LaLiga
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
PD nie da się już oglądać a szczególnie meczów Barcy...wyjaśnij mi jedno - skąd u Was wzięło się pompowanie balonika z tym Pogbą ? Marotta swoje, Juve swoje ale Wy i tak wiecie najlepiej... 

- wagner
- Juventino
Pomocy nie jeden klub nam zazdrości. Barcelona nie jest wyjątkiem.alessandro1977 pisze:PD nie da się już oglądać a szczególnie meczów Barcy...wyjaśnij mi jedno - skąd u Was wzięło się pompowanie balonika z tym Pogbą ? Marotta swoje, Juve swoje ale Wy i tak wiecie najlepiej...
- MRN
- Juventino
Tak, z pewnością ale przeczytałem którymś razem news u nich, że transfer Pogby jest na ostatniej prostej a Visca el dzieci zasypały news setkami komentarzy...z Braidą już chcieli kontrakt przedłużać... 
"@BB4everbarca: oczywiście no chyba że płaci grubo ponad wartość rynkową. patrz neymar, suarez. Ale myślę, że na pogbę jest szansa z racji na przyjacielskie stosunki braidy z juve oraz na fakt że barcelona to klub marzenie z dzieciństwa pogby. Suarez też pewnie by do nas nie zawitał gdyby jego żona nie była rodowitą barcelonką"
Tylko przypał mógł coś takiego napisać... :-D
"@BB4everbarca: oczywiście no chyba że płaci grubo ponad wartość rynkową. patrz neymar, suarez. Ale myślę, że na pogbę jest szansa z racji na przyjacielskie stosunki braidy z juve oraz na fakt że barcelona to klub marzenie z dzieciństwa pogby. Suarez też pewnie by do nas nie zawitał gdyby jego żona nie była rodowitą barcelonką"
Tylko przypał mógł coś takiego napisać... :-D

- Shadow Marshall
- Juventino
Pogba by się tam czuł jak słoń w składzie porcelany. Chyba tylko Messi trzyma się na nogach i nie nurkuje. Lubię na YT oglądać Hala Dzieci (chociaż zmienił nazwę kanału). Koleś tam sam śmieje się z Neymara i tych płaczków. Co do transferu Pogby to chyba on sam nie chce odchodzić.Dtmiu pisze:Wytłumaczenie jest proste. Pogba jest teraz modny, a pismaki muszą o czymś pisać
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Nom. Podobnie jak temat Vidala był męczone większość poprzedniego roku. Spadł z formą to ucichło, a on już był widziany w Manchesterze, jak podpisał kontrakt, nosił koszulkę manusów, jak mówił, że kocha manus itp.Dtmiu pisze:Wytłumaczenie jest proste. Pogba jest teraz modny, a pismaki muszą o czymś pisać
Teraz Pogba. Jeśli on serio miałby odejść to po Euro '14, bo wtedy będzie szansa na to, że będzie najwięcej warty.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- ZaperJuve
- Juventino
tak czytam sobie komentarze pod newsem o Pogbie na stronie fcbarca.com i jeden naprawdę mnie rozbawił, a mianowicie ' Ten Braida obserwuje włoską ligę, a ja nie wiem czy to dobry pomysł. Boję się, że "gwiazda" tamtej ligi mogła by u nas okazać się zwykłym przeciętniakiem... '. Dla mnie 'mistrzowski', ale jedynie poziom znajomości lig przez użytkownika xD
- Star
- Juventino
Barcelone ewidentnie czeka przebudowa środka pomocy, a Pogba to wyróżniający się gracz. Łatwo te dwie rzeczy ze sobą połączyć. Inna sprawa, że sam Nedved przyznał, że Barca jest zainteresowana Pogbą, więc chyba nie jest to temat prosto z dupy i coś na rzeczy może być.alessandro1977 pisze:PD nie da się już oglądać a szczególnie meczów Barcy...wyjaśnij mi jedno - skąd u Was wzięło się pompowanie balonika z tym Pogbą ? Marotta swoje, Juve swoje ale Wy i tak wiecie najlepiej...
- Dtmiu
- Katalończyk
Na rzeczy pewnie coś jest, ale informacje typu uzgodniony kontrakt należy wsadzić raczej między bajki. Aczkolwiek tak jak ktoś wyżej napisał - jest pewne niemal na 100%, że Barcelona sprowadzi pomocnika światowego formatu. Pytanie kogo i kiedy. Drugimi transferami w kolejności są napastnik i prawy obrońca. Reszta pozycji jest całkiem dobrze obsadzona. Inna sprawa to to, że Pogba będzie na pewno łakomym kąskiem dla innych klubów, a jak pewnie wiecie Francuz musiałby pójść na trochę ustępstw by dołączyć do nas już w roku 2015.
Pożyjemy, zobaczymy, póki co są rzeczy ważniejsze, jak chociażby przetrwać morderczy maraton meczów (Sevilla, PSG, Valencia, PSG)
Pożyjemy, zobaczymy, póki co są rzeczy ważniejsze, jak chociażby przetrwać morderczy maraton meczów (Sevilla, PSG, Valencia, PSG)

- MRN
- Juventino
To pewne, że Pogba odejdzie ale chyba nie do Barcelony raczej...Juve wie, że czas działa na ich korzyść...kontrakt Pogby obowiązuje do 2019 roku a po ME będzie wart jeszcze więcej...kontakty Braidy nie mają tu znaczenia ( dobre układy miał z Moggim, nie z Marottą ) i cena dla Barcelony może być zaporowa. Barcelona nigdy nie ułatwiała pozyskania Juve swego zawodnika ( Sanchez, Montoya ) więc uważam, że i Juve będzie bardzo uparte...myślę, że tutaj dojdzie do licytacji i pójdzie tam kto sypnie większym sianem a w starciu z Realem, PSG czy Chelsea Barca prawdopodobnie nie ma szans...jak pomyślę sobie, że Barcelona za Montoyę chciała 30 baniek to zastanawiam się ile trzeba zawołać za Pogbę... 

- Star
- Juventino
Często najważniejsze są preferencje samego zawodnika. Jeśli Pogba uprze się na odejście tylko do jednego klubu i nie będzie przy tym równie zainteresowany innym kierunkiem, to nie bedzie żadnej licytacji. Co nie oznacza oczwyiście, że odejdzie za pół darmo.
Co do Barcelony, to transfer Francuza do nich wchodzi w grę chyba tylko w 2016r. Nie wcześniej. Ponad 100 za Neymara byli w stanie wyłożyć, 80 na Suareza to i myślę, że i na Pogbe byłoby ich stać.
Chelsea i PSG niby mają studnie bez dna, ale oni muszą się pilnować przed karami za nieprzestrzeganie reguł finansowego fair play. Zwlaszcza Paryżanie, którzy już jedną sankcję za to dostali. I na dzień dzisiejszy na jednego zawodnika mogą wyłożyć max 60 mln- tak jak City.
Montoya ma klauzule odejścia 20 mln euro, więc ta kwota o 10 mln większa raczej z dupy...
Co do Sancheza, to wg doniesień prasowych Juve dawało coś koło 20 baniek o ile dobrze pamiętam. Jeśli prawda, to chyba nie ma się co dziwić, że nie został puszczony, tym bardziej, że tyle przyszedł ostatecznie gorszy na tamten czas bez dwóch zdań Morata. A Sanchez odszedł do Arsenalu za dwa razy tyle.
Inna sprawa, że Chilijczyk chyba nie był nastawiony na odejście tylko do jednego klubu (Juventus).
Co do Barcelony, to transfer Francuza do nich wchodzi w grę chyba tylko w 2016r. Nie wcześniej. Ponad 100 za Neymara byli w stanie wyłożyć, 80 na Suareza to i myślę, że i na Pogbe byłoby ich stać.
Chelsea i PSG niby mają studnie bez dna, ale oni muszą się pilnować przed karami za nieprzestrzeganie reguł finansowego fair play. Zwlaszcza Paryżanie, którzy już jedną sankcję za to dostali. I na dzień dzisiejszy na jednego zawodnika mogą wyłożyć max 60 mln- tak jak City.
Montoya ma klauzule odejścia 20 mln euro, więc ta kwota o 10 mln większa raczej z dupy...
Co do Sancheza, to wg doniesień prasowych Juve dawało coś koło 20 baniek o ile dobrze pamiętam. Jeśli prawda, to chyba nie ma się co dziwić, że nie został puszczony, tym bardziej, że tyle przyszedł ostatecznie gorszy na tamten czas bez dwóch zdań Morata. A Sanchez odszedł do Arsenalu za dwa razy tyle.
Inna sprawa, że Chilijczyk chyba nie był nastawiony na odejście tylko do jednego klubu (Juventus).
- MRN
- Juventino
Jovetić podobno chciał tylko do Juve ale 30 baniek wyłożyło MC... 
Poza tym, nie wiem czy Pogba pasowałby do tego teatru jakim można nazwać Barcelonę...w ostatnim meczu znowu miał miejsce niesamowity spektakl z udziałem Bus coś tam...jak nie ten to Neymar, jak nie tamten to Alba...same nurki i symulanci...
Poza tym, nie wiem czy Pogba pasowałby do tego teatru jakim można nazwać Barcelonę...w ostatnim meczu znowu miał miejsce niesamowity spektakl z udziałem Bus coś tam...jak nie ten to Neymar, jak nie tamten to Alba...same nurki i symulanci...

- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Racja. Byle nie do innego klubu Serie A :CSmok-u pisze:A mi jest obojętne gdzie przejdzie Pogba. Jak ktoś da 100 milinów i Nasz grajek będzie chciał tam grać to dla mnie może iść nawet do Pogoni Szczecin.
FORZA JUVE!!!