Serie A 14/15 (27): Palermo 0-1 JUVENTUS
- Makiavel
- Juventino
Remis z Palermo na wyjeździe gdy w tygodniu gramy arcyważny mecz z BVB i oszczędzamy najlepszych to byłby świetny wynik. Jak tylko Palermo jest w Serie A to wyjazdy do nich zawsze kojarzą mi się z bardzo ciężką przeprawą.zbysioJuve pisze:Żeby hejterzy nie byli zaskoczeni, ale raczej zwycięstwa w tym meczu nie należy się spodziewać. Patrząc po przewidywanych składach, remis to chyba max co będzie można osiągnąć, choć i o to będzie pewnie trudno. Przynajmniej dobrze, ze szansę może otrzymać Sturaro bo przecież został sprowadzony nie po to aby tylko grzać ławę. Ze swojej strony obstawiałbym remis w tym meczu co chyba nie będzie złym wynikiem.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- zbysioJuve
- Juventino
Toż to właśnie piszę, że remis w tym meczu będzie naszym sukcesemMakiavel pisze:Remis z Palermo na wyjeździe gdy w tygodniu gramy arcyważny mecz z BVB i oszczędzamy najlepszych to byłby świetny wynik. Jak tylko Palermo jest w Serie A to wyjazdy do nich zawsze kojarzą mi się z bardzo ciężką przeprawą.zbysioJuve pisze:Żeby hejterzy nie byli zaskoczeni, ale raczej zwycięstwa w tym meczu nie należy się spodziewać. Patrząc po przewidywanych składach, remis to chyba max co będzie można osiągnąć, choć i o to będzie pewnie trudno. Przynajmniej dobrze, ze szansę może otrzymać Sturaro bo przecież został sprowadzony nie po to aby tylko grzać ławę. Ze swojej strony obstawiałbym remis w tym meczu co chyba nie będzie złym wynikiem.
- stf
- Juventino
Nie oglądaj też meczu z BVB gdzie zagra para Tevez-Morata.pumex pisze:Jest jeszcze taka wersja przewidywanego składu Juve:
Jeśli coś takiego stałoby się faktem (chodzi przede wszystkim o duet Matri-Llorente, a w szczególności o tego pierwszego), to zrezygnuję z oglądania. Szkoda zdrowia, a życie ma się tylko jedno.
Powodzenia na Renzo Barbera, Maksiu
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Skład do przyjęcia z racji tego, że w środę czeka nas bardzo ważny mecz...popieram wystawienie drugiego garnituru bo przewaga jest bezpieczna a Roma chyba gra z Sampą i pewnie znowu zremisuje...ja mecz i tak obejrzę bez względu na wszystko - jeszcze w tym sezonie nie opuściłem meczu Juve ale serce nie sługa...

- January
- Juventino
Do czego to doszło, żeby przed meczem z Palermo kibice Juventusu pisali, że remis będzie dobry, a wygrana prawie niemożliwa...
Ludzie to jest JUVENTUS, nie jakaś biedna roma bez ławki. Nasza ławka rezerwowych grałaby pierwsze skrzypce w 69% włoskich klubów, włączając w to Palermo, więc remis i porażka będą tu niespodzianką.
BTW zawodnicy rezerwowi też chcą się pokazać, więc mogą pokazać większe zaangażowanie.
Ludzie to jest JUVENTUS, nie jakaś biedna roma bez ławki. Nasza ławka rezerwowych grałaby pierwsze skrzypce w 69% włoskich klubów, włączając w to Palermo, więc remis i porażka będą tu niespodzianką.
BTW zawodnicy rezerwowi też chcą się pokazać, więc mogą pokazać większe zaangażowanie.
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- kdzr
- Juventino
Te, bo czegoś nie rozumiem.
Ludzie, jak rezerwowi nie grają, to źle, bo nie ma rotacji. Jak Max chce im dać pograć - źle, bo gra na remis. No ja...Moim zdaniem rozwiązanie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Przepraszam za słowa. Matriego chętnie zobaczę, choć nie byłem zwolennikiem jego transferu. Sympatyczny gość, jakoś tę piłkę do siebie przyciągał nawet w Genoi. Sturaro tym bardziej mam nadzieję widzieć w 11stce, bo ww klubie grał naprawdę solidnie. Przewagę w lidze mamy naprawdę względnie bezpieczną i nie widzę żadnych przeciwności, co by zagrać takim zestawieniem.

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- Wojtek
- Juventino
"przypadeg? nie sondze."January pisze:Nasza ławka rezerwowych grałaby pierwsze skrzypce w 69% włoskich klubów
Ciekaw jestem czy Barzagli będzie grał dlatego, żeby dać odpocząć Kielonowi czy dlatego żeby być ogranym na BVB

- kawek
- Juventino
Coman wypada z kadry na jutrzejszy mecz jestem ciekaw co Max zrobi w tym wypadku. Wolalbym dac odpoczac podstawowej dwojce napastnikow przed BVB z drugiej strony ogladac obok siebie na boisku Llorente i Matriego nie jeden moze przyplacic palpitacja serca.
Jednak z dwojga zlego wybieram to drugie i znalezienie sobie zajecia na czas emczu zeby zerkac tylko jednym okiem
Jednak z dwojga zlego wybieram to drugie i znalezienie sobie zajecia na czas emczu zeby zerkac tylko jednym okiem

- Wojtek
- Juventino
Co mu się stało?kawek pisze:Coman wypada z kadry na jutrzejszy mecz jestem ciekaw co Max zrobi w tym wypadku.

Co prawda Allegri na konfie powiedział, że oni nie będą grać obok się, ale w tym przypadku :roll:kawek pisze:Wolalbym dac odpoczac podstawowej dwojce napastnikow przed BVB z drugiej strony ogladac obok siebie na boisku Llorente i Matriego nie jeden moze przyplacic palpitacja serca.
Wbrew pozorom to może być duzo ciekawszy mecz niż gdy grają nasi podstawowi gracze. Wiem, że wszyscy czekają tylko na BVB w środę, ja też, ale nie widzę powodu by odpuszczać oglądanie tego meczu, albo patrzeć piąte przez dziesiątekawek pisze:Jednak z dwojga zlego wybieram to drugie i znalezienie sobie zajecia na czas emczu zeby zerkac tylko jednym okiem

- PrzemasJuve
- Juventino
Padoin na lewym wingbacku..Bożesz Ty mój...wole De Ceglie już chyba, Padoin na prawej, Morata-Matri w ataku Ogbonna, Bonnie, Barzagli w obronie.. to może być ciekawy mecz, 0-0 biorę w ciemno 

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Na prawej nie ma Riberyego czy CR7, żeby się obawiać.Kimi pisze:Cegła i Sturaro, czyli pewnie będą nas jechać tą stroną co chwila...![]()
Pewnie będziemy oglądać wymęczone 1:0, oszczedzamy sie na BVB
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Yyy, kto?Poprostu pisze:Off: Ogarnia ktoś kiedy wraca Romulo?

Przedstawione trzy wersje skladu... przerazaja! DybaŁa pewnie (na pewno) strzeli nam bramke. Z przyjemnoscia oblukam nareszcie Barze na boisku.
To bedzie prawdziwy test

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"