LM 14/15 (1/2): JUVENTUS 2-1 Real Madryt
- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Nie, to wielki mit, że Real musi coś udowodnić. Nawet jak dziś z nami przegrają (ba, nawet odpadną za tydzień) to nikt poważny nie będzie miał wątpliwości, że to ciągle jeden z najlepszych obecnie klubów świata.kuba2424 pisze:Pamiętacie że to Real musi udowodnić, jakiego ma wielkiego, my możemy tylko ich zaskoczyć
To naszą wartość negują kibice Realu, Barcelony, Bayernu, więc to my musimy coś udowodnić.
- PlanetJuve
- Juventino

Zazdroszczę podejścia! Ja mam koło siebie wypisane numery do służb ratunkowych gdyby ktoś mnie znalazł w trakcie meczukuba2424 pisze: No to nas wszystkich Allegri zaskoczył! Ja natomiast jestem wyjątkowo spokojny i zrelaksowany - prawie jak na urlopie!
Dla mnie najważniejsze żeby wygrali Puchar Włoch, a LM to tylko taki miły prezent. Choć presja niesamowita. Co muszą czuć chłopki.. Dobrze, że Allegri uchodzi za spokojnego i niech zaszczepi tym chłopaków!
- kuba2424
- Juventino

Chodziło mi o to, że jeśli to my odpadniemy, wszyscy przejdą obok tego obojętnie, natomiast według znawców to Real jest w finale, więc ich odpadnięcie będzie ich więcej kosztowało niż nas.Crunny pisze:Nie, to wielki mit, że Real musi coś udowodnić. Nawet jak dziś z nami przegrają (ba, nawet odpadną za tydzień) to nikt poważny nie będzie miał wątpliwości, że to ciągle jeden z najlepszych obecnie klubów świata.kuba2424 pisze:Pamiętacie że to Real musi udowodnić, jakiego ma wielkiego, my możemy tylko ich zaskoczyć ;)
To naszą wartość negują kibice Realu, Barcelony, Bayernu, więc to my musimy coś udowodnić.
- Shadow Marshall
- Juventino

A mnie to czekanie już znudziło...w sumie to nie chce mi się meczu oglądać.
Idę sobie pograć w Warframe.
Wygramy.
Idę sobie pograć w Warframe.
Wygramy.
- BlackJacky
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No to jest - MECZ SEZONU! Nie oczekuje pieknej i finezyjnej gry, nie oczekuje gradu goli, oczekuje ze zagramy na "0" z tylu i fajnie by bylo, jak by cos wpadlo z przodu. Real jest do przejscia. Nie przegramy tego. Vamos Juventus! 
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- zbysioJuve
- Juventino

Znalazłem taką jedną małą analogię do tego meczu z przed 12 lat. Dość mało istotną, ale jednak
. Otóż mam nadzieję, ze jak dwanaście lat temu Ronaldo nie pomógł w awansie Realowi tak samo będzie i teraz i Cristiano tez nie pomoże.
Cóż skład nie istotny, jest jaki jest pozostaje mieć nadzieję, że nasi nie odpuszczą i będą walczyć na całego o każdy centymetr boiska. A być może nasi zagrają tak jak Real przed rokiem w pierwszym meczu półfinałowym u siebie z Bayernem czyli asekuracyjnie co jak się później okazało opłaciło mimo małej zaliczki.
Niech tylko ten stream się nie zacina i będzie dobrze. FORZA JUVEEEEE!!!
Cóż skład nie istotny, jest jaki jest pozostaje mieć nadzieję, że nasi nie odpuszczą i będą walczyć na całego o każdy centymetr boiska. A być może nasi zagrają tak jak Real przed rokiem w pierwszym meczu półfinałowym u siebie z Bayernem czyli asekuracyjnie co jak się później okazało opłaciło mimo małej zaliczki.
Niech tylko ten stream się nie zacina i będzie dobrze. FORZA JUVEEEEE!!!
- mateo369
- Juventino

Wieszczycki w studiu myli Lichtsteinera z Liechtensteinem, a dominację (4 mistrzostwo z rzędu) tłumaczy... dawnymi aferami (miał na myśli calciopoli)
normalnie scyzoryk się w kieszeni otwiera...
Ostatnio zmieniony 05 maja 2015, 20:37 przez mateo369, łącznie zmieniany 1 raz.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- AdiJuve
- Juventino

- Podziekował: 22 razy
- Otrzymał podziękowanie: 45 razy
Całe szczęście że mam podgląd na stadion i tych głupot w studiu słuchać nie muszę:Dmateo369 pisze:Wieszczycki w studiu myli Lichtsteinera z Liechtensteinem, a dominację (4 mistrzostwo z rzędu) tłumaczy... dawnymi aferami (miał na myśli calciopoli)normalnie scyzoryk się w kieszeni otwiera...
Oby po meczu musieli znowu szukać wymówek 8)
- annihilator1988
- Juventino

Niech moc będzie z Juve 
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Morgesztern
- Juventino

No cóż, odpaść z Realem w półfinale Ligi Mistrzów to nie wstyd...
Jedynie Marchisio i Morata coś robią. Pirlo to jakiś żart.
Jedynie Marchisio i Morata coś robią. Pirlo to jakiś żart.

- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 83 razy
Stracona bramka na koncie Pirlo.
Echh jak ja mam dość Adrei
Echh jak ja mam dość Adrei
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI