Mercato (Lato 2015)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2015, 15:50

ej chyba proponujemy 18,5 mln funtów za Jojo tak podaje Agresti, Czyli ok. 24 mln euro. To chyba i tak mniej niz proponowalismy Fiorze, bo wtedy cos mowilo sie o ok.25 mln z tego co pamietam. To jest ta nasza okazja?

A doprecyzował 2 miliony funtów za wypozyczenie + 16,5 za ew. sprzedaz.
Paul Clennam per @GoalUK: la #Juve ha offerto £2 (immediati) +16.5 (a fine stagione) al @MCFC per #Jovetic
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/tra ... JoveticBid

Principino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2015, 16:01

Jovetic :happy: myślę, że bardzo fajnie, by się sprawdził w 4-3-1-2 może grać za napastnikami albo w parze z Tevezem/LL/Moratą i, wtedy Tevez za napastników.

Hypeman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2015, 16:02

A ja bym się bał brać kogoś kto tyle czasu spędza w gabinetach lekarskich...

rufi8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2015, 16:10

No nie wiem, nie wiem. Tyle kasiorki za człowieka szklankę ? Zresztą po co nam kolejny napastnik, przecież mieliśmy sprowadzać ofensywnego pomocnika. Ewentualne przyjście Jojo oznacza jeszcze mniej minut dla Comana, no chyba, że Francuz pójdzie na wypożyczenie, albo Jovetić się połamie.

Don Paolo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2015, 16:27

Coman ma iść na wypożyczenie do Udinese (oby nie z prawem pierwokupu). Taką plotkę przeczytałem dzisiaj w kilku niezbyt wiarygodnych źródłach.

Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2015, 17:10

Oglądając kilka meczy Sassuolo (głównie dla Berardiego którego wykupić MUSIMY) bardzo spodobał mi się Zaza. Koleś gra naprawdę świetnie i gdyby na dzień dzisiejszy był w naszej kadrze to Llorente i Morata nie podnoszą dupska z ławki. Dziwi mnie to sceptyczne podejście do zawodników ze słabszych klubów, a Juventus już nie jednokrotnie brał takiego właśnie gracza, który stawał się kocurem - Zambrotta, Camor itp itd

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2015, 17:11

Robaku pisze:ej chyba proponujemy 18,5 mln funtów za Jojo tak podaje Agresti, Czyli ok. 24 mln euro. To chyba i tak mniej niz proponowalismy Fiorze, bo wtedy cos mowilo sie o ok.25 mln z tego co pamietam. To jest ta nasza okazja?
Byla oferta od Agnellego opiewajaca na rowne 30m. Wtedy kiedy Jovetic strzelil w pierwszej kolejce sezonu dwie bramki, w tym jedną w 90 minucie na 2:1 :-).

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2015, 17:29

Dobra, może powtórzę pewien wątek, który mógł się już przewinąć albo i nie :think: Juventus wytypował, kto będzie alternatywą alternatyw na pozycji napastnika. Jest nią...Osvaldo. Niechciany w Mediolanie zawodnik, który nie dostał powołania na Empoli, a który odpoczywa już drugi mecz z rzędu, ma być w dobrych kontaktach z władzami Starej Damy. Święci go nie chcą, inter już mu właściwie podziękował, jedynie w Turynie nie budził jakichś negatywnych emocji. Jestem za jego zakontraktowaniem, ale po promocyjnej cenie i za kontrakt nie wyższy niż 2 mln. Co do Comana, to nawet w takiej sytuacji jego wypożyczenie nie jest wskazane. Obok Teveza jako jedyny potrafi coś zrobić z piłką. Umiejętności dryblerskie Moraty opierają się jedynie na szybkości, a na tym poziomie trzeba czegoś więcej. Szanse w/w transfer oceniam na duże/ b.duże

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2015, 18:52

jakku1 pisze:
Robaku pisze:ej chyba proponujemy 18,5 mln funtów za Jojo tak podaje Agresti, Czyli ok. 24 mln euro. To chyba i tak mniej niz proponowalismy Fiorze, bo wtedy cos mowilo sie o ok.25 mln z tego co pamietam. To jest ta nasza okazja?
Byla oferta od Agnellego opiewajaca na rowne 30m. Wtedy kiedy Jovetic strzelil w pierwszej kolejce sezonu dwie bramki, w tym jedną w 90 minucie na 2:1 :-).
Ciekawe czy to kolejna plota czy naprawde cos mozemy ugrać.

Tevez - Llorente/Morata - Jovetic

Kozacko by było.

Szkoda tylko ze nie zagra potencjalnie w LM.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2015, 19:22

Shadow Marshall pisze:Dziwi mnie to sceptyczne podejście do zawodników ze słabszych klubów, a Juventus już nie jednokrotnie brał takiego właśnie gracza, który stawał się kocurem - Zambrotta, Camor itp itd
Wiesz, dawno to było i trochę inne czasy dla Serie A więc jest to w jakiś sposób uzasadnione. Bardziej dziwi mnie, że jak posiadamy do jakiegoś gracza prawa i nie trzeba za niego dawać 30 mln E i szarpać się z potencjalnym sprzedawcą to z automatu na forum ma -5 do skillsów.

squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2015, 19:29

A co w końcu z tym Sneijderem? Ostatnio zrobiło się cicho na jego temat.

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2015, 20:28

Jak potrzebne szòste koło u wozu to Osvaldo pasuje jak ulał.Tylko po co ?

Tevez nr 1 gra cały czas
Llorente gra fatalnie ale cały czas w 11
Morata gra ogony
Coman marnuje się na ławce aż żal chłopaka
Giovinco odchodzi latem ,skreślony nie gra ale i tak robi lepsze wrażenie od Llorente

Jak nie ma kogo kupić to lepiej nikogo nie brać.

Odnośnie mercato zostaje jedno pytanie - kto wpadnie w siatkę 31 stycznia ?

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2015, 20:51

Sorek21 pisze:
Odnośnie mercato zostaje jedno pytanie - kto wpadnie w siatkę 31 stycznia ?
No kto? Albo Juvetic albo Snijder. Podobno po Holendra robimy ostatnią próbę, wiec pewnie nie przestaniemy do ostatniego dnia stycznia, a wiadomo, ze transfery w Anglii zaczynają się od po 25.01., wiec wtedy MC bedzie musialo korygować swoje finansowe fp, wiec bedzie wieksza szansa na wyciągniecie czarnogórca. teraz jeszcze powinnismy trzymac kciuki za przeciwników MC bo 1-2 przegrane mecze na pewno spowoduje u nich pewien chaos co może doprowadzić do transferów, a co w ostatecznosci zakończy się sprzedawaniem zawodników za pół darmo celem zadoścuczynienia przepisów FIFA.

Osvaldo jesli chce do Juve - to zapraszam, niech chłop gra za darmo, jesli pała takim uczuciem do nas. Nie widze przeszkód, ale nie widze powodów zeby mu płacić, a mówienie o penisji do 2 mln dla Pablo to jakas abstrakcja.

DiMarzio zaanonsowal, że Stuaro ma wrócić już w styczniu w obliczy braków w postaci Asy i Romulo. Ciekawe.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2015, 00:21

Sorek21 pisze:Odnośnie mercato zostaje jedno pytanie - kto wpadnie w siatkę 31 stycznia ?
Lassana Diarra :D Jeśli ktoś przyjdzie, to jakiś środkowy pomocnik, bo pewnych zmienników jest jedynie Pereyra.
Robaku pisze:DiMarzio zaanonsowal, że Stuaro ma wrócić już w styczniu
Ktoś go widział w akcji ? Jaki jest?

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2015, 00:28

Prosze Was, nie dygajcie pały o to, ze Pogba odejdzie teraz latem, bo nie odejdzie. Opusci nas po ME we France. Sprawdzone info.

Co do narzekan, ze nie mamy transferow na miere Europy... Wydaje mi, ze na chwile obecna zarzad jest ukontentowany tym, co jest i dobrze wiedza, ze z takimi grajkami LM nie zawojujemy, ale na domowa lige, to styka. Zeby wzmocnic sie na LM, to trzeba wydac... nie wiem, ze 100-150mln? Ktorych to nie mamy.
Niech Pirlo juz ustrzeli ten rekord z wolnych i nas opuszcza, a Llorente... niech nas po prostu opuszcza.
pumex pisze:za tę sumę kupić dwóch światowej klasy zawodników, choćby Verrattiego
Po co nam Verratti do 433? :P
wloski pisze:Od czasów przyjścia Conte, był tylko jeden nie trafiony transfer i w sumie nie do końca wiadomo, bo nie dostał prawdziwej szansy, był to Isla.
Elia, o Vucinicia by sie szło klocic, niepotrzebny wykup Motty (w dupie mam dobre uklady z Udine, z ktorych pozytku po dzis dzien nie mamy zadnego), z perspektywy czasu - Giovinco, aczkolwiek sam fapalem nad jego powrotem, a jesli chodzi o ostatnie okienko, to wiadomo kto jest na tapecie. Marotta musi przestac sprowadzac jakichs naprawde niepotrzebnych gnomów, ograniczyc wtopy do jednej, na trzy letnie okienka, naprawde korzystac z okazji (tak, mam tu na mysli m.in. Shaqa, m.in. Nastasicia) i otworzyc łeb na rynek francuski, niderlandzki, niemiecki, balkanski.
@D@$ pisze:to kogo robimy dyrektorem, Mishę [...]
O fak, co u Niego? :lol:
Robaku pisze:Ale dzisiaj pojawiło się tez nowe nazwisko Younès Belhanda z Dynama Kijów.
Kazdy francuski Murzyn mile widziany. A nie, to nie Murzyn... Slabiutko mu w tej ukrainskiej lidze idzie, slabiutko. Na trequartiste z prawdziwego zdarzenia nie mamy hajsow. Czy nie lepiej zmienic ustawienie pod chlopow, jakich mamy?
annihilator1988 o hipsterze pisze:Jestem za jego zakontraktowaniem, ale po promocyjnej cenie i za kontrakt nie wyższy niż 2 mln
A weź się...

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
Zablokowany