LM 14/15 (1/8): JUVENTUS 2-1 Borussia
- Antek666
- Juventino
ijakku1 pisze:Morata dzisiaj 2 gole, sprawdzone info.
To już prowadzimy 3-0Mehehehe pisze:Ja natomiast czuję bramkę Pirlo, po strzale z wolnego pod murkiem. I będzie to drugi wolny meczu z okolic pola karnego (pierwszy trafi w mur).

Natomiast Kampl też coś czuł. Parcie na porcelanę. Swoją drogą trochę smutne, że absencja jakiegoś żółtodzioba(w Lidze Mistrzów) cieszy fanów mistrza Włoch. Jakby każdy wiedział i zdawał sobie sprawę z naszej niemocy na arenach europejskich pucharów. Zapowiadana kartoniada z fino alla fine też dość wymowna... :roll:
- pablo1503
- Juventino
Mam strasznie mieszane uczucia co do tego meczu. Jeszcze miesiąc temu byłem niemalże przekonany, że wygramy ten dwumecz. A teraz? No cóż, znając mentalność Naszych w LM - wszystko może się zdarzyć.
Borussia pomału zaczyna się wybudzać z kryzysu. Co prawda wygrali tylko 3 mecze, ale to nadal drużyna mająca w składzie kilka ciekawych piłkarzy, którzy potrafią grać.
Już chyba wolałbym, żeby BVB było mocna od samego początku sezonu, bo wiadome byłoby czego się spodziewać. Odpadnięcie będzie kompromitacją. Borussia w ostatnich miesiącach po prostu nie ma argumentów, żeby z Nami wygrać, ale czuję, że mogą je znaleźć.
Kluczem będzie zachowanie dziś czystego konta.
Borussia pomału zaczyna się wybudzać z kryzysu. Co prawda wygrali tylko 3 mecze, ale to nadal drużyna mająca w składzie kilka ciekawych piłkarzy, którzy potrafią grać.
Już chyba wolałbym, żeby BVB było mocna od samego początku sezonu, bo wiadome byłoby czego się spodziewać. Odpadnięcie będzie kompromitacją. Borussia w ostatnich miesiącach po prostu nie ma argumentów, żeby z Nami wygrać, ale czuję, że mogą je znaleźć.
Kluczem będzie zachowanie dziś czystego konta.

- Cabrini_idol
- Juventino
W grudniu tez nie zachwycalismy i nagle super styczeń, oby dzisiaj byl ten pierwszy mecz z formą.
Pogba i 2x Tevez.
Pogba i 2x Tevez.

- zahor
- Juventino
Wchodzę. Jak przegrasz, Twój Pikachu z awatara ma ewoluować w Raichujakku1 pisze: Jestem w stanie się założyć, że Hiszpan coś dzisiaj ukąsi (o ile wystąpi od pierwszej minuty, chociaż dużo wskazuje, że tak właśnie będzie). Więc jak ktoś jest zainteresowany zakładem to śmiało ;-)

Nie czułem takiego podniecenia przed meczem Juventusu od czasu starcia z Bayernem. Po części dlatego, że od tego czasu nie było dane Starej Damie grać w fazie pucharowej LM, a po części dlatego że naprawdę nie wiem czego się spodziewać i zwyczajnie zżera mnie ciekawość. Nie mogliby tego meczu rozegrać u Ruskich? Zawsze to dwie godziny czekania mniej :-D
- Principino
- Juventino
eee tam ten mecz to będzie luzik arbuzik przecież.
PS Stawiłem na Juve także łatwe pinionżki.
PS2 Mati Borek też stawia na Juve = jeszcze łatwiejsze pinionżki.
PS Stawiłem na Juve także łatwe pinionżki.
PS2 Mati Borek też stawia na Juve = jeszcze łatwiejsze pinionżki.
- Simi
- Qualità Juventino
Kolega sebatiaen chyba nie zdaje sobie sprawy że mecze grupowe rozgrywaliśmy z Atletico Madrid a nie z Athletic Bilbao. Who cares? :lol:auman pisze:Co to jest Athletico?sebatiaen pisze: To będzie taktycznie taki sam mecz jak z Athletico
Mecz ciężki i obawiam się Borussi ale mam nadzieję na jakiś skromny wynik w postaci 1;0.
- KamilDeath
- Juventino
jak masz normalne łącze to działa, player o tyle jest dobry, że zamiast zacinać to czasami robi się gorsza jakość także na prawdę idzie polecić, sam korzystałem z tego w fazie grupowej
...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
- annihilator1988
- Juventino
Dla klockowatej obrony Juve, a zwłaszcza Kielona, każdy techniczny piłkarz jest problemem, dlatego boje się o Mychitariana i Reusa. Dortmund ma jeszcze jakichś piłkarzy, którzy skutecznie dryblują? Może Goście coś powiedzą? Co do wyniku, to i bezbramkowy remis byłby dobry.
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2015, 18:44 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Sajan
- Juventino
pisałem wczesniej że bardo dobre ale przed wydaniem kasy wejdź na strone i na dole masz przetestuj i ocenisz samsebatiaen pisze:Jak oglądacie mecza?
ten vod sport kiedyś zamówiliście?
jak to działa? opłaca się, obawiam się tego że wyślę sms a i tak będzie zacinać.
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- Volverin
- Dortmundczyk
O Mikiego się boisz? :lol: On teraz jest przyspawany do ławki, a jak gra, to jest najgorzej prezentującym się piłkarzem. Musiałby zdarzyć się cud, żeby zagrał i zrobił coś pożytecznego dla Borussii w tym meczu.annihilator1988 pisze:Dla klockowatej obrony Juve, a zwłaszcza Kielona, każdy techniczny piłkarz jest problemem, dlatego boje się o Mychitariana i Reusa. Dortmund ma jeszcze jakichś piłkarzy, którzy skutecznie dryblują? Może Goście coś powiedzą? Co do wyniku, to i bezbramkowy remis byłby dobry.
- jakku1
- Juventino
Nie zgadzam się, awatar z Pikachu jest nienaruszalnyzahor pisze:Wchodzę. Jak przegrasz, Twój Pikachu z awatara ma ewoluować w Raichujakku1 pisze: Jestem w stanie się założyć, że Hiszpan coś dzisiaj ukąsi (o ile wystąpi od pierwszej minuty, chociaż dużo wskazuje, że tak właśnie będzie). Więc jak ktoś jest zainteresowany zakładem to śmiało ;-)![]()

Aczkolwiek moge się załozyć o symboliczną gorzałkę

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113