Zidane czy Nedved?
- Coldsoul
- Juventino
Wielu kibiców i znawców futbolu zastanawia się kto jest lepszy gracz Juve Nedved czy były zawodnik Juventusu Zidane. Ja jednak zastanawiam się czy jest sens w porównywaniu tych dwóch graczy. Mimo faktu że obaj grają praktycznie na tej samej pozycji to ich styl jest inny. Czy jest więc sens dalej prowadzić te niekończące się debaty na temat który z nich jest lepszy?
- nookie
- Juventino
No masz racje..graja calkiem inaczej..ale to ktory jest lepszy mozna rozpatrywac z perspektywy skutecznosci..a tutaj wygrywa Pavel zdecydowanie..co do Zidane'a to ma bajeczna technike i naprawde milo patrzec na jego gre..ale Pavel jest skuteczniejszy przez co lepszy

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Zdun
- Juventino
NEdved to zawodnik, ktory dużo biega i walczy na boisku. Wszystkie sytuacje sobie sam wypracowywuje i zakończa lub podaje. Zidane to zawodnik, ktory swietnie kiwa i strzela, lecz jest mniej pracowity na boisku.
- juve21
- Juventino
Hmm bardzo trudny wybor :? Moja pamięc o Zizou jest wciąż świeża.Ten zawodnik tyle dobrego zrobił dla juve że nie mozna o nim zapomnieć.Z kolei teraz w Juve rządzi Nedved i to dzięki jego wspaniałej grze bez straty zauważyliśmy odejście Zidana.Chyba jednak bardziej cenię Nedveda ,bo on nie skupia aż tak bardzo na sobie gry.Jak grał Zizou cała gra była podporządkowana jego formie ,teraz w grze juve mamy więcej kreacji.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- bblackk
- Juventino
Strasznie kontrowersyjny temat.... Nedved, jego strzały z wolnego, dystansu, zaciętość... Zidan, technika, podania, drybling, sztuczki ... Każdy lepszy na swój sposób, Nedved co prawda ma wieksza skuteczność, ale to i tak o niczym nie świadczy, Nedved zdobywał bramki za to Zidan asystował. Ja na to pytanie odpowiem wymijająco: nie wiem ;)
- rdk
- Juventino
Ja tam jednak stawim na NEDVEDA, Zidane ma bardzo dobry drybling(NEDVED rownież
), ale Czech więcej biega, częsciej się wraca pod własną bramkę, i ma jak narazie najlepsze uderzenie z dystansu :!: :!: :!: :!: :!: :!:
P.S-drugi w strzałach z dystansu, jest ALESSANDRO DEL PIERO :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

P.S-drugi w strzałach z dystansu, jest ALESSANDRO DEL PIERO :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Desperado---ALEX
- Juventino
Ja wole Nedveda 

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Obaj ci zawodnicy są zaje*****, ale który z nich jest leprzy nie da się powiedzieć bo obaj są chyba najleprzymi zwodnikami w klubie i w reprezentacji. Ja wolę Pavla z wiadomych powodów on umie lepiej kierować grą Juve niż Zidane i może dlatego Czech jest leprzy. Ale nie wiadomo jakby sobie radził z kreowaniem gry Realu.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero