Bologna - Juventus
- kouba
- Qualità Juventino
w niedziele gramy ważny mecz z Bologną, troche sie obawiam tego meczu, bo jednak z Regginą nie pokazali zbyt wiele :? Ale musimy to wygrać tym bardziej, ze Milan gra z Interem :twisted: W PW z Interem sie męczyliśmy, Milan też z lazio nie zagrał zbyt dobrze. W lidze Inter przegrał 1-2 z Udinese, ale Udine pokazało, ze potrafi grać w Mediolanie :twisted: Wcześniej wygrali z Milanem na Ich terenie. W zeszłym sezonie również, jak mnie pamiec nie myli, Milan przegrał u siebie z Nimi :twisted: A więc obie druzyny są chyba w słabszej formie. chyba nawet Inter troche lepiej teraz gra. Ja licze że Inter urwie troche pkt Milanowi, a My wygramy i w ten sposób odrobimy znowu co nieco do lidera.
- BIGGI
- Qualità Juventino
Mecz trzeba wygrać koniecznie, tym bardziej ze Bologna to nie jest jakas wielka potęga. Stawiam 1-0 dla Juve. Wierze w naszą obrone, moze znów nie puszczą bramki
. No i mecz Inter - Milan, oj ciężko bedzie Milanowi urwać choć punkt, ale wierze ze bedzie min. remis
- Kamil de Lellias
- Juventino
Ja myślę, że wygramy 1:2
ale czuję, że decydujące trafienie będzie w końcówce meczu i będzie nerwowo, ale wygramy
:-D

- nookie
- Juventino
Ja watpie zebym wygrana byla wyzsza niz jedna bramka..Bologna wprawdzie nie jest jakas nadzwyczajna...ale to staly bywalec Serie A i raczej nigdy nie ma problemow z zostaniem z najwyzszej wloskiej lidze..trzeba wygrac..tak jak zreszta wszystkie nastepne mecze..i musimy liczyc na wygrana Interu....
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
No Brescia ostatnio nie radzi sobie zle: 3 zwyciestwa, 2 remisy i jedna porazka (z Milanem). Ale sadze, ze wygramy tez mecz 2-0! Albo jakis taki inny wynik i uwaga! sadze, ze nie stracimy gola! Obym mial racje!
- Tomusmc
- Juventino
chcialbym zeby Juve wygralo ale cos mam przeczucie ze bedzie 1:1 :? Bologna jest dobrym zespolem i potrafi zabrac punkty drzuynom z poczatku tabeli! wiec niech Juve trenuje!!!!
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- Tomusmc
- Juventino
Chyba Bologna a nie Brescia :]El_chico_a_Coruna pisze:No Brescia ostatnio nie radzi sobie zle: 3 zwyciestwa, 2 remisy i jedna porazka (z Milanem). Ale sadze, ze wygramy tez mecz 2-0! Albo jakis taki inny wynik i uwaga! sadze, ze nie stracimy gola! Obym mial racje!
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- juvek
- Juventino
Mecz nie powinien być trudny, jezeli chcemy jeszcze walczyc o zwyciąctwo musimy go wygrać. Myślę że będzie 2 - 1, lub 3 - 1 dla nas, bo nie sądzę żeby w dwóch meczach z rzedu nie stracili bramki.
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- Wojtom
- Juventino
Juventus bez problemu powinien przejsc przez Bologne ponieważ prawie nigdy nie sprawiała ona nam zbyt dużego problemu !!! wygramy z Bologną , Inter pokona Milan i bedzie 3 pkt do Milanu tylko straty !!! FORZA JUVETNUS !!
:P 

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.