Bologna - Juventus

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2004, 17:25

Tomusmc pisze:
El_chico_a_Coruna pisze:No Brescia ostatnio nie radzi sobie zle: 3 zwyciestwa, 2 remisy i jedna porazka (z Milanem). Ale sadze, ze wygramy tez mecz 2-0! Albo jakis taki inny wynik i uwaga! sadze, ze nie stracimy gola! Obym mial racje!
Chyba Bologna a nie Brescia :]
Tak racja, ale to co napisalem tyczy sie Bologni, a nie Brescii :D
Moj blad...

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 16 lutego 2004, 17:59

Mecz napewno, do łatwych należeć nie będzie, zważywszy jeszcze na naszą skuteczność. To trudny i niewygodny rywal. Jednak jeśli chcemy do końca powalczyć o mistrza, jesteśmy skazani na wygrywanie takich pojedynków. Wydaje mi się, że wygramy różnicą 1 gola...To już ostani sprawdzian przed meczem z Deportivo :twisted:
Pozatym na San Siro rozegrane zostaną derby. Mimo iż Inter gra słabo, licze, że urwie Milanowi chociaż 2 pkt. :twisted:

Obrazek
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 16 lutego 2004, 18:06

Wydaje mi sie, ze ten mecz będzie trudniejszy niż wszyscy sobie myślą.Bologna......no cóż w tym sezonie troszke zawodzi, ale ten zespół moim zdaniem ma wielki potencjał.W żadnym wypadku nie można ich leważyć.Ważne też bedzie, aby przygotować odpowiednio obrone, bo Bologna gra raczej z nastawieniem ofensywnym.Więc my musimy teraz skupić sie bardzieje na defensywie, choć ofensywa jest naszą mocną stroną i to też będzie trzeba wykorzystać.Moim zdaniem od początkowych minut powinien tym razem zagrać Maresca, a w napadzie Miccoli i Del Piero.

Gałcio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2004, 18:08

będzie to bardzo trudny dla naszych piłkarzy mecz gdyż juz czują tą presje ze jak nie bedą wygrywać to scudetto nie bedzie w ich zasięgu a tym bardziej bedą chcieli wygrać bowiem milan nie bedzie miał łatwego rywala licze na 1-0 dla juve gol nedved :)

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 11:00

Stawiam na 2-0 dla juve! Gole Nedved i Trezeguet. I mam nadzieje że tak bedzie. Oczywiście nie mam nic przeciwko innemu wynikowi pod warunkiem że Juve wygra
Boje sie jednak czy Lippi wystawi najsilniejszy sklad bo o ile sie nie myle zbbliża sie mecz z Deporem a cel główny juve w tym sezonie to LM

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 11:44

Bardziej obawialbym sie Interu. Nie graja najlepiej wiec fajnie by bylo gdyby jednak urwali jakies punkty Milanowi. Mam nadzieje ze na ten mecz sie spreza.
Co do Juve daje 2-1... Dawno tego wyniku nie bylo a przeciez na poczatku padal czesto. Choc mam nadzieje ze sie myle i Juve bramki nie straci. W koncu juz wyczerpali limit na ten sezon :D

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 11:56

Forza Inter! Po samych przegranych napewno będzie wygrana dla interu- milan straci punkty lub sie imi podzieli. W końcu Inter walczy o gre w LM! Co do Juve to sądze, że wygramy skromnie... 3-0 ;P. DP HT :)

Obrazek
hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 20:16

Nie mozna sie bac Bologni. Jesli mamy walczyc o Scudetto to teraz musimy pokonac kazdego. Trzeba zdobyc 3 pkt i li czyc ze Milan co najmniej zremisuje z Interm i znowu troche odrobimy. Trzymam kciuki.

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 21:08

Mecz z Bologna na pewno nie będzie łatwy,w końcu maja oni kilku niezłych piłkarzy a ich trenerem jest legendarny Carlo Mazzone.Jeżeli jednak chcemy liczyc sie w walce o Scudetto to musimy takie mecze wygrywac i liczyc na podknięcia Milanu.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 21:30

Nie możemy się obawiać Bologny bo my jesteśmy JUVENTUS !!!!!!!! co z tego, że to trudny rywal, ale jeśli my mamy jesteśmy najlepsi na świecie to takie mecze trzeba po prostu wygrywać i tyle, oczywiście respekt i szacunek przeciwnikowi się należy, ale nie można się bać !!!!!!
Dość mam słabych wyników z przeciętniakami :evil: :twisted: WYGRAMY !!!!!!
Liczę na 2-0 bo po 2 bramce sobie odpuścimy i będziemy się oszczędzali na DEPOR !!!!!!!

P.S. oczywiście w tym czasie bardzo gorąco kibicuje Interowi :)

Bartas_01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 21:34

musza wygrac licze na kolejny dobry wystep alexa i maresci!! forza juve

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2004, 08:38

ja stawiam na 2-1 dla juve .pozdrawaim

piteRTS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2004, 10:58

Napewno znowu łatwo niebędzie bo Bolognia gra dosyc dobrze u siebie,przypuszczam że znowu po męczarniach wygramy minimalnie, stawiam na 1:0 dla JUVE :-D
A co do derbów Mediolanu to myśle że Inter jednak wygra lub będzie remis więc bedzie kolejna szansa odrobić troche do lidera.

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2004, 18:02

mysle ze Lippi powinien wystawić rezerwowy skład na Bologne ponieważ niebawem mecz z Deportivo, a jakby jakiemus czołowemu zawodnikowi coś się stało to byłoby kiepsko !! mysle że jak wystawi rezerwy to i tak przejdziemy Bolognę bez puszczenia bramki !!! FORZA JUVENTUS !! 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2004, 10:08

kouba pisze: Ja licze że Inter urwie troche pkt Milanowi, a My wygramy i w ten sposób odrobimy znowu co nieco do lidera.
Problem tkwi w tym, że nawet jak te punkty odrobimy, to my także mamy przed sobą mecze z Milanem, Interem itd., których nie potrafimy wygrywać.

Co do meczu z Bologną jestem jakoś pozytywnie nastawiony. W ostatnich dwóch meczach pokazali, że może nie grają napiękniejszego futbolu, ale jednak skuteczny. Z Bologną od zawsze grało nam się ciężko i najczęściej w ostatnich latach albo remisowaliśmy, albo wygrywaliśmy jedną bramką. Najważniejsze jednak zwycięstwo, chociażby jednobramkowe.

Co do Interu to chyba musimy uważać, żebyśmy się nie przeliczyli. Mam ogromną nadzieje, że jednak Inter pokona lub zremisuje z Milanem, ale rozum podpowiada mi że nic z tego jednak nie będzie.

Zablokowany