Serie A 14/15 (36): Inter 1-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 15 maja 2015, 16:52

Jeżeli mecz z Interem traktujemy jak mecz o nic, a dla nich jest on cholernie ważny, to znaczy, że wszystko wróciło do normalności. Niemniej jednak dla Juventusu jedyne co się liczy to zwycięstwo, więc i niech tym razem tak będzie. Chciałbym, żeby to był mecz Comana.

rad

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2015, 16:58

Mecz dla rezerw i ewentualnych rekonwalescentów (i Pogby, ten musi wrócić do formy). Wszystkie lepsze siły na Lazio trzeba zachować i tyle.

Domino_JUVE_!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2015, 17:00

"Olać ten mecz :lol: :D "
Niech podstawa wypocznie przed meczem z Lazio a tutaj żaden wynik mnie nie ruszy, nawet porażka. Mecz o pietruszke, to nie ten Inter by sie jarać hhuhu derby Italii itp. To zwykła potyczka z ligowym średniakiem, wspaniała szansa by pokazały się rezerwy.

Obrazek
Babinicz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2015, 17:19

Pewnie, że olać ten mecz :D . Ja jeszcze nie ochłonąłem po emocjach z Madrytu,a tutaj kolejne starcie. Nie ma mowy, najważniejsza jest teraz środa i finał w Rzymie. Pepe Coman do boju! a no i Morata, który jak wiemy, w środę nie zagra.

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 maja 2015, 17:29

Ja to bym tam wyslał nawet Primavere z Pogba ktory musi wrócic do formy przed meczem z Barceloną... Bardziej od porazki bedzie ich bolało, ze wysyłajac tam rezerwy totalnie ich olejemy, potraktujemy jak jakichs podrzędnych sparing-partnerów... no i o to chodzi.

Obrazek
BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 15 maja 2015, 17:39

Nawet ja przychylam sie do zdania, ze ten mecz nalezy ojszczać. Przez nasze wejscie do finalu LM rozklad jazdy baaardzo nam sie napial, ale mam nadzieje ze Max i chlopaki rozsadnie poszafuja silami i wszystko ulozy sie jak najlepiej. Licze, ze Coman sobie ostro pohasa. Ustawienie 4-3-3 zaprezentowane na grafice wyglada calkiem ciekawie, chcialbym zeby faktycznie tak zagrali. Szkoda, ze Pirlo jest oszczedzany na dwa finaly :/

Panie i Panowie, jestesmy swiadkami odrodzenia sie naszej bialo-czarnej Damy. Osobiscie zjechalem z Juventusem z samego topu na sam dol piekla, by pozniej stopniowo wjechac znowu na szczyt. Jestem dumny i szczesliwy, ze moglem to przezyc. Juve per sempre sarà!

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
Prokson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2015, 17:55

D-Rose pisze:Bardziej od porazki bedzie ich bolało, ze wysyłajac tam rezerwy totalnie ich olejemy, potraktujemy jak jakichs podrzędnych sparing-partnerów... no i o to chodzi.
nie liczyłbym na to :D na forum interu panuję hurraoptymizm ze względu na to że trzon Juve (w tym Pogba) nie zagra :D
fan Interu pisze:Jak nie teraz to kiedy?
:rotfl:

Argonessar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2015, 18:00

Pokonać Inter rezerwami? Podoba mi się ten pomysł :prochno: Rezerwowi będą zmotywowani, w końcu sobie pograją.

Z punktu widzenia obecnego sezonu ten mecz jest totalnie bez znaczenia. Niby pojedynek z Interem, ale "olać ten mecz" :D jak to część z Was ostatnio powtarza.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2015, 18:02

Również nie sądziłem, że kiedyś mecz z interem będzie dla mnie bez znaczenia, lecz przyznam, że wygrać z interem rezerwami to byłoby coś i wcale nie jest to nie możliwe :D
Imi pisze:Fajnie byłoby dać Tevezowi szanse na strzelenie bramki i zapewnienie sobie korony krola strzelcow Serie A w tym sezonie ;)
Troefa zawsze będą ważniejsze od indywidualnych osiągnięć, tak więc mam nadzieję, że jednak Tevez nie zagra w tym meczu i da z siebie wszystko by wygrać nam 10ty Puchar Włoch. Potem zostaną mu jeszcze dwie kolejki i w tedy będzie mógł myśleć o strzelaniu by zdobyć koronę króla strzelców.

Rut17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 maja 2015, 18:58

Poza tym, równie dobrze Icardi nie musi strzelić, wiec Carlitos może utrzymać przewagę :)

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2015, 19:06

Rut17 pisze:Poza tym, równie dobrze Icardi nie musi strzelić, wiec Carlitos może utrzymać przewagę :)
Jest jeszcze Luca Toni mający tylko jeden gol straty do Carlitosa. Już wiemy na bank, że Tevez jutro nie zagra.
Max Allegri pisze:Wyjedziemy dzisiaj po treningu i być może dam odpocząć tym, którzy ostatnie sporo grali. [Carlos] Tevez, [Andrea] Pirlo, [Gigi] Buffon, [Patrice] Evra oraz [Arturo] Vidal nie pojadą z nami na San Siro.

Gajowy Marucha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2015, 19:44

Ale Marchisio to mógłby odpoczać...wszak gramy z ogórami ze środka tabeli :prochno:

PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2015, 19:48

Gajowy Marucha pisze:Ale Marchisio to mógłby odpoczać...wszak gramy z ogórami ze środka tabeli :prochno:
Przecież i tak nie zagra w środę więc niech ciupie.

FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2015, 20:29

Wyjść na inter rezerwami <3 Jak te merdy musi ściskać, że traktujemy ich jak sparing partnera:)

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 15 maja 2015, 20:34

Po tych emocjach w środę to szczerze powiedziawszy spływa po mnie ten mecz ale oczywiście obowiązkowo obejrzę...

Obrazek
Zablokowany