mecz Comana.
- Domino_JUVE_!
- Juventino
"Olać ten mecz :lol:
"
Niech podstawa wypocznie przed meczem z Lazio a tutaj żaden wynik mnie nie ruszy, nawet porażka. Mecz o pietruszke, to nie ten Inter by sie jarać hhuhu derby Italii itp. To zwykła potyczka z ligowym średniakiem, wspaniała szansa by pokazały się rezerwy.

Niech podstawa wypocznie przed meczem z Lazio a tutaj żaden wynik mnie nie ruszy, nawet porażka. Mecz o pietruszke, to nie ten Inter by sie jarać hhuhu derby Italii itp. To zwykła potyczka z ligowym średniakiem, wspaniała szansa by pokazały się rezerwy.

- Babinicz
- Juventino
Pewnie, że olać ten mecz
. Ja jeszcze nie ochłonąłem po emocjach z Madrytu,a tutaj kolejne starcie. Nie ma mowy, najważniejsza jest teraz środa i finał w Rzymie. Pepe Coman do boju! a no i Morata, który jak wiemy, w środę nie zagra.

- D-Rose
- Juventino
Ja to bym tam wyslał nawet Primavere z Pogba ktory musi wrócic do formy przed meczem z Barceloną... Bardziej od porazki bedzie ich bolało, ze wysyłajac tam rezerwy totalnie ich olejemy, potraktujemy jak jakichs podrzędnych sparing-partnerów... no i o to chodzi.

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nawet ja przychylam sie do zdania, ze ten mecz nalezy ojszczać. Przez nasze wejscie do finalu LM rozklad jazdy baaardzo nam sie napial, ale mam nadzieje ze Max i chlopaki rozsadnie poszafuja silami i wszystko ulozy sie jak najlepiej. Licze, ze Coman sobie ostro pohasa. Ustawienie 4-3-3 zaprezentowane na grafice wyglada calkiem ciekawie, chcialbym zeby faktycznie tak zagrali. Szkoda, ze Pirlo jest oszczedzany na dwa finaly 
Panie i Panowie, jestesmy swiadkami odrodzenia sie naszej bialo-czarnej Damy. Osobiscie zjechalem z Juventusem z samego topu na sam dol piekla, by pozniej stopniowo wjechac znowu na szczyt. Jestem dumny i szczesliwy, ze moglem to przezyc. Juve per sempre sarà!

Panie i Panowie, jestesmy swiadkami odrodzenia sie naszej bialo-czarnej Damy. Osobiscie zjechalem z Juventusem z samego topu na sam dol piekla, by pozniej stopniowo wjechac znowu na szczyt. Jestem dumny i szczesliwy, ze moglem to przezyc. Juve per sempre sarà!
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Prokson
- Juventino
nie liczyłbym na toD-Rose pisze:Bardziej od porazki bedzie ich bolało, ze wysyłajac tam rezerwy totalnie ich olejemy, potraktujemy jak jakichs podrzędnych sparing-partnerów... no i o to chodzi.

:rotfl:fan Interu pisze:Jak nie teraz to kiedy?
- Argonessar
- Juventino
Pokonać Inter rezerwami? Podoba mi się ten pomysł
Rezerwowi będą zmotywowani, w końcu sobie pograją.
Z punktu widzenia obecnego sezonu ten mecz jest totalnie bez znaczenia. Niby pojedynek z Interem, ale "olać ten mecz"
jak to część z Was ostatnio powtarza.

Z punktu widzenia obecnego sezonu ten mecz jest totalnie bez znaczenia. Niby pojedynek z Interem, ale "olać ten mecz"

- Wojtek
- Juventino
Również nie sądziłem, że kiedyś mecz z interem będzie dla mnie bez znaczenia, lecz przyznam, że wygrać z interem rezerwami to byłoby coś i wcale nie jest to nie możliwe 

Troefa zawsze będą ważniejsze od indywidualnych osiągnięć, tak więc mam nadzieję, że jednak Tevez nie zagra w tym meczu i da z siebie wszystko by wygrać nam 10ty Puchar Włoch. Potem zostaną mu jeszcze dwie kolejki i w tedy będzie mógł myśleć o strzelaniu by zdobyć koronę króla strzelców.Imi pisze:Fajnie byłoby dać Tevezowi szanse na strzelenie bramki i zapewnienie sobie korony krola strzelcow Serie A w tym sezonie
- Wojtek
- Juventino
Jest jeszcze Luca Toni mający tylko jeden gol straty do Carlitosa. Już wiemy na bank, że Tevez jutro nie zagra.Rut17 pisze:Poza tym, równie dobrze Icardi nie musi strzelić, wiec Carlitos może utrzymać przewagę
Max Allegri pisze:Wyjedziemy dzisiaj po treningu i być może dam odpocząć tym, którzy ostatnie sporo grali. [Carlos] Tevez, [Andrea] Pirlo, [Gigi] Buffon, [Patrice] Evra oraz [Arturo] Vidal nie pojadą z nami na San Siro.
- Gajowy Marucha
- Juventino
Ale Marchisio to mógłby odpoczać...wszak gramy z ogórami ze środka tabeli 

- PlanetJuve
- Juventino
Przecież i tak nie zagra w środę więc niech ciupie.Gajowy Marucha pisze:Ale Marchisio to mógłby odpoczać...wszak gramy z ogórami ze środka tabeli