Liga Europy 2014/2015
- Cabrini_idol
- Juventino
Jesus z interu to najgorszy obronca calej serie A, kazde przyjecie, pilka odskakuje na 2 metry, kazde prowadzenie pilki , pilka odskakuje na 3 metry. Do tego dochodzi ten klaun w bramce i przegrali mecz ktory byl do zremisowania bo VFL nie gralo wielkiej pilki.
Roma jest slaba, De Rossi z kontuzja Manolas tez i chyba Florenzi, jak obronia 2 miejsce w lidze to bedzie cud.
Mam wrazenie, że Napoli jako jedyna druzyna nie da dupy w europie i mam nadzieje, ze to ona zagra w LM w przyszlym sezonie.
Na tle innych klubów z Wloch Juventus wyglada jak hegemon.
2 druzyny zagraja tylko w 1/4 EL . Napoli i Fiorentina.
Roma jest slaba, De Rossi z kontuzja Manolas tez i chyba Florenzi, jak obronia 2 miejsce w lidze to bedzie cud.
Mam wrazenie, że Napoli jako jedyna druzyna nie da dupy w europie i mam nadzieje, ze to ona zagra w LM w przyszlym sezonie.
Na tle innych klubów z Wloch Juventus wyglada jak hegemon.
2 druzyny zagraja tylko w 1/4 EL . Napoli i Fiorentina.

- PlanetJuve
- Juventino
Roma podobno trzyma poziomViktorRoma, dodanych komentarzy (1501) / 12.03.2015; 21:59 Przepraszam, ale dla mnie dosc, ogladalem juz taka Rome przez ostatnie 12 meczy a moze i wiecej co oznacza ponad 18h tego guuuwna. Ilez mozna zabijac klatki nerwowe. dobranoc.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Ten karny dla Romy to jakis zart. Dobrze, ze Neto to wyciagnal, dzieki temu sympatyczne fiołki maja wciaz szanse. Mam nadzieje, ze Viola zdobedzie LE. 4 druzyny wloskie w LM - jak za starych dobrych czasow 

BESTER MANN, BESTEEER !

- pumex
- Juventino
Niestety nie oglądałem dziś Interu z Wolfsburgiem, ale gwarantuję Ci, że są więksi parodyści w Serie A. Ba, nawet w samym Interze - ot choćby Ranocchia i Vidić.Cabrini_idol pisze:Jesus z interu to najgorszy obronca calej serie A
Oglądam Fiorentinę z Romą. Rzymianie ponownie grają dramatycznie. W zasadzie ich marazm trwa tak długo, że zaczynam się zastanawiać co jest ich standardem - zeszły sezon czy obecna kupa

- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Jak wyglądają punkty bonusowe (tzn kiedy są przyznawane) w klubowym rankingu UEFA? Są jakieś za przejście konkretnej fazy (chociażby za awans do ćwierćfinału)? Bo 2 włoskie ekipy w 1/4 LE to cały czas o 2 drużyny więcej, niż angielskich w kolejnych fazach europejskich pucharów. Everton gra tak cienko, że gra angielskich ekip w Europie może być krótsza, niż wielu wczoraj rano myślało.
EDIT: No jednak ukłuli :? ale 2-1 to i tak niepewny wynik (jak zresztą u nas). :?
EDIT: No jednak ukłuli :? ale 2-1 to i tak niepewny wynik (jak zresztą u nas). :?
- Kucharius1
- Juventino
Dwie włoskie ekipy w ćwierćfinałach to i tak spoko
Everton jeszcze odpadnie 
Mam nadzieję że Inter jeszcze powalczy, mimo wszystko. Wilki w obronie to też parodia, wystarczy zabezpieczyć tego Kevina.

Mam nadzieję że Inter jeszcze powalczy, mimo wszystko. Wilki w obronie to też parodia, wystarczy zabezpieczyć tego Kevina.
- Wojtek
- Juventino
Wiedziałem, że Ljajic nie strzeli karnego, jak nie idzie to do końca 
Napoli mogło jeszcze wbić na 4-1 bo grali w przewadze ale i tak nie ma źle i awans powinien być;) Torino raczej nie odrobi, Inter jakieś tam szansę ma, tak więc będziemy mieli przynajmniej dwie włoskie ekipy w 1/4, znając życie wpadną na siebie od razu w 1/4

Napoli mogło jeszcze wbić na 4-1 bo grali w przewadze ale i tak nie ma źle i awans powinien być;) Torino raczej nie odrobi, Inter jakieś tam szansę ma, tak więc będziemy mieli przynajmniej dwie włoskie ekipy w 1/4, znając życie wpadną na siebie od razu w 1/4

- Dobry Mudżyn
- Juventino
Lul. Tylko tego KevinaKucharius1 pisze:Dwie włoskie ekipy w ćwierćfinałach to i tak spokoEverton jeszcze odpadnie

Wolfsburg i Sevilla to obecnie glowni kandydaci do koncowego triumfu.
BESTER MANN, BESTEEER !

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Sędziowskiego cyrku w Europie ciąg dalszy...biedna Roma, która cały czas jest pokrzywdzona przez sędziów znów dostała karnego z pupci ale na szczęście przestrzelony...szkoda, że to Fiorentina nie jest bliżej awansu bo Viola więcej namieszałaby w końcowym rozrachunku...

- pablo1503
- Juventino
A to nie jest tak, że Viola ewentualnie odebrałaby miejsce w LM drużynie z trzeciego miejsca? Jak Chelsea wygrała LM, a w lidze byli bodajże 6, to Tottenham, który powinien grać w eliminacjach oddał im miejsce.Dobry Mudżyn pisze:Mam nadzieje, ze Viola zdobedzie LE. 4 druzyny wloskie w LM - jak za starych dobrych czasow

- zbysioJuve
- Juventino
Dobry Mudżyn pisze:Lul. Tylko tego KevinaKucharius1 pisze:
Mam nadzieję że Inter jeszcze powalczy, mimo wszystko. Wilki w obronie to też parodia, wystarczy zabezpieczyć tego Kevina.I Dosta w morderczej formie. I Perisicia. I mocnego przy SFG Naldo. I Schurrle. Rzeczywiscie, tylko
![]()
Wolfsburg i Sevilla to obecnie glowni kandydaci do koncowego triumfu.

Nie oglądałem wieczornych meczy, ale szkoda, że Napoli nie zaklepało ostatecznie awansu tym bardziej, że grali w przewadze. W pojedynku włosko-włoskim chyba mała niespodzianka, ale nadal wszystko możliwe.
- Knursen
- Romanista
Sprawiedliwy remis we Florencji, Roma nic nie pokazała, podobnie jak Fiorentina. Skorupski i Neto się nie napracowali.
Niestety zapowiada się odpadnięcie dwóch włoskich ekip. A czy dalej przejdzie Roma czy Fiora, zależeć będzie pewnie od tego jak wysoki remis będzie w rewanżu.
Niestety zapowiada się odpadnięcie dwóch włoskich ekip. A czy dalej przejdzie Roma czy Fiora, zależeć będzie pewnie od tego jak wysoki remis będzie w rewanżu.
- filipoj
- Juventino
Viola jeśli przejdzie może być drużyną bardziej nieobliczaną i dojść dalej ogólnym rozrachunku tegoż turnieju. A co do interu to czuje, że już kompletnie nie wyjdą z tego dwumeczu zwycięsko bo w rewanżowym spotkaniu stawiał bym tylko na bramkowy remis (to max co może inter osiągnąć).alessandro1977 pisze:Sędziowskiego cyrku w Europie ciąg dalszy...biedna Roma, która cały czas jest pokrzywdzona przez sędziów znów dostała karnego z pupci ale na szczęście przestrzelony...szkoda, że to Fiorentina nie jest bliżej awansu bo Viola więcej namieszałaby w końcowym rozrachunku...