Liga Mistrzów 2014/15

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 21:55

Alex96 pisze:
filippo pisze:Dębiński nie moze przeżyć tej czerwonej kartki. Ja rozumiem, ze sie nie należała ale niech kurde da nam żyć, to juz za nami trzeba grać dalej.
Alternatywne transmisje na necie Ci nie działaja?

Mam cyfrę oglądam na 42 calach jak gość, płace wiec wymagam. Handluj z tym

forumowy ujadacz
Alex96

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 21:59

Lapka se podlacz do TV?

Principino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 22:17

Jeju jakie to Chelsea jest marne, jak przejdziemy Borussie będę się modlił, żeby na nich trafić, przecież ten klub od wygrania LM nie pokazuje kompletnie nic w europie, a wciąż są brani za jednych z faworytów wtf?

Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 22:20

Dębiński jest fajny jako komentator, ale niestety nie wszyscy panowie komentujący swoje ukochane ligi na NC+ nadają się do komentowania LM. To taki swoisty paradoks oczywiście bo uważam, że nie ma lepszej ekipy fachowców ale przykład dzisiejszego meczu doskonale to obrazuje podobnie jak spece od angielskiej którzy niestety trochę się męczą w LM szczególnie jak brak jest meczowi tempa na poziomie Premier League. Ja jednak nie o tym, bo panowie wyżej spierają się o śmieszne rzeczy i nie rozumiem wyższości 42 cali i NC+ skoro niektórzy mają 50 cali, lapka i np. program kodi 1080p Sky Sport Italia HD albo inne kanały na wysokim poziomie ;) dajcie se siana.

Edinson Cavani - jeżeli ktoś ma wątpliwości jak powinien grać zawodnik kompletny to polecam popatrzeć na wydolność tego gladiatora. Biega już ponad 70 minut, walczy, odbiera piłki, żeby za chwilę być w sytuacji sam na sam z bramkarzem przeciwnika. Niestety naszym amatorom w ataku jeszcze daleko do Niego. Tylko Tevez w jakiś sposób mógłby się do Niego zbliżyć. Koleś jest niesamowity. I to przy grze w 10 tak wspomaga wszystkich kolegów.

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 22:22

Principino pisze:przecież ten klub od wygrania LM nie pokazuje kompletnie nic w europie
Jeżeli zwycięstwo w LE i półfinał LM to "kompletnie nic", to ciekaw jestem jakim sformułowaniem określisz postawę Juventusu w Europie w tym okresie.

Zhx123

Dortmundczyk
Dortmundczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 22:24

Principino pisze:Jeju jakie to Chelsea jest marne, jak przejdziemy Borussie będę się modlił, żeby na nich trafić, przecież ten klub od wygrania LM nie pokazuje kompletnie nic w europie, a wciąż są brani za jednych z faworytów wtf?
To cechuje najlepszych. Moga grac slabo a na koncu i tak zrobia to co maja zrobic.

Marco Reus: Die Borussia ist einfach mein Verein.
Alex96

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 22:27

Wejscie Costy w Silve chyba ze dwa razy bardziej brutalne niz sytuacja Ibry... A tu tylko zoltko? :O

AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 22:29

Jednak mimo wszystko PSG wyrównuje :bravo:
Costa to chyba na jakiś specjalnych warunkach przebywa na boisku.

Principino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 22:35

zahor pisze:
Principino pisze:przecież ten klub od wygrania LM nie pokazuje kompletnie nic w europie
Jeżeli zwycięstwo w LE i półfinał LM to "kompletnie nic", to ciekaw jestem jakim sformułowaniem określisz postawę Juventusu w Europie w tym okresie.
No sorry, ale po klubie za którym stoi rosyjski miliarder, który wciąż pompuje wielką kasę w ten klub i mając w składzie takich zawodników ten klub gra zdecydowanie najbrzydszy futbol z wszystkich drużyn 1/16.
Przecież ten jakże wielki faworyt w każdym meczu muruje bramke mając w składzie takie ofensywne gwiazdy, kiedy oni wygrali z kimś poważnym w LM? ostatni raz to chyba Bayern w finale z resztą każdy wie w jakim stylu, po czym dostali w dupe w klubowych MŚ od Corinthiansów i nie wyszli z grupy LM, gdzie przegrali z nami i Szachtarem, a rok później dostali potężne bęcki u siebie od Atletico, do dziś zadaje sobie pytanie jakim chu. cudem oni wygrali wtedy tą LM

Haha i znów pokazują jacy to oni nie są wielcy xDD

PS zapomniałem dodać że to pierwsza siła "najlepszej ligi świata" :D
Ostatnio zmieniony 11 marca 2015, 22:38 przez Principino, łącznie zmieniany 1 raz.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 22:35

Thiago Silva !! mój boże co to za obrońca...

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 22:38

Brawo PSG! Remis to minimum co im się należało! Wgl nie widać tego, że Chelsea gra w przewadze, a pierwsza groźniejsza akcja dopiero w 80 min i zaraz potem gol.

Co sędzia odwala? Diego Costa jest chyba dziś bezkarny...dawno powinien wylecieć z boiska.

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 22:40

Diego Costa gra we własnej lidze. Sędziowanie tego meczu to dla mnie skandal. Oby PSG przeszło, bo im się to po prostu należy. Niech wygra football.

Coś czuję, że Cuadrado mógłby dać Chelsea awans, no ale jest Drogba :think:
Ostatnio zmieniony 11 marca 2015, 22:44 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Cabrini_idol pisze:Thiago Silva !! mój boże co to za obrońca...
Ostatnimi czasy był więcej czasu spędzał w szpitalu niż na boisku i już zapomniałem jak gra. Dziś mi przypomniał, że jest fenomenalny. Prze typ. :bravo: Costa cham i prostak. Szkoda nawet komentować. Głownu był odwrócony tyłem, ale co do cholery robił linowy z bramkowym?

Obrazek
PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

AdiJuve pisze: Costa to chyba na jakiś specjalnych warunkach przebywa na boisku.
Przecież tego buraka już dawno nie powinno być na boisku.. Mam nadzieję, że dostanie za swoje jak po meczu w Pucharze Anglii. Przecież zawodnik nie może się tak zachowywać cały mecz i go dokończyć. Wślizg Ibry, ok był ostry, ale od razu podkurczył nogi i podniósł rękę do góry w wyrazie skruchy. No ale są równi i równiejsi.

Ivory

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 22:44

Regiście w formie nawet gra w 10 niestraszna. Kłaniam się Verattiemu, dopłaciłbym. PSG awansuje.

Zablokowany