LM 14/15 (1/2): JUVENTUS 2-1 Real Madryt
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Nie, to wielki mit, że Real musi coś udowodnić. Nawet jak dziś z nami przegrają (ba, nawet odpadną za tydzień) to nikt poważny nie będzie miał wątpliwości, że to ciągle jeden z najlepszych obecnie klubów świata.kuba2424 pisze:Pamiętacie że to Real musi udowodnić, jakiego ma wielkiego, my możemy tylko ich zaskoczyć
To naszą wartość negują kibice Realu, Barcelony, Bayernu, więc to my musimy coś udowodnić.
- PlanetJuve
- Juventino
Zazdroszczę podejścia! Ja mam koło siebie wypisane numery do służb ratunkowych gdyby ktoś mnie znalazł w trakcie meczukuba2424 pisze: No to nas wszystkich Allegri zaskoczył! Ja natomiast jestem wyjątkowo spokojny i zrelaksowany - prawie jak na urlopie!

Dla mnie najważniejsze żeby wygrali Puchar Włoch, a LM to tylko taki miły prezent. Choć presja niesamowita. Co muszą czuć chłopki.. Dobrze, że Allegri uchodzi za spokojnego i niech zaszczepi tym chłopaków!
- kuba2424
- Juventino
Chodziło mi o to, że jeśli to my odpadniemy, wszyscy przejdą obok tego obojętnie, natomiast według znawców to Real jest w finale, więc ich odpadnięcie będzie ich więcej kosztowało niż nas.Crunny pisze:Nie, to wielki mit, że Real musi coś udowodnić. Nawet jak dziś z nami przegrają (ba, nawet odpadną za tydzień) to nikt poważny nie będzie miał wątpliwości, że to ciągle jeden z najlepszych obecnie klubów świata.kuba2424 pisze:Pamiętacie że to Real musi udowodnić, jakiego ma wielkiego, my możemy tylko ich zaskoczyć ;)
To naszą wartość negują kibice Realu, Barcelony, Bayernu, więc to my musimy coś udowodnić.
- Shadow Marshall
- Juventino
A mnie to czekanie już znudziło...w sumie to nie chce mi się meczu oglądać.
Idę sobie pograć w Warframe.
Wygramy.
Idę sobie pograć w Warframe.
Wygramy.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
No to jest - MECZ SEZONU! Nie oczekuje pieknej i finezyjnej gry, nie oczekuje gradu goli, oczekuje ze zagramy na "0" z tylu i fajnie by bylo, jak by cos wpadlo z przodu. Real jest do przejscia. Nie przegramy tego. Vamos Juventus! 

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- zbysioJuve
- Juventino
Znalazłem taką jedną małą analogię do tego meczu z przed 12 lat. Dość mało istotną, ale jednak
. Otóż mam nadzieję, ze jak dwanaście lat temu Ronaldo nie pomógł w awansie Realowi tak samo będzie i teraz i Cristiano tez nie pomoże.
Cóż skład nie istotny, jest jaki jest pozostaje mieć nadzieję, że nasi nie odpuszczą i będą walczyć na całego o każdy centymetr boiska. A być może nasi zagrają tak jak Real przed rokiem w pierwszym meczu półfinałowym u siebie z Bayernem czyli asekuracyjnie co jak się później okazało opłaciło mimo małej zaliczki.
Niech tylko ten stream się nie zacina i będzie dobrze. FORZA JUVEEEEE!!!

Cóż skład nie istotny, jest jaki jest pozostaje mieć nadzieję, że nasi nie odpuszczą i będą walczyć na całego o każdy centymetr boiska. A być może nasi zagrają tak jak Real przed rokiem w pierwszym meczu półfinałowym u siebie z Bayernem czyli asekuracyjnie co jak się później okazało opłaciło mimo małej zaliczki.
Niech tylko ten stream się nie zacina i będzie dobrze. FORZA JUVEEEEE!!!

- mateo369
- Juventino
Wieszczycki w studiu myli Lichtsteinera z Liechtensteinem, a dominację (4 mistrzostwo z rzędu) tłumaczy... dawnymi aferami (miał na myśli calciopoli)
normalnie scyzoryk się w kieszeni otwiera...

Ostatnio zmieniony 05 maja 2015, 20:37 przez mateo369, łącznie zmieniany 1 raz.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Całe szczęście że mam podgląd na stadion i tych głupot w studiu słuchać nie muszę:Dmateo369 pisze:Wieszczycki w studiu myli Lichtsteinera z Liechtensteinem, a dominację (4 mistrzostwo z rzędu) tłumaczy... dawnymi aferami (miał na myśli calciopoli)normalnie scyzoryk się w kieszeni otwiera...
Oby po meczu musieli znowu szukać wymówek 8)
- annihilator1988
- Juventino
Niech moc będzie z Juve 
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Morgesztern
- Juventino
No cóż, odpaść z Realem w półfinale Ligi Mistrzów to nie wstyd...
Jedynie Marchisio i Morata coś robią. Pirlo to jakiś żart.
Jedynie Marchisio i Morata coś robią. Pirlo to jakiś żart.

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Stracona bramka na koncie Pirlo.
Echh jak ja mam dość Adrei
Echh jak ja mam dość Adrei