LM 14/15 (1/8): JUVENTUS 2-1 Borussia
- cziro
- Juventino
Najnowsze wieści mówią o występie Moraty
http://it.blastingnews.com/calcio/2015/ ... 82153.html
Mateusz Borek stawia na wielkie Juve 8)
http://it.blastingnews.com/calcio/2015/ ... 82153.html
Mateusz Borek stawia na wielkie Juve 8)
- zabekmj23
- Juventino
100% poparcia obym sie pomylił ale czuje ze zjedzą Pirlo pressingiem a jak wiemy zostaje on często sam przed Bufonem a Bonu i Chielo idą bardziej do boku.Wolałbym Markiza za Pirlo ,Vidal tam gdzie najlepiej gra czyli Box to Box i chyba na trequartista Pereyre z przodu Tevez +Morata to obecnie najsilniejszy napad.Shadow Marshall pisze:Skład przeraża. Chiellini i Evra grają co najwyżej średnio. Bonucci mimo, że się ogarnął zawsze gra trochę gorzej gdy ustawiamy się 4 w obronie. Pirlo - bez komentarza. Marnowanie potencjału i skilli Vidala stawiając go za napastnikami - również należy przemilczeć.
Cholernie boje się o Pirlo bo jak on straci piłkę to nikogo nie dogoni i będzie gorąco...albo zagrać 3-5-2 bo tam jest bardziej chroniony.
- emzet91
- Juventino
A ja mam dziwne wrażenie, że Pirlo (oby!!) będzie naszym kluczem do zwycięstwa. Spodziewam się dzisiaj dziwnych szachów, Borussia będzie nastawiona na kontry, a u nas strzały po trybunach. Bramka padnie po stałym fragmencie gry, po asyście Jędrka.
A teraz wersja optymistyczna. Borussia gra pod presją, ma coś do udowodnienia, a to jest nasza szansa. Wówczas 2-0 u nas i szachy w Dortmundzie.
Maks ma trochę presję tłumu jeśli chodzi o Pirlo. Zmienił go w meczu z Napoli i już został zmieszany z błotem, jak straciliśmy bramkę. Choćby Pirlo grał dziś piach, to i tak go zostawi. Poza tym mam wrażenie, że na siłę chce udowodnić, że ich relacje z Mediolanu to już przeszłość.
A teraz wersja optymistyczna. Borussia gra pod presją, ma coś do udowodnienia, a to jest nasza szansa. Wówczas 2-0 u nas i szachy w Dortmundzie.
Maks ma trochę presję tłumu jeśli chodzi o Pirlo. Zmienił go w meczu z Napoli i już został zmieszany z błotem, jak straciliśmy bramkę. Choćby Pirlo grał dziś piach, to i tak go zostawi. Poza tym mam wrażenie, że na siłę chce udowodnić, że ich relacje z Mediolanu to już przeszłość.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Widać, że się nas boją.jarmel pisze:Dzisiaj ponoć zamiast Kampla ma zagrać Kuba, bo ten pierwszy cały lot spędził w toalecie i nawet zemdlał.
Wydaje mi się, że Borussia się mocno zepnie, bo sezon mają bardzo nieudany to chociaż będą chcieli zadowolić kibiców występami w Lidze Mistrzów. My pewnie wyjdziemy z myślą, że mecz sam się wygra "byle nie stracić bramki". Wiadomo liczę na to, że rewanż będzie już niepotrzebny, bo rozklepiemy dzisiaj Borussię na amen, ale patrząc na ostatnią formę naszych ciężko w to uwierzyć, oj bardzo ciężko.
FORZA JUVE!!!
- TURBOPAWEL
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
dawno tak nie czekałem na mecz 8)
Ma ktoś jakieś sprawdzoną stronę ze streamem HD? Chodzi mi o polski komentarz, najlepiej płatne za jeden dzień.
Ma ktoś jakieś sprawdzoną stronę ze streamem HD? Chodzi mi o polski komentarz, najlepiej płatne za jeden dzień.
- grande amore
- Juventino
Moze jego dolegliwosci sa wynikiem silnego stresu, ale media wola jednak mowic o tzw. grypie zoladkowej.jarmel pisze:Dzisiaj ponoć zamiast Kampla ma zagrać Kuba, bo ten pierwszy cały lot spędził w toalecie i nawet zemdlał.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- naros
- Juventino
http://sport.vod.pl/liga-mistrzow/juven ... nd/ghms5#c
Co o tym myślicie? Nigdy nie kupowałem i teraz się zastanawiam. Może ktoś się wypowie kto korzysta? Nie ma jakiś lagów i sytuacji że zwiesza transmisje?
Co o tym myślicie? Nigdy nie kupowałem i teraz się zastanawiam. Może ktoś się wypowie kto korzysta? Nie ma jakiś lagów i sytuacji że zwiesza transmisje?

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Jest ok, ogladam na tym nie pierwszy sezon. Zwieszki nie wystepuja... ale minimalne lacze, na jakim ogladalem to 30mbitnaros pisze:http://sport.vod.pl/liga-mistrzow/juven ... nd/ghms5#c
- PlanetJuve
- Juventino
Też już mam bilet na mecz z tego portalunaros pisze:http://sport.vod.pl/liga-mistrzow/juven ... nd/ghms5#c
To jest tak jakbyś oglądał na onecie, oglądałeś kiedyś? Pewna jakość.
- naros
- Juventino
Nie oglądałem dlatego pytam. Zawsze stawiam na rosyjski stream na sopcascie jakoś hd ale nie zawsze działa. Na dzisiejszy mecz wole mieć pewność dlatego pytam jak to wygląda. :-)Paweljuve2006 pisze:Też już mam bilet na mecz z tego portalunaros pisze:http://sport.vod.pl/liga-mistrzow/juven ... nd/ghms5#c
Co o tym myślicie? Nigdy nie kupowałem i teraz się zastanawiam. Może ktoś się wypowie kto korzysta? Nie ma jakiś lagów i sytuacji że zwiesza transmisje?![]()
To jest tak jakbyś oglądał na onecie, oglądałeś kiedyś? Pewna jakość.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Zhx123
- Dortmundczyk
Nie wysuwajmy dziwnych teorii xD Jeszcze kilka dni temu problem z grypa mieli Kuba i Hummels, dopiero co wyzdrowieli. A mowi sie juz ze Kampl nie zagra tez w derbach z Schalke.grande amore pisze:Moze jego dolegliwosci sa wynikiem silnego stresu, ale media wola jednak mowic o tzw. grypie zoladkowej.jarmel pisze:Dzisiaj ponoć zamiast Kampla ma zagrać Kuba, bo ten pierwszy cały lot spędził w toalecie i nawet zemdlał.
Marco Reus: Die Borussia ist einfach mein Verein.
- grande amore
- Juventino
Stres przed waznym meczem wcale nie jest taki dziwny... Ale jak wolisz 

Juve, storia di un grande amore 
------
------
Mowcie mi Magda

------
------
Mowcie mi Magda
- bendzamin
- Redaktor
Wygląda bardzo dobrze, w fazie grupowej kupowałem wtedy, gdy nie miałem możliwości obejrzenia w TV i ani razu się nie zawiodłem. Teraz też planuję kupno. Na dość słabym internecie (6-8Mbps) nie ma problemów z płynnością, najwyżej chwilami zbija jakość w dół.naros pisze:Nie oglądałem dlatego pytam. Zawsze stawiam na rosyjski stream na sopcascie jakoś hd ale nie zawsze działa. Na dzisiejszy mecz wole mieć pewność dlatego pytam jak to wygląda. :-)
Cóż, odliczamy...