Serie A 14/15 (17): JUVENTUS 1-1 Inter
- zahor
- Juventino
Ja interpretuję to w ten sposób, że Morata był faulowany ale kontynuował grę, sędzia pozwolił na to stosując przywilej korzyści, po czym popełnił przewinienie polegające na symulacji. Jest to dokładnie taka sama sytuacja, jak gdyby faulowany Hiszpan utrzymał się przy piłce po czym sam popełnił faul w ataku. Koniec końców pożytek z całej akcji dla zespołu jest zerowy z jego winy. Nijak nie można tego zestawić z sytuacją, w której Llorente jest wycięty w polu karnym i tylko ewidentny błąd arbitra sprawia, że nie ma jedenastki.kuba2424 pisze: Mam nieco inne zdanie na ten temat, ale ok, zakładam twoją wersję. Nie zmienia to faktu, a sam osobiście bardzo cenisz fakty, że Morata był faulowany. O czym tu dyskutować?
Polecam oglądać mecze od pierwszej minuty, tak żeby nie przegapiać akcji bramkowych.Makiavel pisze: Kto mi wytłumaczy dlaczego lepiej mieć na boisku Llorente, którzy przez 60 minut nie zrobił nic
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2015, 23:27 przez zahor, łącznie zmieniany 2 razy.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
No jak - Pereyra, Morata, Coman, Giovinco, Padoin...nazwiska zwalają z nógAdiJuve pisze: Ławkę to mamy tragiczną
A Inter wypożycza Shaqira za 3 a na koniec sezonu dopłaca 11 czyli suma transferu = 14 mln. Ale Marotta więcej chyba za Pereyrę zabuli w sumie... :rotfl:

- annihilator1988
- Juventino
Od x czasu widać, że trzeba dryblera, ale co tam, potargujmy się o kolejnych 8 środkowych pomocnikówAdiJuve pisze: Ławkę to mamy tragiczną
Btw, Icardi dryluje Osvaldo wybrankę, że tak na niego naskoczył?Vincitore pisze:może ktoś sobie da w ryja w szatni
40 dla Bufona, 55 dla Chielliniego vel. Drewniany Chłopiec i 5 dla Bonucciego, bo to on przebiegł z prawej do lewej (gdzie powinien być właśnie Giorgio, by podjąć próbę zatrzymania akcji). Co zaś się tyczy Drewnianego Chłopca, to swoją nieporadnością przy podaniach, wyprowadzeniach akcji, prowokuje równie wiele strat co Leo u szczytu swojej ciapowatości. Dziś chyba 2. Radze przyjrzeć sobie, jak gra, bo jest totalnym zaprzeczeniem dzisiejszego stopera. Zwrotność belki, technik nie ma, uzależnienie od jednej nogi jest tragikomiczne, walka z rywalem na pograniczu faulu. Mam gdzieś, że może być kolejną legendą, jego błędy kosztują Juventus zbyt dużo i na miejscu zarządu spieniężyłbym go jeszcze tego lata. Poldi ma u mnie plusa, przecież nie będzie strzelał swoimzabekmj23 pisze:100% racjialessandro1977 pisze:Do tego - bramka obciąża jego konto...tylko i wyłącznie jego !pumex pisze:Przy całym szacunku do Gigiego, chłopina chyba lekko zwariował.

Jest mi wstyd za drużynę
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2015, 23:27 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 2 razy.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Copiczenkowiczenko
- Juventino
Słabo. Remis z drużyną pokroju Cagliari, gdzie po pierwszej połowie powinniśmy im wcisnąć ze cztery bramy. Przy takiej grze z Napoli będzie bardzo ciężko, a z Borussią może być kompromitacja.
- Pessos
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Jak go ustawia praktycznie na ŚO to nic dziwnego że gra gówno.Na trzeźwo się nie dało. Zdrówko.
Niech przychodzi ten Sneijder, może on narobi wiatru przed napastnikami, a Pirlo uda się na zasłużony odpoczynek, którego to zastąpi Markiz... do kiedy nasz il maestro, pan "not impressed" w ogóle ma kontrakt? Nie żebym coś sugerował...
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
annihilator1988@
A cała ta akcja zaczęła się od Pogby,który zgrał piłkę Guarinowi gdy nawet tamten o nią nie prosił.Bardziej bym winił Pogbę, który chyba na chwilę stracił orientacje na boisku i szybkie podanie a potem to już dalsza część akcji.
A cała ta akcja zaczęła się od Pogby,który zgrał piłkę Guarinowi gdy nawet tamten o nią nie prosił.Bardziej bym winił Pogbę, który chyba na chwilę stracił orientacje na boisku i szybkie podanie a potem to już dalsza część akcji.
- MCL
- Juventino
Pirlo gra na swojej "nominalnej" pozycji w Juve, czyli cofniętego rozgrywającego... a to że nie ma już sił gonić dłużej niż 45 minut to materiał na osobną dysputę. Ktoś na czacie live strony o ManU napisałPessos pisze: Jak go ustawia praktycznie na ŚO to nic dziwnego że gra gówno.
I tego się trzymajmy.pirlo w prem 30 minut i respirator
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- annihilator1988
- Juventino
Ale cała rzecz działa się na lewej, a Kielon zniknął. Na atak pobiegł? Takie rzeczy to widziałem jedynie pod szkołą. Ciekawe czy dostaną dzień wolnego? Giorgio kazałbym biec za autobusemAdiJuve pisze:annihilator1988@
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2015, 23:40 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- kuba2424
- Juventino
...i dalej nie czytałem. Szczerze, oglądałeś powtórkę? Bo nie sądzę.Według twojej def. kontynuowanie gry można byłoby nazwać sam upadek.W sumie też kontynuacja gry w pewnym sensie...zahor pisze:Ja interpretuję to w ten sposób, że Morata był faulowany ale kontynuował grę,kuba2424 pisze: Mam nieco inne zdanie na ten temat, ale ok, zakładam twoją wersję. Nie zmienia to faktu, a sam osobiście bardzo cenisz fakty, że Morata był faulowany. O czym tu dyskutować?
- Dobry Mudżyn
- Juventino
:naughty:annihilator1988 pisze: Ale cała rzecz działa się na lewej, a Kielon zniknął. Na atak pobiegł? Takie rzeczy to widziałem jedynie pod szkołą.
To norma u naszych mistrzow

Czemu Coman nie wszedl po stracie bramki to kolejna zagadka dla mnie.
BESTER MANN, BESTEEER !

- Dybala 4ever
- Juventino
Jesteśmy niczym Eastwood z westernu " Dobry, zły i brzydki". Jesteśmy tym dobrym, który już kilka razy brzydkiemu pozwolił ujść z życiem. Vide Genoa Sassuolo Sampdoria, a teraz inter. Po prostu jedno wielkie frajerstwo. Za tydzień czeka nas mecz z Napoli, który w ogóle nie widzi mi się w naszym wykonaniu. Nawet z Conte jak śrubowaliśmy rekord punktów ponieśliśmy tam porażkę, remis przy takim graniu będzie sukcesem. Także ten tego...... Brutto Anno....
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Fakt Chiellini najlepiej się nie zachował, ale jego bym na pewno nie obwinił najbardziej za tego gola,Bonu został i Icardi jemu uciekł.Obejrzyj jeszcze raz co zrobił Pogba, zamiast do boku, to zgrał do Guarina a potem zaczął machać łapami a akcja poszła i gol;/annihilator1988 pisze:Ale cała rzecz działa się na lewej, a Kielon zniknął. Na atak pobiegł? Takie rzeczy to widziałem jedynie pod szkołą. Ciekawe czy dostaną dzień wolnego? Giorgio kazałbym biec za autobusemAdiJuve pisze:annihilator1988@
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Jest progres - z poczatku twierdziles, ze to symulka roku... Wychwalasz tez Llorente za kluczowe podanie przy golu, a to po prostu posrednia asysta, a chyba nie od posrednich asyst on tutaj jest. Natomiast nic i nikt nie zmienia faktu, ze poza Tevezem, to my ataku nie mamy. W tym momencie Luiz Adriano z Szachtiora bylby sporym wzmocnieniem.zahor pisze:Ja interpretuję to w ten sposób, że Morata był faulowany ale kontynuował grę, sędzia pozwolił na to stosując przywilej korzyści, po czym popełnił przewinienie polegające na symulacji. Jest to dokładnie taka sama sytuacja, jak gdyby faulowany Hiszpan utrzymał się przy piłce po czym sam popełnił faul w ataku. Koniec końców pożytek z całej akcji dla zespołu jest zerowy z jego winy. Nijak nie można tego zestawić z sytuacją, w której Llorente jest wycięty w polu karnym i tylko ewidentny błąd arbitra sprawia, że nie ma jedenastki.kuba2424 pisze: Mam nieco inne zdanie na ten temat, ale ok, zakładam twoją wersję. Nie zmienia to faktu, a sam osobiście bardzo cenisz fakty, że Morata był faulowany. O czym tu dyskutować?
Przeciez wujek Beppe juz go (slownie) wykupil.kacopys pisze:Pereyra ^^
Giovinco, Coman niech grają po do dawać czas komuś kto po sezonie odchodzi do Udinese. Bo chyba nie myślimy na poważnie nad wykupem tego wyrobu islopodobnego?
Ile mozemy za Kielona wyciagnac?

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"