Coppa Italia 14/15 (1/8): JUVENTUS 6-1 Hellas Verona
- Julek997
- Juventino
Mamy dobrą drabinke, wystarczy pokonać teraz Hellas i w 1/4 kogoś z pary Cagilari-Parma. Dawno tak dobrej drabinki do półfinału nie było !!
Rok temu jak odpadliśmy z Roma w 1/4 to powiedziałem sobie, że za rok to nawet nie przeżywam tego pucharu bo Juve i tak odpuści, ale jakoś się łudzę, że może wygramy ten puchar! Fajnie by było mieć dublet na koniec sezonu i 1/4 LM
Ciekawy jestem też Hellasu jak zagrają na przestrzeni 3 dni z Juve dwa razy. Jaka taktyka, jaki skład, podejście itp.
Rok temu jak odpadliśmy z Roma w 1/4 to powiedziałem sobie, że za rok to nawet nie przeżywam tego pucharu bo Juve i tak odpuści, ale jakoś się łudzę, że może wygramy ten puchar! Fajnie by było mieć dublet na koniec sezonu i 1/4 LM

Ciekawy jestem też Hellasu jak zagrają na przestrzeni 3 dni z Juve dwa razy. Jaka taktyka, jaki skład, podejście itp.
- Wojtek
- Juventino
A ja myślę, że warto spróbować wygrać w tym roku CI
Teraz Hellas a potem Parma/Cagliari więc do półfinału możemy dojść grając połowicznie rezerwowym składzie;) W półfinale trafiamy na kogoś z czwórki Viola/Atalanta/Empoli/Roma więc najprawdopodobniej Roma albo Viola, tu będzie trzeba zagrać pełniejszym składem, ale na tym etapie już nie wolno rezygnować z pucharu
W finale wiadomo, Inter, Milan, Napoli albo Lazio, lekko ich pykamy i mamy wreszcie srebrną gwiazdkę 8)
Ja bym w czwartek wyszedł tak :
-------------Storari
Caceres--Bonucci-Ogbonna-Mattiello
--------Padoin-Pirlo--Pereyra
--------------Giovnco
--------Morata---Coman
Liczę na łatwe 3:0.
FORZA JUVE!!

Ja bym w czwartek wyszedł tak :
-------------Storari
Caceres--Bonucci-Ogbonna-Mattiello
--------Padoin-Pirlo--Pereyra
--------------Giovnco
--------Morata---Coman
Liczę na łatwe 3:0.
FORZA JUVE!!
- trayor
- Juventino
Oficjalna strona Juventusu podaje, że bilety na mecz z Hellasem w Coppa Italia zostały wyprzedane ;o chyba nieczęsto się to zdarza na tym etapie rozgrywek.
Chicałbym zobaczyć Comana od pierwszej minuty, fajnie by było gdyby Giovinco także dostał trochę czasu.
Chicałbym zobaczyć Comana od pierwszej minuty, fajnie by było gdyby Giovinco także dostał trochę czasu.
- Cabrini_idol
- Juventino
Zapewnie noworoczny głód po przerwie zimowej.trayor pisze:Oficjalna strona Juventusu podaje, że bilety na mecz z Hellasem w Coppa Italia zostały wyprzedane ;o chyba nieczęsto się to zdarza na tym etapie rozgrywek.
Zwisa mi ten puchar, niech łapią formę nasi ławkowicze, co i tak powinno skutkowac minimum półfinałem.

- Wojtek
- Juventino
Często czytam o tym, że wszystkie bilety zostały wyprzedane, a potem widzę puste krzesełkatrayor pisze:Oficjalna strona Juventusu podaje, że bilety na mecz z Hellasem w Coppa Italia zostały wyprzedane ;o chyba nieczęsto się to zdarza na tym etapie rozgrywek.

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Bo nie wszyscy co maja karnety pojawiają się na meczu i dlatego ogólnie są luki.Wojtek pisze:Często czytam o tym, że wszystkie bilety zostały wyprzedane, a potem widzę puste krzesełkatrayor pisze:Oficjalna strona Juventusu podaje, że bilety na mecz z Hellasem w Coppa Italia zostały wyprzedane ;o chyba nieczęsto się to zdarza na tym etapie rozgrywek.Dlaczego tak się dzieje?
Co do meczu liczę na zwycięstwo, choć wiem że będzie ciężko, będzie kopanina i pewnie słaba gra, a Hellas się pewnie zmotywuje, bo dla nich to życiowa szansa. Za nami przemawia atut własnego boiska i mam nadzieje doping dobry kibiców. Skład pewnie będzie w połowie rezerwowy więc superaśnie tak jak pisałem nie będzie, chyba że się rezerwowi zmotywują na 100% i np. Giovinco zagra mecz życia.
Forza Juve!
- Robaku
- Juventino
Wojtek pisze:Często czytam o tym, że wszystkie bilety zostały wyprzedane, a potem widzę puste krzesełkatrayor pisze:Oficjalna strona Juventusu podaje, że bilety na mecz z Hellasem w Coppa Italia zostały wyprzedane ;o chyba nieczęsto się to zdarza na tym etapie rozgrywek.Dlaczego tak się dzieje?
bo jesli bilety kosztuja 10 euro to dla nich jak 10 zl, wiec poszedłbys na mecz gdyby pizgalo - 10 st. C, i do tego sypal ostry wiatr, jakby bilet na druzyne ktora lubisz kosztowal 10 zł?
Pewnie nie, wiele osob kupuje bilet na Puchar Włoch, ale czesc nie pojdzie z powodów atmosferycznych, mniejsza czesc bo cos im wypadlo, a inna bo ma karnety i chodzi na mecze serie a, ale nie chce im sie isc na CI z Veroną, jesli za 3 dni taki sam mecz w cenie.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Miesiac temu wracajac do domu ok. 20:00 padal deszcz i bylo jakies 5stopni - na Orliku graly ziomki. Wszystko zalezy od podejscia :lol:Robaku pisze:Wojtek pisze:Często czytam o tym, że wszystkie bilety zostały wyprzedane, a potem widzę puste krzesełkatrayor pisze:Oficjalna strona Juventusu podaje, że bilety na mecz z Hellasem w Coppa Italia zostały wyprzedane ;o chyba nieczęsto się to zdarza na tym etapie rozgrywek.Dlaczego tak się dzieje?
bo jesli bilety kosztuja 10 euro to dla nich jak 10 zl, wiec poszedłbys na mecz gdyby pizgalo - 10 st. C, i do tego sypal ostry wiatr, jakby bilet na druzyne ktora lubisz kosztowal 10 zł?
Kilka osob chce Sebka w podstawie. Ja mysle, ze w calej Italii nie ma osoby, ktora ma bardziej wy...walone na ten pucharowy mecz, bo wiadomka ze i tak odchodzi, tylko podoi kaske do czerwca, wiec szkoda zabierac miejsca perspektywicznemu Comanowi.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- PlanetJuve
- Juventino
STORARI
LICHTSTEINER - OGBONNA - BONUCCI - MATTIELLO
PEREYRA - MARCHISIO - PADOIN
COMAN
GIOVINCO - MORATA
Taki skład awizuje jedna z Włoskich stron. Dla mnie bomba.
LICHTSTEINER - OGBONNA - BONUCCI - MATTIELLO
PEREYRA - MARCHISIO - PADOIN
COMAN
GIOVINCO - MORATA
Taki skład awizuje jedna z Włoskich stron. Dla mnie bomba.
- delarudii
- Juventino
Biorąc pod uwagę sytuację Gio to jak dla mnie wystawienie go w podstawie zamiast kogoś z dwójki Morata - Coman to będzie nieporozumienie. Ewentualnie jeszcze zrozumiem, jeśli będzie ustawiony za nimi, ale tu bym wolał z kolei Pereyre.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
90% ludzi na forum nie wymieni wszystkich zawodników
Tak, to oni...19 lat temu zdobyli ostatni PW, trzeba coś dodawać? To tyle czasu jak urodzić się i doczekać wieku pełnoletności (+ 1 rok) :-D
To jest klątwa i inaczej sobie nie potrafię tego wytłumaczyć. Fajnie jutro można pokombinować ze składem, żeby dać odpocząć kluczowym zawodnikom. Drabinka do 1/2 nie jest zła. Tam pewnie roma, ale już z rewanżem. Na pewno w 1/4 czeka już Parma. Wymęczymy jutro ten awans, oby bez dogrywki.
Tak, to oni...19 lat temu zdobyli ostatni PW, trzeba coś dodawać? To tyle czasu jak urodzić się i doczekać wieku pełnoletności (+ 1 rok) :-D
To jest klątwa i inaczej sobie nie potrafię tego wytłumaczyć. Fajnie jutro można pokombinować ze składem, żeby dać odpocząć kluczowym zawodnikom. Drabinka do 1/2 nie jest zła. Tam pewnie roma, ale już z rewanżem. Na pewno w 1/4 czeka już Parma. Wymęczymy jutro ten awans, oby bez dogrywki.
- pumex
- Juventino
No właśnie wg doniesień krasnal ma spore szanse na partnerowanie Moracie. Co ciekawe jeden z dziennikarzy La Stampy twierdzi, że dostał pewne info o grze Pepe od pierwszych minut.mrozzi pisze:Może zagra Giovinco, Pumi?
To byłby dwa totalnie absurdalne pomysły Maxa, biorąc pod uwagę wielce prawdopodobną przyszłość Giovinco i Pepe, dlatego liczę na ich pominięcie przy ustalaniu składu i zmian w trakcie meczu.
- Marchisio87
- Juventino
dziś idziemy po zwyciestwo rezerwami ale jakimi
liczę na popis Giovinco i mam nadzieje że pokażę to co potrafi czyli światową klasę może mu to pomóc w poszukaniu sobie dobrego klubu oby za granicą licze na Hiszpanie tam by nieźle szarpał, ponoć Arsenal sie interesuje też naszą perełką i wychowankiem godnym następcą ADP' szkoda będzie jednak jakby GIO odszedł :x
Juve 3-1 Verona
Morata,Giovinco Giovinco.
i mm pytanko czy POLSAT NEWS pokaże ten mecz??

Juve 3-1 Verona
Morata,Giovinco Giovinco.

i mm pytanko czy POLSAT NEWS pokaże ten mecz??

----------Buffon--------------
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2