Zidane czy Nedved?
- beavis
- Juventino
Obydwaj sa graczami najwyzszego formatu. Zidane bajeczna technika a Nedved pracujacy za 2 na boisku.Obecnie Nedved jest lepszy jest na szczycie. Zizou wydaje mi sie ze najlepsze lata kariery powoli zaczyna miec za soba. Tak wiec wybieram Nedveda z racji tego ze jest lepszy :-D i gra w kochanym JUVE :!:
- RuTeK
- Juventino
Porownojąc BARDZO BRADZO WIELKIE SERCE DO GRY Nedveda oraz jego strzaly z dystansu i podania stawiaja go u Mnie wyzej niz drybling Zizu!!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Juverulez!
- Juventino
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Trudno odpowiedziec na to pytanie...Nedved ma calkiem inny styl gry niż Zidane.Zizou gra bardziej przyjemnie dla oka i technicznie natomiast Nedved gra fotbol siłowy.Myślę że ten czy ten w Juve to i tak dobrze dla klubu....
- łyziu
- Juventino
Zidane i Nedved to jedni z najlepszych pomocników świata i porównywanie ich ze sobą jest poważnym błędem.
Myślę, że jakby postawić ich obok siebie, Nedveda na lewej, wysunietej pomocy, a Zidana w środku z lewej to tworzyliby niesamowity duet. Jescze jak dorzucić jakiegoś porządnego napastnika to byłby istny "trójkąt bermudzki" :twisted:
Myślę, że jakby postawić ich obok siebie, Nedveda na lewej, wysunietej pomocy, a Zidana w środku z lewej to tworzyliby niesamowity duet. Jescze jak dorzucić jakiegoś porządnego napastnika to byłby istny "trójkąt bermudzki" :twisted:
blues is the colour, football is the game
- Jasiek-x
- Juventino
Nedved i tyle. Zidane za dużo najadł się sławy i myśli że jest najlepszy i nikt go nie może prześcignąć. Pavel większość czasu był w małym cieniu dlatego jest o wiele lepszy od niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

- Pavciooo
- Juventino
Nedved zrobił więcej dla Juventusu. Ale Zizou też był ważny. Dostaliśmy za niego mnóstwo pieniędzy od Realu, za które kupiliśmy międzyinnymi Nedveda. Obu piłkarzom należy się szacunek, ale Zizou jest teraz kojarzony z Realem, a Nedved z Juventusem.