Serie A 14/15 (27): Palermo 0-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Makiavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 16:42

zbysioJuve pisze:Żeby hejterzy nie byli zaskoczeni, ale raczej zwycięstwa w tym meczu nie należy się spodziewać. Patrząc po przewidywanych składach, remis to chyba max co będzie można osiągnąć, choć i o to będzie pewnie trudno. Przynajmniej dobrze, ze szansę może otrzymać Sturaro bo przecież został sprowadzony nie po to aby tylko grzać ławę. Ze swojej strony obstawiałbym remis w tym meczu co chyba nie będzie złym wynikiem.
Remis z Palermo na wyjeździe gdy w tygodniu gramy arcyważny mecz z BVB i oszczędzamy najlepszych to byłby świetny wynik. Jak tylko Palermo jest w Serie A to wyjazdy do nich zawsze kojarzą mi się z bardzo ciężką przeprawą.

zbysioJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 16:57

Makiavel pisze:
zbysioJuve pisze:Żeby hejterzy nie byli zaskoczeni, ale raczej zwycięstwa w tym meczu nie należy się spodziewać. Patrząc po przewidywanych składach, remis to chyba max co będzie można osiągnąć, choć i o to będzie pewnie trudno. Przynajmniej dobrze, ze szansę może otrzymać Sturaro bo przecież został sprowadzony nie po to aby tylko grzać ławę. Ze swojej strony obstawiałbym remis w tym meczu co chyba nie będzie złym wynikiem.
Remis z Palermo na wyjeździe gdy w tygodniu gramy arcyważny mecz z BVB i oszczędzamy najlepszych to byłby świetny wynik. Jak tylko Palermo jest w Serie A to wyjazdy do nich zawsze kojarzą mi się z bardzo ciężką przeprawą.
Toż to właśnie piszę, że remis w tym meczu będzie naszym sukcesem :wink: Ale co dla niektórych może być to dalsza fala krytyki zarówno do osoby trenera jak i zespołu. Przychylam też się, że nawet porażka nie zmartwi mnie w tym meczu kosztem awansu do ćwierćfinału LM.

stf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2015, 02:33

pumex pisze:Jest jeszcze taka wersja przewidywanego składu Juve:

Obrazek

Jeśli coś takiego stałoby się faktem (chodzi przede wszystkim o duet Matri-Llorente, a w szczególności o tego pierwszego), to zrezygnuję z oglądania. Szkoda zdrowia, a życie ma się tylko jedno.

Powodzenia na Renzo Barbera, Maksiu :ok:
Nie oglądaj też meczu z BVB gdzie zagra para Tevez-Morata.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 13 marca 2015, 11:33

Skład do przyjęcia z racji tego, że w środę czeka nas bardzo ważny mecz...popieram wystawienie drugiego garnituru bo przewaga jest bezpieczna a Roma chyba gra z Sampą i pewnie znowu zremisuje...ja mecz i tak obejrzę bez względu na wszystko - jeszcze w tym sezonie nie opuściłem meczu Juve ale serce nie sługa...

Obrazek
January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2015, 13:19

Do czego to doszło, żeby przed meczem z Palermo kibice Juventusu pisali, że remis będzie dobry, a wygrana prawie niemożliwa...
Ludzie to jest JUVENTUS, nie jakaś biedna roma bez ławki. Nasza ławka rezerwowych grałaby pierwsze skrzypce w 69% włoskich klubów, włączając w to Palermo, więc remis i porażka będą tu niespodzianką.

BTW zawodnicy rezerwowi też chcą się pokazać, więc mogą pokazać większe zaangażowanie.

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
Ivory

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2015, 14:02

Najnowszy awizowany skład pt. "Remis też będzie dobrym rezultatem"

Obrazek

kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2015, 14:51

Te, bo czegoś nie rozumiem. :D Ludzie, jak rezerwowi nie grają, to źle, bo nie ma rotacji. Jak Max chce im dać pograć - źle, bo gra na remis. No ja...Moim zdaniem rozwiązanie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Przepraszam za słowa. Matriego chętnie zobaczę, choć nie byłem zwolennikiem jego transferu. Sympatyczny gość, jakoś tę piłkę do siebie przyciągał nawet w Genoi. Sturaro tym bardziej mam nadzieję widzieć w 11stce, bo ww klubie grał naprawdę solidnie. Przewagę w lidze mamy naprawdę względnie bezpieczną i nie widzę żadnych przeciwności, co by zagrać takim zestawieniem.

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2015, 17:21

January pisze:Nasza ławka rezerwowych grałaby pierwsze skrzypce w 69% włoskich klubów
"przypadeg? nie sondze."

Ciekaw jestem czy Barzagli będzie grał dlatego, żeby dać odpocząć Kielonowi czy dlatego żeby być ogranym na BVB :think:

kawek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2015, 17:32

Coman wypada z kadry na jutrzejszy mecz jestem ciekaw co Max zrobi w tym wypadku. Wolalbym dac odpoczac podstawowej dwojce napastnikow przed BVB z drugiej strony ogladac obok siebie na boisku Llorente i Matriego nie jeden moze przyplacic palpitacja serca.
Jednak z dwojga zlego wybieram to drugie i znalezienie sobie zajecia na czas emczu zeby zerkac tylko jednym okiem :)

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2015, 17:53

kawek pisze:Coman wypada z kadry na jutrzejszy mecz jestem ciekaw co Max zrobi w tym wypadku.
Co mu się stało? :/
kawek pisze:Wolalbym dac odpoczac podstawowej dwojce napastnikow przed BVB z drugiej strony ogladac obok siebie na boisku Llorente i Matriego nie jeden moze przyplacic palpitacja serca.
Co prawda Allegri na konfie powiedział, że oni nie będą grać obok się, ale w tym przypadku :roll:
kawek pisze:Jednak z dwojga zlego wybieram to drugie i znalezienie sobie zajecia na czas emczu zeby zerkac tylko jednym okiem :)
Wbrew pozorom to może być duzo ciekawszy mecz niż gdy grają nasi podstawowi gracze. Wiem, że wszyscy czekają tylko na BVB w środę, ja też, ale nie widzę powodu by odpuszczać oglądanie tego meczu, albo patrzeć piąte przez dziesiąte ;)

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2015, 18:01

Padoin na lewym wingbacku..Bożesz Ty mój...wole De Ceglie już chyba, Padoin na prawej, Morata-Matri w ataku Ogbonna, Bonnie, Barzagli w obronie.. to może być ciekawy mecz, 0-0 biorę w ciemno ;)

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 13 marca 2015, 18:02

Kimi pisze:Cegła i Sturaro, czyli pewnie będą nas jechać tą stroną co chwila... :think:
Na prawej nie ma Riberyego czy CR7, żeby się obawiać.
Pewnie będziemy oglądać wymęczone 1:0, oszczedzamy sie na BVB

kawek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2015, 18:28

Ponoc jakis uraz kostki. Faktycznie rowniez mysle ze moze to byc fajny mecz i mam rowniez nadzieje ze zmiennicy fajnie sie zaprezentuja

BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 13 marca 2015, 18:55

Poprostu pisze:Off: Ogarnia ktoś kiedy wraca Romulo?
Yyy, kto? :think:

Przedstawione trzy wersje skladu... przerazaja! DybaŁa pewnie (na pewno) strzeli nam bramke. Z przyjemnoscia oblukam nareszcie Barze na boisku.

To bedzie prawdziwy test :prochno:

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
artur 3d

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2015, 12:03

Remis albo coś więcej Palermo to nie jest jakiś super Team A przed środowym bardzo ważnym starciem z BVB trzeba oszczędzać najepszych. Ale po cicu liczę na 3 punkty :dance:

Zablokowany