LM 14/15 (1/8): JUVENTUS 2-1 Borussia
- naros
- Juventino
ok ale czy jakoś jest porównywalna z tą na sopcascie?bendzamin pisze:Wygląda bardzo dobrze, w fazie grupowej kupowałem wtedy, gdy nie miałem możliwości obejrzenia w TV i ani razu się nie zawiodłem. Teraz też planuję kupno. Na dość słabym internecie (6-8Mbps) nie ma problemów z płynnością, najwyżej chwilami zbija jakość w dół.naros pisze:Nie oglądałem dlatego pytam. Zawsze stawiam na rosyjski stream na sopcascie jakoś hd ale nie zawsze działa. Na dzisiejszy mecz wole mieć pewność dlatego pytam jak to wygląda. :-)
Cóż, odliczamy...Za jakieś 8h będziemy już wiedzieli, czy jest w ogóle po co lecieć do Niemiec. Na trybunach z kartonów tym razem ma być ułożone hasło Fino alla fine.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Makiavel
- Juventino
Jak masz szybkie łącze to jakość masz żyleta. Ja kiedyś rzucałem obraz z komputera na 40 calowy ekran telewizora i wyglądało jak normalna transmisja TVnaros pisze:ok ale czy jakoś jest porównywalna z tą na sopcascie?bendzamin pisze:Wygląda bardzo dobrze, w fazie grupowej kupowałem wtedy, gdy nie miałem możliwości obejrzenia w TV i ani razu się nie zawiodłem. Teraz też planuję kupno. Na dość słabym internecie (6-8Mbps) nie ma problemów z płynnością, najwyżej chwilami zbija jakość w dół.naros pisze:Nie oglądałem dlatego pytam. Zawsze stawiam na rosyjski stream na sopcascie jakoś hd ale nie zawsze działa. Na dzisiejszy mecz wole mieć pewność dlatego pytam jak to wygląda. :-)
Cóż, odliczamy...Za jakieś 8h będziemy już wiedzieli, czy jest w ogóle po co lecieć do Niemiec. Na trybunach z kartonów tym razem ma być ułożone hasło Fino alla fine.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- Sajan
- Juventino
Oglądałem tam na onecie 3 mecze Juve i jestem zadowolony. Wczoraj już bilet na dziś wykupiłem bo w dzień meczu 9 zł sms a przed 6 zł. Polecam a jak ktoś nie ma pewności jest tam film testowydla sprawdzenia.naros pisze:Nie oglądałem dlatego pytam. Zawsze stawiam na rosyjski stream na sopcascie jakoś hd ale nie zawsze działa. Na dzisiejszy mecz wole mieć pewność dlatego pytam jak to wygląda. :-)Paweljuve2006 pisze:Też już mam bilet na mecz z tego portalunaros pisze:http://sport.vod.pl/liga-mistrzow/juven ... nd/ghms5#c
Co o tym myślicie? Nigdy nie kupowałem i teraz się zastanawiam. Może ktoś się wypowie kto korzysta? Nie ma jakiś lagów i sytuacji że zwiesza transmisje?![]()
To jest tak jakbyś oglądał na onecie, oglądałeś kiedyś? Pewna jakość.
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- Makiavel
- Juventino
Czyli wygląda na to, że część Borussi jest posrana przed meczem z nami :lol: :CZhx123 pisze:Nie wysuwajmy dziwnych teorii xD Jeszcze kilka dni temu problem z grypa mieli Kuba i Hummels, dopiero co wyzdrowieli. A mowi sie juz ze Kampl nie zagra tez w derbach z Schalke.grande amore pisze:Moze jego dolegliwosci sa wynikiem silnego stresu, ale media wola jednak mowic o tzw. grypie zoladkowej.jarmel pisze:Dzisiaj ponoć zamiast Kampla ma zagrać Kuba, bo ten pierwszy cały lot spędził w toalecie i nawet zemdlał.
"veritas odium parit obsequium amicos"
- auman
- Dortmundczyk
Borussia pod żadną presją nie gra. Pod presją gra tylko i wyłącznie Juventus. Juventus musi, Borussia chce. O wiele ważniejszy jest mecz z Schalke w sobote niż ten dzisiejszy.emzet91 pisze: A teraz wersja optymistyczna. Borussia gra pod presją, ma coś do udowodnienia, a to jest nasza szansa.
Właśnie. Jeżeli dzisiaj dostaniecie kilka brameczek, to nie ma po co Juve do Dortmundu leciećnaros pisze: Cóż, odliczamy...Za jakieś 8h będziemy już wiedzieli, czy jest w ogóle po co lecieć do Niemiec.

Ostatnio zmieniony 24 lutego 2015, 15:22 przez auman, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mate.G
- Juventino
Będzie dobrze, ostatnim meczem na kuponie jest Atleti.
Przedostatni to ten, więc o wynik jestem spokojny
Morata w ataku, pięknie.
Udowodnijmy coś w Europie !
Przedostatni to ten, więc o wynik jestem spokojny

Morata w ataku, pięknie.
Udowodnijmy coś w Europie !
Przydałoby się, aby Pogba jakąś kolejną kosmiczną bramkę strzelił w LM 8) Potrzebujemy fejmu, on może być naszą dźwignią marketingową, z tym, że musi coś odpalić w LM na którą cały świat patrzy, nie tylko w serie a.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Zhx123
- Dortmundczyk
Tak :C Najbardziej mi imponuje Kuba, niby taki doswiadczony a juz przed Freiburgiem sie "obsral" :CMakiavel pisze:Czyli wygląda na to, że część Borussi jest posrana przed meczem z nami :lol: :CZhx123 pisze:Nie wysuwajmy dziwnych teorii xD Jeszcze kilka dni temu problem z grypa mieli Kuba i Hummels, dopiero co wyzdrowieli. A mowi sie juz ze Kampl nie zagra tez w derbach z Schalke.grande amore pisze: Moze jego dolegliwosci sa wynikiem silnego stresu, ale media wola jednak mowic o tzw. grypie zoladkowej.
Marco Reus: Die Borussia ist einfach mein Verein.
- Danielpiero
- Juventino
Bardzo obawiam się tego meczu, nie ma co pisać o tym że BvB ma jakiś kryzys bo w LM wszyscy widzieli jak grali, to inna bajka. Najbardziej boje się głupich strat i stałych fragmentów gry (czyt. Hummels).
Cieszy fakt, że zagra od 1 minuty Moratta. Oby Pogba i Tevez mieli swój dzień, do tego dobra dyspozycja Pirlo i Vidala i brak głupich błędów w obronię i liczę na 2-0, 2-1
Cieszy fakt, że zagra od 1 minuty Moratta. Oby Pogba i Tevez mieli swój dzień, do tego dobra dyspozycja Pirlo i Vidala i brak głupich błędów w obronię i liczę na 2-0, 2-1
,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- emzet91
- Juventino
Borussia musi, Juve chce. Borussia ma wiele do udowodnienia, w lidze im nie idzie, w LM będą chcieli pokazać, że to jest nadal wielka drużyna. Juventus chce w końcu coś zdziałać w LM, ale wcale tego nie musi. Odpadnięcie Juve w dwumeczu będzie wpadką, odpadnięcie Borussi będzie dla nich ciosem mentalnym i klapą marketingową. Chodzi głównie o pieniążki, które LM zapewnia, a strefa spadkowa Bundesligi - nie.auman pisze:Borussia pod żadną presją nie gra. Pod presją gra tylko i wyłącznie Juventus. Juventus musi, Borussia chce. O wiele ważniejszy jest mecz z Schalke w sobote niż ten dzisiejszy.emzet91 pisze: A teraz wersja optymistyczna. Borussia gra pod presją, ma coś do udowodnienia, a to jest nasza szansa.
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2015, 16:46 przez emzet91, łącznie zmieniany 1 raz.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Generalnie KAŻDY z naszych obroncow moze sprezentowac brame BVB. Do tego wesolego towarzystwa dochodzi jeszcze Pyrlo.pumex pisze:Sky Sport potwierdza prawdopodobny skład Juve:
Z Vidala na treqa... pozytku tyle, co z motocykla zimą.
Osobiscie ciekaw jestem, jak wyszloby 4-3-2-1 bez Pirlo, z Vidalem na swojej nominalnej pozycji oraz z (olaboga

Rowniez lepsza propozycja, niz to, co na grafice.Makiavel pisze:Skład podany wyżej dla mnie ma jedną wątpliwość Pirlo czy Pereyra. U siebie jednak postawiłbym na Peryere i wycofał Vidala.
Urus nie ma czasem znowu jakiejs kontuzji?Wojtek pisze:Jedyne co bym zmienił to Caceres>Lichy.
Chcialem Ci zaproponowac zaklad, ze Morata dzisiaj odpali, ale znajac zycie synek sie zepnie, spali, zestresuje i tej brameczki moze nie wsadzic, wiec odpuszczam.jareckik pisze:Ja bym tam postawil na LL, pomimo tego, że się kopie po czole to pewnie prędzej strzeli bramkę w LM niz Morata...
Doswiadczenie podstarzalego Wlocha polega na tym, ze wykonuje setki niepotrzebnych bączków z pilka i wycofuje ją do obroncow. Przydatne jak wujszczypek pisze:Właśnie nie, właśnie z komentarzem. Jego doświadczenie może być w tym meczu kluczowe.Shadow Marshall pisze:Pirlo - bez komentarza.

Nie ma co dygac przed tym meczem, tylko robic spaghetti/pizze i czekac na 20:30 oraz na transmisje z jakiegos rusa

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- jakku1
- Juventino
Morata dzisiaj 2 gole, sprawdzone infoJacky pisze:Chcialem Ci zaproponowac zaklad, ze Morata dzisiaj odpali, ale znajac zycie synek sie zepnie, spali, zestresuje i tej brameczki moze nie wsadzic, wiec odpuszczam.jareckik pisze:Ja bym tam postawil na LL, pomimo tego, że się kopie po czole to pewnie prędzej strzeli bramkę w LM niz Morata...

Jestem w stanie się założyć, że Hiszpan coś dzisiaj ukąsi (o ile wystąpi od pierwszej minuty, chociaż dużo wskazuje, że tak właśnie będzie). Więc jak ktoś jest zainteresowany zakładem to śmiało ;-). Aczkolwiek ostrzegam, że póki co moje zakłady na forum kończyły się zdecydowaną wygraną mojej skromnej osoby a kolejną prawie pewną ofiarą jest Cabrini

Ostatnio zmieniony 24 lutego 2015, 17:01 przez jakku1, łącznie zmieniany 2 razy.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- delarudii
- Juventino
A ja bym przemeblował linię pomocy nieco, taki eksperyment:
Pogba - Pirlo - Vidal a przed nimi Pereyra. Dlaczego? Pogby komentował nie będę. Zacznę od Pirlo. Dlaczego nie Markiz? Bo Andrea jest mimo wszystko lepszym technikiem i pomimo tego, że jest wolny i czasem potrafi nieźle dograć do przeciwnika to moim zdaniem znacznie lepiej radzi sobie z rywalem na plecach. Nigdy nie panikuje i zawsze stara się dograć do kolegi, a nie dzida do przodu, choć oczywiście nie zawsze mu to wychodzi. No i można liczyć na kolejny fenomenalny rzut wolny. Zakładając, że BVB zagra mega pressingiem tak, jak ma to w zwyczaju, Pirlo wydaje się być lepszym rozwiązaniem. Markiz wprowadziłbym na boisko koło 65. minuty na podmęczonego rywala, a im bliżej końca tym więcej przestrzeni na boisku. Vidala cofnąłbym z oczywistych powodów: dużo biega, walczy od jednego pola karnego do drugiego, ale trequartista z niego żaden, o czym każdy mógł się przekonać oglądając choćby jeden mecz Juventusu w jego wykonaniu na tej pozycji. Natomiast jedynym rozsądnym rozwiązaniem w roli ofensywnego pomocnika wydaje się Pereyra. Często potrafi zrobić dużo wiatru, minąć rywala itp. Jedyną bolączką jest niestety jego brak skuteczności, a jego próby często wyglądają jak walenie głową w mur. Tak czy inaczej, chłopak nieraz pokazał, że przebłyski ma i dałbym mu szansę.
Pogba - Pirlo - Vidal a przed nimi Pereyra. Dlaczego? Pogby komentował nie będę. Zacznę od Pirlo. Dlaczego nie Markiz? Bo Andrea jest mimo wszystko lepszym technikiem i pomimo tego, że jest wolny i czasem potrafi nieźle dograć do przeciwnika to moim zdaniem znacznie lepiej radzi sobie z rywalem na plecach. Nigdy nie panikuje i zawsze stara się dograć do kolegi, a nie dzida do przodu, choć oczywiście nie zawsze mu to wychodzi. No i można liczyć na kolejny fenomenalny rzut wolny. Zakładając, że BVB zagra mega pressingiem tak, jak ma to w zwyczaju, Pirlo wydaje się być lepszym rozwiązaniem. Markiz wprowadziłbym na boisko koło 65. minuty na podmęczonego rywala, a im bliżej końca tym więcej przestrzeni na boisku. Vidala cofnąłbym z oczywistych powodów: dużo biega, walczy od jednego pola karnego do drugiego, ale trequartista z niego żaden, o czym każdy mógł się przekonać oglądając choćby jeden mecz Juventusu w jego wykonaniu na tej pozycji. Natomiast jedynym rozsądnym rozwiązaniem w roli ofensywnego pomocnika wydaje się Pereyra. Często potrafi zrobić dużo wiatru, minąć rywala itp. Jedyną bolączką jest niestety jego brak skuteczności, a jego próby często wyglądają jak walenie głową w mur. Tak czy inaczej, chłopak nieraz pokazał, że przebłyski ma i dałbym mu szansę.
- sebatiaen
- Juventino
Nie mam czym postraszyć w ofensywie więc będziemy grać uważnie z rozwagą.
To będzie taktycznie taki sam mecz jak z Athletico, oni nam dadzą grać i będziemy tylko procentowo nabijać posiadanie piłki i nic ztego nie wyjdzie.
0-0
w rewanżu w tyłek i poza LM.
To będzie taktycznie taki sam mecz jak z Athletico, oni nam dadzą grać i będziemy tylko procentowo nabijać posiadanie piłki i nic ztego nie wyjdzie.
0-0
w rewanżu w tyłek i poza LM.