LM 14/15 (1/8): JUVENTUS 2-1 Borussia

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Zhx123

Dortmundczyk
Dortmundczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 17:16

Jesli kogos to interesuje to sa tu przejrzyscie przedstawione wszystkie bramki z tegorocznej edycji LM BVB:

Marco Reus: Die Borussia ist einfach mein Verein.
Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 17:19

jakku1 pisze:Morata dzisiaj 2 gole, sprawdzone info :D.
i
Mehehehe pisze:Ja natomiast czuję bramkę Pirlo, po strzale z wolnego pod murkiem. I będzie to drugi wolny meczu z okolic pola karnego (pierwszy trafi w mur).
To już prowadzimy 3-0 :happy:

Natomiast Kampl też coś czuł. Parcie na porcelanę. Swoją drogą trochę smutne, że absencja jakiegoś żółtodzioba(w Lidze Mistrzów) cieszy fanów mistrza Włoch. Jakby każdy wiedział i zdawał sobie sprawę z naszej niemocy na arenach europejskich pucharów. Zapowiadana kartoniada z fino alla fine też dość wymowna... :roll:

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 17:23

Kempl tak jak ktoś wcześniej napisał poprostu się przestraszył 8)

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 17:56

Mam strasznie mieszane uczucia co do tego meczu. Jeszcze miesiąc temu byłem niemalże przekonany, że wygramy ten dwumecz. A teraz? No cóż, znając mentalność Naszych w LM - wszystko może się zdarzyć.
Borussia pomału zaczyna się wybudzać z kryzysu. Co prawda wygrali tylko 3 mecze, ale to nadal drużyna mająca w składzie kilka ciekawych piłkarzy, którzy potrafią grać.
Już chyba wolałbym, żeby BVB było mocna od samego początku sezonu, bo wiadome byłoby czego się spodziewać. Odpadnięcie będzie kompromitacją. Borussia w ostatnich miesiącach po prostu nie ma argumentów, żeby z Nami wygrać, ale czuję, że mogą je znaleźć.
Kluczem będzie zachowanie dziś czystego konta. :ok:

Obrazek
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 17:58

W grudniu tez nie zachwycalismy i nagle super styczeń, oby dzisiaj byl ten pierwszy mecz z formą.

Pogba i 2x Tevez.

Obrazek
auman

Dortmundczyk
Dortmundczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 18:06

sebatiaen pisze: To będzie taktycznie taki sam mecz jak z Athletico
Co to jest Athletico?

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 18:11

jakku1 pisze: Jestem w stanie się założyć, że Hiszpan coś dzisiaj ukąsi (o ile wystąpi od pierwszej minuty, chociaż dużo wskazuje, że tak właśnie będzie). Więc jak ktoś jest zainteresowany zakładem to śmiało ;-)
Wchodzę. Jak przegrasz, Twój Pikachu z awatara ma ewoluować w Raichu :prochno:

Nie czułem takiego podniecenia przed meczem Juventusu od czasu starcia z Bayernem. Po części dlatego, że od tego czasu nie było dane Starej Damie grać w fazie pucharowej LM, a po części dlatego że naprawdę nie wiem czego się spodziewać i zwyczajnie zżera mnie ciekawość. Nie mogliby tego meczu rozegrać u Ruskich? Zawsze to dwie godziny czekania mniej :-D

Principino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 18:17

eee tam ten mecz to będzie luzik arbuzik przecież.

PS Stawiłem na Juve także łatwe pinionżki.
PS2 Mati Borek też stawia na Juve = jeszcze łatwiejsze pinionżki.

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 18:19

auman pisze:
sebatiaen pisze: To będzie taktycznie taki sam mecz jak z Athletico
Co to jest Athletico?
Kolega sebatiaen chyba nie zdaje sobie sprawy że mecze grupowe rozgrywaliśmy z Atletico Madrid a nie z Athletic Bilbao. Who cares? :lol:

Mecz ciężki i obawiam się Borussi ale mam nadzieję na jakiś skromny wynik w postaci 1;0.

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 18:28

Jak oglądacie mecza?
ten vod sport kiedyś zamówiliście?
jak to działa? opłaca się, obawiam się tego że wyślę sms a i tak będzie zacinać.

KamilDeath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 18:32

jak masz normalne łącze to działa, player o tyle jest dobry, że zamiast zacinać to czasami robi się gorsza jakość także na prawdę idzie polecić, sam korzystałem z tego w fazie grupowej

...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 18:40

Dla klockowatej obrony Juve, a zwłaszcza Kielona, każdy techniczny piłkarz jest problemem, dlatego boje się o Mychitariana i Reusa. Dortmund ma jeszcze jakichś piłkarzy, którzy skutecznie dryblują? Może Goście coś powiedzą? Co do wyniku, to i bezbramkowy remis byłby dobry.
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2015, 18:44 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 18:41

sebatiaen pisze:Jak oglądacie mecza?
ten vod sport kiedyś zamówiliście?
jak to działa? opłaca się, obawiam się tego że wyślę sms a i tak będzie zacinać.
pisałem wczesniej że bardo dobre ale przed wydaniem kasy wejdź na strone i na dole masz przetestuj i ocenisz sam

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
Volverin

Dortmundczyk
Dortmundczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 18:49

annihilator1988 pisze:Dla klockowatej obrony Juve, a zwłaszcza Kielona, każdy techniczny piłkarz jest problemem, dlatego boje się o Mychitariana i Reusa. Dortmund ma jeszcze jakichś piłkarzy, którzy skutecznie dryblują? Może Goście coś powiedzą? Co do wyniku, to i bezbramkowy remis byłby dobry.
O Mikiego się boisz? :lol: On teraz jest przyspawany do ławki, a jak gra, to jest najgorzej prezentującym się piłkarzem. Musiałby zdarzyć się cud, żeby zagrał i zrobił coś pożytecznego dla Borussii w tym meczu.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 18:49

zahor pisze:
jakku1 pisze: Jestem w stanie się założyć, że Hiszpan coś dzisiaj ukąsi (o ile wystąpi od pierwszej minuty, chociaż dużo wskazuje, że tak właśnie będzie). Więc jak ktoś jest zainteresowany zakładem to śmiało ;-)
Wchodzę. Jak przegrasz, Twój Pikachu z awatara ma ewoluować w Raichu :prochno:
Nie zgadzam się, awatar z Pikachu jest nienaruszalny :D.

Aczkolwiek moge się załozyć o symboliczną gorzałkę :prochno:.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
Zablokowany