Mercato (Lato 2015)
- Robaku
- Juventino
ej chyba proponujemy 18,5 mln funtów za Jojo tak podaje Agresti, Czyli ok. 24 mln euro. To chyba i tak mniej niz proponowalismy Fiorze, bo wtedy cos mowilo sie o ok.25 mln z tego co pamietam. To jest ta nasza okazja?
A doprecyzował 2 miliony funtów za wypozyczenie + 16,5 za ew. sprzedaz.
Paul Clennam per @GoalUK: la #Juve ha offerto £2 (immediati) +16.5 (a fine stagione) al @MCFC per #Jovetic
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/tra ... JoveticBid
A doprecyzował 2 miliony funtów za wypozyczenie + 16,5 za ew. sprzedaz.
Paul Clennam per @GoalUK: la #Juve ha offerto £2 (immediati) +16.5 (a fine stagione) al @MCFC per #Jovetic
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/tra ... JoveticBid
- Principino
- Juventino
Jovetic
myślę, że bardzo fajnie, by się sprawdził w 4-3-1-2 może grać za napastnikami albo w parze z Tevezem/LL/Moratą i, wtedy Tevez za napastników.

- rufi8
- Juventino
No nie wiem, nie wiem. Tyle kasiorki za człowieka szklankę ? Zresztą po co nam kolejny napastnik, przecież mieliśmy sprowadzać ofensywnego pomocnika. Ewentualne przyjście Jojo oznacza jeszcze mniej minut dla Comana, no chyba, że Francuz pójdzie na wypożyczenie, albo Jovetić się połamie.
- Shadow Marshall
- Juventino
Oglądając kilka meczy Sassuolo (głównie dla Berardiego którego wykupić MUSIMY) bardzo spodobał mi się Zaza. Koleś gra naprawdę świetnie i gdyby na dzień dzisiejszy był w naszej kadrze to Llorente i Morata nie podnoszą dupska z ławki. Dziwi mnie to sceptyczne podejście do zawodników ze słabszych klubów, a Juventus już nie jednokrotnie brał takiego właśnie gracza, który stawał się kocurem - Zambrotta, Camor itp itd
- jakku1
- Juventino
Byla oferta od Agnellego opiewajaca na rowne 30m. Wtedy kiedy Jovetic strzelil w pierwszej kolejce sezonu dwie bramki, w tym jedną w 90 minucie na 2:1 :-).Robaku pisze:ej chyba proponujemy 18,5 mln funtów za Jojo tak podaje Agresti, Czyli ok. 24 mln euro. To chyba i tak mniej niz proponowalismy Fiorze, bo wtedy cos mowilo sie o ok.25 mln z tego co pamietam. To jest ta nasza okazja?
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- annihilator1988
- Juventino
Dobra, może powtórzę pewien wątek, który mógł się już przewinąć albo i nie
Juventus wytypował, kto będzie alternatywą alternatyw na pozycji napastnika. Jest nią...Osvaldo. Niechciany w Mediolanie zawodnik, który nie dostał powołania na Empoli, a który odpoczywa już drugi mecz z rzędu, ma być w dobrych kontaktach z władzami Starej Damy. Święci go nie chcą, inter już mu właściwie podziękował, jedynie w Turynie nie budził jakichś negatywnych emocji. Jestem za jego zakontraktowaniem, ale po promocyjnej cenie i za kontrakt nie wyższy niż 2 mln. Co do Comana, to nawet w takiej sytuacji jego wypożyczenie nie jest wskazane. Obok Teveza jako jedyny potrafi coś zrobić z piłką. Umiejętności dryblerskie Moraty opierają się jedynie na szybkości, a na tym poziomie trzeba czegoś więcej. Szanse w/w transfer oceniam na duże/ b.duże

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Ciekawe czy to kolejna plota czy naprawde cos mozemy ugrać.jakku1 pisze:Byla oferta od Agnellego opiewajaca na rowne 30m. Wtedy kiedy Jovetic strzelil w pierwszej kolejce sezonu dwie bramki, w tym jedną w 90 minucie na 2:1 :-).Robaku pisze:ej chyba proponujemy 18,5 mln funtów za Jojo tak podaje Agresti, Czyli ok. 24 mln euro. To chyba i tak mniej niz proponowalismy Fiorze, bo wtedy cos mowilo sie o ok.25 mln z tego co pamietam. To jest ta nasza okazja?
Tevez - Llorente/Morata - Jovetic
Kozacko by było.
Szkoda tylko ze nie zagra potencjalnie w LM.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Arbuzini
- Juventino
Wiesz, dawno to było i trochę inne czasy dla Serie A więc jest to w jakiś sposób uzasadnione. Bardziej dziwi mnie, że jak posiadamy do jakiegoś gracza prawa i nie trzeba za niego dawać 30 mln E i szarpać się z potencjalnym sprzedawcą to z automatu na forum ma -5 do skillsów.Shadow Marshall pisze:Dziwi mnie to sceptyczne podejście do zawodników ze słabszych klubów, a Juventus już nie jednokrotnie brał takiego właśnie gracza, który stawał się kocurem - Zambrotta, Camor itp itd
- Sorek21
- Juventino
Jak potrzebne szòste koło u wozu to Osvaldo pasuje jak ulał.Tylko po co ?
Tevez nr 1 gra cały czas
Llorente gra fatalnie ale cały czas w 11
Morata gra ogony
Coman marnuje się na ławce aż żal chłopaka
Giovinco odchodzi latem ,skreślony nie gra ale i tak robi lepsze wrażenie od Llorente
Jak nie ma kogo kupić to lepiej nikogo nie brać.
Odnośnie mercato zostaje jedno pytanie - kto wpadnie w siatkę 31 stycznia ?
Tevez nr 1 gra cały czas
Llorente gra fatalnie ale cały czas w 11
Morata gra ogony
Coman marnuje się na ławce aż żal chłopaka
Giovinco odchodzi latem ,skreślony nie gra ale i tak robi lepsze wrażenie od Llorente
Jak nie ma kogo kupić to lepiej nikogo nie brać.
- Robaku
- Juventino
No kto? Albo Juvetic albo Snijder. Podobno po Holendra robimy ostatnią próbę, wiec pewnie nie przestaniemy do ostatniego dnia stycznia, a wiadomo, ze transfery w Anglii zaczynają się od po 25.01., wiec wtedy MC bedzie musialo korygować swoje finansowe fp, wiec bedzie wieksza szansa na wyciągniecie czarnogórca. teraz jeszcze powinnismy trzymac kciuki za przeciwników MC bo 1-2 przegrane mecze na pewno spowoduje u nich pewien chaos co może doprowadzić do transferów, a co w ostatecznosci zakończy się sprzedawaniem zawodników za pół darmo celem zadoścuczynienia przepisów FIFA.Sorek21 pisze:
Osvaldo jesli chce do Juve - to zapraszam, niech chłop gra za darmo, jesli pała takim uczuciem do nas. Nie widze przeszkód, ale nie widze powodów zeby mu płacić, a mówienie o penisji do 2 mln dla Pablo to jakas abstrakcja.
DiMarzio zaanonsowal, że Stuaro ma wrócić już w styczniu w obliczy braków w postaci Asy i Romulo. Ciekawe.
- annihilator1988
- Juventino
Lassana DiarraSorek21 pisze:Odnośnie mercato zostaje jedno pytanie - kto wpadnie w siatkę 31 stycznia ?

Ktoś go widział w akcji ? Jaki jest?Robaku pisze:DiMarzio zaanonsowal, że Stuaro ma wrócić już w styczniu
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Prosze Was, nie dygajcie pały o to, ze Pogba odejdzie teraz latem, bo nie odejdzie. Opusci nas po ME we France. Sprawdzone info.
Co do narzekan, ze nie mamy transferow na miere Europy... Wydaje mi, ze na chwile obecna zarzad jest ukontentowany tym, co jest i dobrze wiedza, ze z takimi grajkami LM nie zawojujemy, ale na domowa lige, to styka. Zeby wzmocnic sie na LM, to trzeba wydac... nie wiem, ze 100-150mln? Ktorych to nie mamy.
Niech Pirlo juz ustrzeli ten rekord z wolnych i nas opuszcza, a Llorente... niech nas po prostu opuszcza.

Co do narzekan, ze nie mamy transferow na miere Europy... Wydaje mi, ze na chwile obecna zarzad jest ukontentowany tym, co jest i dobrze wiedza, ze z takimi grajkami LM nie zawojujemy, ale na domowa lige, to styka. Zeby wzmocnic sie na LM, to trzeba wydac... nie wiem, ze 100-150mln? Ktorych to nie mamy.
Niech Pirlo juz ustrzeli ten rekord z wolnych i nas opuszcza, a Llorente... niech nas po prostu opuszcza.
Po co nam Verratti do 433?pumex pisze:za tę sumę kupić dwóch światowej klasy zawodników, choćby Verrattiego

Elia, o Vucinicia by sie szło klocic, niepotrzebny wykup Motty (w dupie mam dobre uklady z Udine, z ktorych pozytku po dzis dzien nie mamy zadnego), z perspektywy czasu - Giovinco, aczkolwiek sam fapalem nad jego powrotem, a jesli chodzi o ostatnie okienko, to wiadomo kto jest na tapecie. Marotta musi przestac sprowadzac jakichs naprawde niepotrzebnych gnomów, ograniczyc wtopy do jednej, na trzy letnie okienka, naprawde korzystac z okazji (tak, mam tu na mysli m.in. Shaqa, m.in. Nastasicia) i otworzyc łeb na rynek francuski, niderlandzki, niemiecki, balkanski.wloski pisze:Od czasów przyjścia Conte, był tylko jeden nie trafiony transfer i w sumie nie do końca wiadomo, bo nie dostał prawdziwej szansy, był to Isla.
O fak, co u Niego? :lol:@D@$ pisze:to kogo robimy dyrektorem, Mishę [...]
Kazdy francuski Murzyn mile widziany. A nie, to nie Murzyn... Slabiutko mu w tej ukrainskiej lidze idzie, slabiutko. Na trequartiste z prawdziwego zdarzenia nie mamy hajsow. Czy nie lepiej zmienic ustawienie pod chlopow, jakich mamy?Robaku pisze:Ale dzisiaj pojawiło się tez nowe nazwisko Younès Belhanda z Dynama Kijów.
A weź się...annihilator1988 o hipsterze pisze:Jestem za jego zakontraktowaniem, ale po promocyjnej cenie i za kontrakt nie wyższy niż 2 mln
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"