LM 14/15 (1/8): JUVENTUS 2-1 Borussia

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
cziro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 09:36

Najnowsze wieści mówią o występie Moraty
http://it.blastingnews.com/calcio/2015/ ... 82153.html

Mateusz Borek stawia na wielkie Juve 8)

zabekmj23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 11:36

Shadow Marshall pisze:Skład przeraża. Chiellini i Evra grają co najwyżej średnio. Bonucci mimo, że się ogarnął zawsze gra trochę gorzej gdy ustawiamy się 4 w obronie. Pirlo - bez komentarza. Marnowanie potencjału i skilli Vidala stawiając go za napastnikami - również należy przemilczeć.
100% poparcia obym sie pomylił ale czuje ze zjedzą Pirlo pressingiem a jak wiemy zostaje on często sam przed Bufonem a Bonu i Chielo idą bardziej do boku.Wolałbym Markiza za Pirlo ,Vidal tam gdzie najlepiej gra czyli Box to Box i chyba na trequartista Pereyre z przodu Tevez +Morata to obecnie najsilniejszy napad.
Cholernie boje się o Pirlo bo jak on straci piłkę to nikogo nie dogoni i będzie gorąco...albo zagrać 3-5-2 bo tam jest bardziej chroniony.

emzet91

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 12:14

A ja mam dziwne wrażenie, że Pirlo (oby!!) będzie naszym kluczem do zwycięstwa. Spodziewam się dzisiaj dziwnych szachów, Borussia będzie nastawiona na kontry, a u nas strzały po trybunach. Bramka padnie po stałym fragmencie gry, po asyście Jędrka.

A teraz wersja optymistyczna. Borussia gra pod presją, ma coś do udowodnienia, a to jest nasza szansa. Wówczas 2-0 u nas i szachy w Dortmundzie.

Maks ma trochę presję tłumu jeśli chodzi o Pirlo. Zmienił go w meczu z Napoli i już został zmieszany z błotem, jak straciliśmy bramkę. Choćby Pirlo grał dziś piach, to i tak go zostawi. Poza tym mam wrażenie, że na siłę chce udowodnić, że ich relacje z Mediolanu to już przeszłość.

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 12:55

Dzisiaj ponoć zamiast Kampla ma zagrać Kuba, bo ten pierwszy cały lot spędził w toalecie i nawet zemdlał.

#AllegriOut
dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 13:12

jarmel pisze:Dzisiaj ponoć zamiast Kampla ma zagrać Kuba, bo ten pierwszy cały lot spędził w toalecie i nawet zemdlał.
Widać, że się nas boją.

Wydaje mi się, że Borussia się mocno zepnie, bo sezon mają bardzo nieudany to chociaż będą chcieli zadowolić kibiców występami w Lidze Mistrzów. My pewnie wyjdziemy z myślą, że mecz sam się wygra "byle nie stracić bramki". Wiadomo liczę na to, że rewanż będzie już niepotrzebny, bo rozklepiemy dzisiaj Borussię na amen, ale patrząc na ostatnią formę naszych ciężko w to uwierzyć, oj bardzo ciężko.

FORZA JUVE!!!
TURBOPAWEL

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 13:21

dawno tak nie czekałem na mecz 8)

Ma ktoś jakieś sprawdzoną stronę ze streamem HD? Chodzi mi o polski komentarz, najlepiej płatne za jeden dzień.

grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 13:33

jarmel pisze:Dzisiaj ponoć zamiast Kampla ma zagrać Kuba, bo ten pierwszy cały lot spędził w toalecie i nawet zemdlał.
Moze jego dolegliwosci sa wynikiem silnego stresu, ale media wola jednak mowic o tzw. grypie zoladkowej.

Juve, storia di un grande amore :)
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
Elvian

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 13:33

sport.vod.pl

normalnie 6 zł, w dzień meczowy drożej, ale w zamian dobra jakość

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 13:41

http://sport.vod.pl/liga-mistrzow/juven ... nd/ghms5#c

Co o tym myślicie? Nigdy nie kupowałem i teraz się zastanawiam. Może ktoś się wypowie kto korzysta? Nie ma jakiś lagów i sytuacji że zwiesza transmisje?

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Garreat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 32 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 13:52

naros pisze:http://sport.vod.pl/liga-mistrzow/juven ... nd/ghms5#c

Co o tym myślicie? Nigdy nie kupowałem i teraz się zastanawiam. Może ktoś się wypowie kto korzysta? Nie ma jakiś lagów i sytuacji że zwiesza transmisje?
Jest ok, ogladam na tym nie pierwszy sezon. Zwieszki nie wystepuja... ale minimalne lacze, na jakim ogladalem to 30mbit

PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 14:22

Też już mam bilet na mecz z tego portalu :wink:
To jest tak jakbyś oglądał na onecie, oglądałeś kiedyś? Pewna jakość.

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 14:24

Paweljuve2006 pisze:

Też już mam bilet na mecz z tego portalu :wink:
To jest tak jakbyś oglądał na onecie, oglądałeś kiedyś? Pewna jakość.
Nie oglądałem dlatego pytam. Zawsze stawiam na rosyjski stream na sopcascie jakoś hd ale nie zawsze działa. Na dzisiejszy mecz wole mieć pewność dlatego pytam jak to wygląda. :-)

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Zhx123

Dortmundczyk
Dortmundczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 14:32

grande amore pisze:
Moze jego dolegliwosci sa wynikiem silnego stresu, ale media wola jednak mowic o tzw. grypie zoladkowej.
Nie wysuwajmy dziwnych teorii xD Jeszcze kilka dni temu problem z grypa mieli Kuba i Hummels, dopiero co wyzdrowieli. A mowi sie juz ze Kampl nie zagra tez w derbach z Schalke.

Marco Reus: Die Borussia ist einfach mein Verein.
grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 14:38

Stres przed waznym meczem wcale nie jest taki dziwny... Ale jak wolisz :prochno:

Juve, storia di un grande amore :)
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2015, 14:56

naros pisze:Nie oglądałem dlatego pytam. Zawsze stawiam na rosyjski stream na sopcascie jakoś hd ale nie zawsze działa. Na dzisiejszy mecz wole mieć pewność dlatego pytam jak to wygląda. :-)
Wygląda bardzo dobrze, w fazie grupowej kupowałem wtedy, gdy nie miałem możliwości obejrzenia w TV i ani razu się nie zawiodłem. Teraz też planuję kupno. Na dość słabym internecie (6-8Mbps) nie ma problemów z płynnością, najwyżej chwilami zbija jakość w dół.

Cóż, odliczamy... :D Za jakieś 8h będziemy już wiedzieli, czy jest w ogóle po co lecieć do Niemiec. Na trybunach z kartonów tym razem ma być ułożone hasło Fino alla fine.

Zablokowany