Liga Mistrzów 2014/15
- filippo
- Juventino
Alex96 pisze:Alternatywne transmisje na necie Ci nie działaja?filippo pisze:Dębiński nie moze przeżyć tej czerwonej kartki. Ja rozumiem, ze sie nie należała ale niech kurde da nam żyć, to juz za nami trzeba grać dalej.
Mam cyfrę oglądam na 42 calach jak gość, płace wiec wymagam. Handluj z tym
forumowy ujadacz
- Principino
- Juventino
Jeju jakie to Chelsea jest marne, jak przejdziemy Borussie będę się modlił, żeby na nich trafić, przecież ten klub od wygrania LM nie pokazuje kompletnie nic w europie, a wciąż są brani za jednych z faworytów wtf?
- Paulo
- Juventino
Dębiński jest fajny jako komentator, ale niestety nie wszyscy panowie komentujący swoje ukochane ligi na NC+ nadają się do komentowania LM. To taki swoisty paradoks oczywiście bo uważam, że nie ma lepszej ekipy fachowców ale przykład dzisiejszego meczu doskonale to obrazuje podobnie jak spece od angielskiej którzy niestety trochę się męczą w LM szczególnie jak brak jest meczowi tempa na poziomie Premier League. Ja jednak nie o tym, bo panowie wyżej spierają się o śmieszne rzeczy i nie rozumiem wyższości 42 cali i NC+ skoro niektórzy mają 50 cali, lapka i np. program kodi 1080p Sky Sport Italia HD albo inne kanały na wysokim poziomie
dajcie se siana.
Edinson Cavani - jeżeli ktoś ma wątpliwości jak powinien grać zawodnik kompletny to polecam popatrzeć na wydolność tego gladiatora. Biega już ponad 70 minut, walczy, odbiera piłki, żeby za chwilę być w sytuacji sam na sam z bramkarzem przeciwnika. Niestety naszym amatorom w ataku jeszcze daleko do Niego. Tylko Tevez w jakiś sposób mógłby się do Niego zbliżyć. Koleś jest niesamowity. I to przy grze w 10 tak wspomaga wszystkich kolegów.

Edinson Cavani - jeżeli ktoś ma wątpliwości jak powinien grać zawodnik kompletny to polecam popatrzeć na wydolność tego gladiatora. Biega już ponad 70 minut, walczy, odbiera piłki, żeby za chwilę być w sytuacji sam na sam z bramkarzem przeciwnika. Niestety naszym amatorom w ataku jeszcze daleko do Niego. Tylko Tevez w jakiś sposób mógłby się do Niego zbliżyć. Koleś jest niesamowity. I to przy grze w 10 tak wspomaga wszystkich kolegów.
- zahor
- Juventino
Jeżeli zwycięstwo w LE i półfinał LM to "kompletnie nic", to ciekaw jestem jakim sformułowaniem określisz postawę Juventusu w Europie w tym okresie.Principino pisze:przecież ten klub od wygrania LM nie pokazuje kompletnie nic w europie
- Zhx123
- Dortmundczyk
To cechuje najlepszych. Moga grac slabo a na koncu i tak zrobia to co maja zrobic.Principino pisze:Jeju jakie to Chelsea jest marne, jak przejdziemy Borussie będę się modlił, żeby na nich trafić, przecież ten klub od wygrania LM nie pokazuje kompletnie nic w europie, a wciąż są brani za jednych z faworytów wtf?
Marco Reus: Die Borussia ist einfach mein Verein.
- Principino
- Juventino
No sorry, ale po klubie za którym stoi rosyjski miliarder, który wciąż pompuje wielką kasę w ten klub i mając w składzie takich zawodników ten klub gra zdecydowanie najbrzydszy futbol z wszystkich drużyn 1/16.zahor pisze:Jeżeli zwycięstwo w LE i półfinał LM to "kompletnie nic", to ciekaw jestem jakim sformułowaniem określisz postawę Juventusu w Europie w tym okresie.Principino pisze:przecież ten klub od wygrania LM nie pokazuje kompletnie nic w europie
Przecież ten jakże wielki faworyt w każdym meczu muruje bramke mając w składzie takie ofensywne gwiazdy, kiedy oni wygrali z kimś poważnym w LM? ostatni raz to chyba Bayern w finale z resztą każdy wie w jakim stylu, po czym dostali w dupe w klubowych MŚ od Corinthiansów i nie wyszli z grupy LM, gdzie przegrali z nami i Szachtarem, a rok później dostali potężne bęcki u siebie od Atletico, do dziś zadaje sobie pytanie jakim chu. cudem oni wygrali wtedy tą LM
Haha i znów pokazują jacy to oni nie są wielcy xDD
PS zapomniałem dodać że to pierwsza siła "najlepszej ligi świata"

Ostatnio zmieniony 11 marca 2015, 22:38 przez Principino, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
Thiago Silva !! mój boże co to za obrońca...

- Wojtek
- Juventino
Brawo PSG! Remis to minimum co im się należało! Wgl nie widać tego, że Chelsea gra w przewadze, a pierwsza groźniejsza akcja dopiero w 80 min i zaraz potem gol.
Co sędzia odwala? Diego Costa jest chyba dziś bezkarny...dawno powinien wylecieć z boiska.
Co sędzia odwala? Diego Costa jest chyba dziś bezkarny...dawno powinien wylecieć z boiska.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Diego Costa gra we własnej lidze. Sędziowanie tego meczu to dla mnie skandal. Oby PSG przeszło, bo im się to po prostu należy. Niech wygra football.
Coś czuję, że Cuadrado mógłby dać Chelsea awans, no ale jest Drogba
Coś czuję, że Cuadrado mógłby dać Chelsea awans, no ale jest Drogba

Ostatnio zmieniony 11 marca 2015, 22:44 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- pablo1503
- Juventino
Ostatnimi czasy był więcej czasu spędzał w szpitalu niż na boisku i już zapomniałem jak gra. Dziś mi przypomniał, że jest fenomenalny. Prze typ.Cabrini_idol pisze:Thiago Silva !! mój boże co to za obrońca...

- PlanetJuve
- Juventino
Przecież tego buraka już dawno nie powinno być na boisku.. Mam nadzieję, że dostanie za swoje jak po meczu w Pucharze Anglii. Przecież zawodnik nie może się tak zachowywać cały mecz i go dokończyć. Wślizg Ibry, ok był ostry, ale od razu podkurczył nogi i podniósł rękę do góry w wyrazie skruchy. No ale są równi i równiejsi.AdiJuve pisze: Costa to chyba na jakiś specjalnych warunkach przebywa na boisku.