Liga Europy 2014/2015

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 22:02

Jesus z interu to najgorszy obronca calej serie A, kazde przyjecie, pilka odskakuje na 2 metry, kazde prowadzenie pilki , pilka odskakuje na 3 metry. Do tego dochodzi ten klaun w bramce i przegrali mecz ktory byl do zremisowania bo VFL nie gralo wielkiej pilki.

Roma jest slaba, De Rossi z kontuzja Manolas tez i chyba Florenzi, jak obronia 2 miejsce w lidze to bedzie cud.

Mam wrazenie, że Napoli jako jedyna druzyna nie da dupy w europie i mam nadzieje, ze to ona zagra w LM w przyszlym sezonie.

Na tle innych klubów z Wloch Juventus wyglada jak hegemon.

2 druzyny zagraja tylko w 1/4 EL . Napoli i Fiorentina.

Obrazek
PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 22:06

ViktorRoma, dodanych komentarzy (1501) / 12.03.2015; 21:59 Przepraszam, ale dla mnie dosc, ogladalem juz taka Rome przez ostatnie 12 meczy a moze i wiecej co oznacza ponad 18h tego guuuwna. Ilez mozna zabijac klatki nerwowe. dobranoc.
Roma podobno trzyma poziom :wink:

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 22:35

Ten karny dla Romy to jakis zart. Dobrze, ze Neto to wyciagnal, dzieki temu sympatyczne fiołki maja wciaz szanse. Mam nadzieje, ze Viola zdobedzie LE. 4 druzyny wloskie w LM - jak za starych dobrych czasow :dance:

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 22:38

Cabrini_idol pisze:Jesus z interu to najgorszy obronca calej serie A
Niestety nie oglądałem dziś Interu z Wolfsburgiem, ale gwarantuję Ci, że są więksi parodyści w Serie A. Ba, nawet w samym Interze - ot choćby Ranocchia i Vidić.

Oglądam Fiorentinę z Romą. Rzymianie ponownie grają dramatycznie. W zasadzie ich marazm trwa tak długo, że zaczynam się zastanawiać co jest ich standardem - zeszły sezon czy obecna kupa :think: Viola też dziś nie gra jakoś wybitnie, ale zasługują na coś więcej niż skromne 1:0.

Obrazek
Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 22:44

Jak wyglądają punkty bonusowe (tzn kiedy są przyznawane) w klubowym rankingu UEFA? Są jakieś za przejście konkretnej fazy (chociażby za awans do ćwierćfinału)? Bo 2 włoskie ekipy w 1/4 LE to cały czas o 2 drużyny więcej, niż angielskich w kolejnych fazach europejskich pucharów. Everton gra tak cienko, że gra angielskich ekip w Europie może być krótsza, niż wielu wczoraj rano myślało.

EDIT: No jednak ukłuli :? ale 2-1 to i tak niepewny wynik (jak zresztą u nas). :?

Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 22:49

Dwie włoskie ekipy w ćwierćfinałach to i tak spoko :) Everton jeszcze odpadnie ;)

Mam nadzieję że Inter jeszcze powalczy, mimo wszystko. Wilki w obronie to też parodia, wystarczy zabezpieczyć tego Kevina.

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 22:52

Ci Romaniści to jacyś są niepełnosprawni.
Tyle kontuzji a to co teraz zrobił Holevas to chyba pierwszy raz coś takiego widzę, idiota?

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 22:53

Co zrobił? Bo nie oglądam. :D
Myślę, że na bank 2 a może 3 drużyny przejdą dalej w tej LE.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 23:02

Wiedziałem, że Ljajic nie strzeli karnego, jak nie idzie to do końca :D

Napoli mogło jeszcze wbić na 4-1 bo grali w przewadze ale i tak nie ma źle i awans powinien być;) Torino raczej nie odrobi, Inter jakieś tam szansę ma, tak więc będziemy mieli przynajmniej dwie włoskie ekipy w 1/4, znając życie wpadną na siebie od razu w 1/4 :prochno:

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 23:02

Kucharius1 pisze:Dwie włoskie ekipy w ćwierćfinałach to i tak spoko :) Everton jeszcze odpadnie ;)

Mam nadzieję że Inter jeszcze powalczy, mimo wszystko. Wilki w obronie to też parodia, wystarczy zabezpieczyć tego Kevina.
Lul. Tylko tego Kevina :prochno: I Dosta w morderczej formie. I Perisicia. I mocnego przy SFG Naldo. I Schurrle. Rzeczywiscie, tylko :prochno:

Wolfsburg i Sevilla to obecnie glowni kandydaci do koncowego triumfu.

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 23:07

Sędziowskiego cyrku w Europie ciąg dalszy...biedna Roma, która cały czas jest pokrzywdzona przez sędziów znów dostała karnego z pupci ale na szczęście przestrzelony...szkoda, że to Fiorentina nie jest bliżej awansu bo Viola więcej namieszałaby w końcowym rozrachunku...

Obrazek
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 23:09

Dobry Mudżyn pisze:Mam nadzieje, ze Viola zdobedzie LE. 4 druzyny wloskie w LM - jak za starych dobrych czasow :dance:
A to nie jest tak, że Viola ewentualnie odebrałaby miejsce w LM drużynie z trzeciego miejsca? Jak Chelsea wygrała LM, a w lidze byli bodajże 6, to Tottenham, który powinien grać w eliminacjach oddał im miejsce.

Obrazek
zbysioJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 23:19

Dobry Mudżyn pisze:
Kucharius1 pisze:
Lul. Tylko tego Kevina :prochno: I Dosta w morderczej formie. I Perisicia. I mocnego przy SFG Naldo. I Schurrle. Rzeczywiscie, tylko :prochno:

Wolfsburg i Sevilla to obecnie glowni kandydaci do koncowego triumfu.
:) Akurat z Naldo nie będzie problemu w rewanżu bo będzie pauzował za dzisiejszą żółtą :wink:

Nie oglądałem wieczornych meczy, ale szkoda, że Napoli nie zaklepało ostatecznie awansu tym bardziej, że grali w przewadze. W pojedynku włosko-włoskim chyba mała niespodzianka, ale nadal wszystko możliwe.

Knursen

Romanista
Romanista

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 23:22

Sprawiedliwy remis we Florencji, Roma nic nie pokazała, podobnie jak Fiorentina. Skorupski i Neto się nie napracowali.
Niestety zapowiada się odpadnięcie dwóch włoskich ekip. A czy dalej przejdzie Roma czy Fiora, zależeć będzie pewnie od tego jak wysoki remis będzie w rewanżu.

filipoj

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2015, 00:14

alessandro1977 pisze:Sędziowskiego cyrku w Europie ciąg dalszy...biedna Roma, która cały czas jest pokrzywdzona przez sędziów znów dostała karnego z pupci ale na szczęście przestrzelony...szkoda, że to Fiorentina nie jest bliżej awansu bo Viola więcej namieszałaby w końcowym rozrachunku...
Viola jeśli przejdzie może być drużyną bardziej nieobliczaną i dojść dalej ogólnym rozrachunku tegoż turnieju. A co do interu to czuje, że już kompletnie nie wyjdą z tego dwumeczu zwycięsko bo w rewanżowym spotkaniu stawiał bym tylko na bramkowy remis (to max co może inter osiągnąć).

Zablokowany