Inter 2:2 Juve
- Gość
moim zdaniem Juventus zagrał dobry mecz ale Legro popełnił fatalny błąd na początku nieudana pułapka ofsajdowa (ale naszczescie sie udało a Legro zrehabilitował sie karnym)w drugiej połowie Legro zagrał jush o niebo lepiej.A Del Piero był klasą sam dla siebie Trezegol troche mnie zawiódł... a appiah to sie poprostu nie nadaje do Juve tyle na jego temat.trzega nam Gerarda z Liverpoolu.
- BIANCONERI
- Juventino
Juventus zasłużył na zwycięstwo,w końcu Inter wyrównał dosłownie w ostatnich sekundach(zamieszanie podbramkowe wykorzystał Adani).Na szczęście udało się wygrac w karnych(brawo Chimenti!
).Mam nadzieje,ze ten mecz zapoczątkuje dobra serie Juventusu.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Yari
- Juventino
Pierwsza połowa: Zaczęło się tragicznie. Legro zaspał a Chimenti praktycznie pomógł Adriano. Taki pech. Ale nic gramy dalej. Były próby , niestety żaden ze strzałów nie dochodził do bramki Fontany.Inter natomiast przeprowadził dwie świetne kontry , po strzale Vieirego słupek a po genialnym woleju Adriano poprzeczka. Na szczęście pod koniec pierwszej połowy Tudor znalazł się gdzie cza i tylko dostawił noge po strzale Miccolego. Druga połowa zaczęła się od zdecydowanych ataków Juve. Jak tylko wszedł Nedved i Alex od razu gra Juve nabrała rumieńców
. Oczywiście Del Piero strzelił piekną bramke z dyńki i było wspaniale. Niestety to co Juve zrobiło po strzeleniu gola to było bardzo głupie. Zamiast próbować strzelić kolejnego gola zostaliśmy w zupełności zepchnięci do obrony. I stało się. W ostatniej sekundzie inter wyrównał. W dogrywce inter praktycznie grał w ,,dziewięciu" gdyż kontuzji nabawił się Emre ( chyba). Ale nic wielkiego się nie stało. A w karnych wielki Bobo spartolił ehhehehehehehe. Juppppiiiii.
Moim zdaniem Del Piero był bohaterem meczu , niedość że strzelił gola i wykorzystał karnego to obronił zespół przed stratą gola:):). Oby tak dalej
Moim zdaniem Del Piero był bohaterem meczu , niedość że strzelił gola i wykorzystał karnego to obronił zespół przed stratą gola:):). Oby tak dalej

- juvek
- Juventino
Tak tak tak. Jesteśmy w finale !!!
mieliśmy trochę pecha w 95 minucie, ale i tak wygraliśmy. Cieszy mnie postawa całej druzyny, a nawet postawa Lippiego, ta zmiana Alexa była bardzo dobra.
Del Piero strzelił gola. To następna dobra wiedomość, może sie w koncu przełamie całkowićie.
mieliśmy trochę pecha w 95 minucie, ale i tak wygraliśmy. Cieszy mnie postawa całej druzyny, a nawet postawa Lippiego, ta zmiana Alexa była bardzo dobra.
Del Piero strzelił gola. To następna dobra wiedomość, może sie w koncu przełamie całkowićie.
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- Gość
ale z Lazio bedzie spacerek :lol: :lol: :lol: :lol: zgadzacie sie ze mną??(zartuje bedzie HARD)ale damy rade...
ale z Lazio bedzie spacerek :lol: :lol: :lol: :lol: zgadzacie sie ze mną??(zartuje bedzie HARD)ale damy rade...
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Poprostu ciesze sie.......Serce staneło mi na czas wszystkich karnych.
A więc zbliża sie powolutku szansa na trzecią gwiazdkę....
Oby z Lazio poszło nam gładziudko, bo jak narazie mają całkiem niezłą formę.Ale cóż Juve dzisiaj pokazało klasę.Chociaż Legro słabiutko grał.Miejmy nadzieje, ze ta dzisiejsza wygrana podbuduje naszych i zaczniemy wygrywać mecze ligowe.Czekam na dobrą i równą formę moje kochanego zaspołu.
Teraz musze jakoś przeżyć piątek trzynastego
to będzie dopiero mordęga....
Powodzenia wszystkim w tym dniu, bo możę okazać sie bardzo szczęśliwy, ale dla tych co ma sie okazać nieszczęśliwy to wielkie POZDRO.
A więc zbliża sie powolutku szansa na trzecią gwiazdkę....
Oby z Lazio poszło nam gładziudko, bo jak narazie mają całkiem niezłą formę.Ale cóż Juve dzisiaj pokazało klasę.Chociaż Legro słabiutko grał.Miejmy nadzieje, ze ta dzisiejsza wygrana podbuduje naszych i zaczniemy wygrywać mecze ligowe.Czekam na dobrą i równą formę moje kochanego zaspołu.
Teraz musze jakoś przeżyć piątek trzynastego
Powodzenia wszystkim w tym dniu, bo możę okazać sie bardzo szczęśliwy, ale dla tych co ma sie okazać nieszczęśliwy to wielkie POZDRO.
- Bartas_01
- Juventino
zgadzam sie z toba appiah zagral wyjatkowo dobre spotkanie Lagro poza ta wpadka ze spalonym na samym poczatku tez dobrze miccoli fantastycznie no ale jeszcze trzeba wyroznic Alexa on na boisku byl poprostu wszedzie!!!! i kreowal grekouba pisze:Wg mnie najlepszymi byli: Appiah (wyjaykowo) Legro (nie do przejscia dzis był) i Miccoli (goścu harował na całym boisku, 50% Jego zasługi w tym meczu)
Teraz czekamy na Lazio :twisted:
- Olszan
- Juventino
Bardzo mi sie podobała gra Juve w sumie takich klarownych sytuacji nei mieli za dużo ale sporo strzałów bo bardzo ładnych akcjach wychodziło dilka metrów obok lub nad bramka sporo piłek szło naprawą stronę gdzie szarżował Miccoli i Zambrotta i oni grali bardzo dobzre obron jak zawsze nei zachwyciłą oprócz Zambrotty ale on miał dużo zadań ofensywnych nie wiem czemu nei było karnego dla Interu :twisted: raczej mi sie wydawało żew powinien być ewidentnie faulował Montero Niby Inter miał słupek i poprzeczke ale nie warto o tym mówić go Adriano wydawalo mui się ze był ze spalonego ale nie widziałem dokąłdnei powtórki ale i tak przy tej bramce nei popisał się Chimenti :? Zawiodła troche tylko ta trójka obrońców :? więcej prezcyzji i mecz by sie skończył po 90 minutach
8) będzie dobrze
8) będzie dobrze
Zawsze Wierni ! ! !
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Ciesze sie ze zwyciestwa Juve, ale martwi mnie to, ze sedzia sie nie popisal... Kilka niestworzonych ofsajdow, gdy Adriano czy Vieri byli 3 metry za obroncami czy ten niepodyktowany rzut karny dla Interu... Ja myslalem, ze Montoreo (bo to chyba on byl) za takie wejscie dostanie czerwona kartke, a tu nic - tylko arbiter kaze im wstawac.
A gdy zobaczylem jak Chimenti sie zachowuje przy tych karnych to myslalem, ze odpadniemy, bo on za dobrze nie umie bronic karnych, a tu taka niespodzianka ;-) Slabo spisal sie tez przy pierwszej bramce - puscil pilke miedzy nogami... :? :? :?
W meczu na Delle Alpi Inter mial szczescie, ze jeszcze paru goli nie dostal, a we wczorajszym meczu yo my mielismy szczescie jak to ktos ladnie w newsie napisal "Inter co jakiś czas wyprowadzał kontry, z których większość po błędach defensywy cudem kończyła się słupkiem, poprzeczką czy też innym fartem"
Ale w zdobycie pucharu to i tak watpie...
A gdy zobaczylem jak Chimenti sie zachowuje przy tych karnych to myslalem, ze odpadniemy, bo on za dobrze nie umie bronic karnych, a tu taka niespodzianka ;-) Slabo spisal sie tez przy pierwszej bramce - puscil pilke miedzy nogami... :? :? :?
W meczu na Delle Alpi Inter mial szczescie, ze jeszcze paru goli nie dostal, a we wczorajszym meczu yo my mielismy szczescie jak to ktos ladnie w newsie napisal "Inter co jakiś czas wyprowadzał kontry, z których większość po błędach defensywy cudem kończyła się słupkiem, poprzeczką czy też innym fartem"
Ale w zdobycie pucharu to i tak watpie...
- Juverulez!
- Juventino
Doquadnie tak! Ludzie, Del Piero nareszcie powraca, super ze Juve wygrało, czekam na bramki na JP [chociaz nie koniecznieiero10 pisze:GRANDE JUVE!!!
i co kto jest najlepszy???
ALEX DEL PIERO, znowu wszedł i strzelił bramke!!!
Prosze, chce usłyszec tych co tak narzekali na jego forme, to on sie przyczynił do zwyciestwa. Bramka i bomba z karnego.
ALEX POWRÓCIŁ NA NOWO, oby tak dalej.
POZDRO dla TIFFOSICH BIANOCNERICH!!!
GRANDE ALEX!!!

- piteRTS
- Juventino
Szkoda straconej bramki w ostatnich sekundach meczu ale najwazniejsze że wszystko dobrze sie skończyło :-D , chwiliwy kryzys juz chyba jest poza nami i teraz musi być juz tylko lepiej w lidze 8)
FORZA JUVE!!!
FORZA JUVE!!!
- Danielpiero
- Juventino
To jeszcze nie był ten Juventus co rozgromił Real. Ale powoli " wracamy z dalekiej podrózy"
. To co Chimenti wyprwiałw bramce to była katastrofa, ale potem świetnie wybronił karniaka Vieriego
. JUVE świetnie strzelało karne( DP- w swoim stylu prawe górne okno, Maresca - pod porzeczke, Neved- w prawe okienko, piłka jeszcze odbiła sie od poprzeczki, Legro- po ziemi, Miccoli- podbiegł zwolnił , Fontana zrobił krok w prawo a Miccoli robnął w lewo
). Uważam że najlepsi na boisku to: Miccoli, Zambrotta, Del Piero( chociaz miał troche strat). Treze zato zagrał bardzo słabo.

,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- BIGGI
- Qualità Juventino
Ufffff ale były emocje. Myślałem ze mnie krew zaleje w tej 95 minucie. No ale potem było juz tylko lepiej. W karnych miałem przeczucie ze jednak damy rade...no i daliśmy. Bardzo sie ciesze, teraz pozostało wygrać mecze finałowe z Lazio i 10. puchar nasz !! FORZA JUVE
- x_men_1988
- Juventino
WAŻNE !
Powiem wam tak , z wygranej niesamowicie się ciesze , ale dla mnie najgorsze jest to , że mogłem (najpewniej) obejżeć ten mecz przez internet .
Zaczeło się od tego że chodzilem po forach różnych stron o telewizji satelitarnej i cyfrowej . Po pierwsze dowiedzialem się zę da się ( chyba legelnie) przechwytywać z różnych satelit np. mecze NBA , NHL , ligi hiszpańaskiej i chyba włoskiej , ale nie o to chodzi jeden z modów tantego forum podał linka ( http://www.satfootball.com/) gdzie jest wypisane jakie programy pokażą dane mecze . I przy meczu juve widnial obok stacji napis " Watch on your PC " dalo się go nacinąc , otworzył mi się Real Player ale potem wyskoczyło okinko że cos nie tak z adresem .
Skopiwałem ten adres , wklejiłem go do mojej przeglądarki i "wyciołem" końcówkę z myslą że wejdę na stronę tego programu . I tak się stało , dlugo szukałem miejsca gdzie znajduje sie przycis włączający tą telewizje . Póżnie okazało się zę jest on na głównej stronie i nie jest to tylko jedna telewizja .
Wiedzialem że mecz leci na TV2 , a obok TV2 widnialuy 2 napisy : 1 live , a 2 z jakimiś nie polskimi znakami . Uzałem że trzeba włączyć live i znowu wyskoczyło te okienko , próbowałem jeszcze pare razy i wyskakiwało to samo okienko . No i wkurzony poszedłem cos zjesc ( bylo juz kolo 20 - 1h przed meczem ) .
Przyszedłem za pietnaście 21 i pomyślałem że nacisne w ten drugi wyraz i wtedy także otworzył mi się RP ale tym razem pisalo co innego , cos o serwerze . Po przetłumaczeniu okazalo się ze pisze tam że do serwera napłynelo zaduzo czegoś ... domyśliłem się zę chodzi o to że serwer jest przesilony . Pomyślałem sobie że tylko tak pisze i porostu ta telewizja nie dziala .
Jednak kiedy z ciekawości zaraz po meczu spróbowałem włączyć tym drugim sposobem telewizja się WŁĄCZYŁA , nawet nie wicie jak bylem wściekły że nie próbowałem wjść podczas meczu :evil: .
Oczywiście możliwe jest że mecz byl kodowany , ale można to sprawdzić , ponieważ w sobotę i w niedzielę będą mecze pucharu angli i wtedy się przekonam czy można oglądać przez tą telewizję mecze . Wiem napewno że muszę się wcześniej wbić , bo podczas meczy pewnie więcej osób chce wejsc i dlatego serwer się blokuje .
Niestety stacja ta nie pokazuje meczy serie A , ale pucharu włoch pokazuje i pokazuje mecze z angli , hiszpani . zresztą sami zobacie sibie na tej stronie co wcześniej w () podałem wszystkie mecze przy których pisz Watch on your PC możesz obejżec na tej telewizji .
A tu macie link do tej strony z tą telewizją : http://www.rts.co.yu/ , żeby włączyć TV 1 lub 2 naciśnijcie napis z niepolskimi znakami ( albo spródujcie w napis live) które znajdują się prawie na samej górze strony w takjej ramce ze zdjęciem satelity ( antyny) .
Jutro o 15 wszystko się okaze , bo będzie mecz Pucharu angli i wtedy będę juz pewin czy mozna oglądać czy nie .
Sorry za błędy .[/b]
Powiem wam tak , z wygranej niesamowicie się ciesze , ale dla mnie najgorsze jest to , że mogłem (najpewniej) obejżeć ten mecz przez internet .
Zaczeło się od tego że chodzilem po forach różnych stron o telewizji satelitarnej i cyfrowej . Po pierwsze dowiedzialem się zę da się ( chyba legelnie) przechwytywać z różnych satelit np. mecze NBA , NHL , ligi hiszpańaskiej i chyba włoskiej , ale nie o to chodzi jeden z modów tantego forum podał linka ( http://www.satfootball.com/) gdzie jest wypisane jakie programy pokażą dane mecze . I przy meczu juve widnial obok stacji napis " Watch on your PC " dalo się go nacinąc , otworzył mi się Real Player ale potem wyskoczyło okinko że cos nie tak z adresem .
Skopiwałem ten adres , wklejiłem go do mojej przeglądarki i "wyciołem" końcówkę z myslą że wejdę na stronę tego programu . I tak się stało , dlugo szukałem miejsca gdzie znajduje sie przycis włączający tą telewizje . Póżnie okazało się zę jest on na głównej stronie i nie jest to tylko jedna telewizja .
Wiedzialem że mecz leci na TV2 , a obok TV2 widnialuy 2 napisy : 1 live , a 2 z jakimiś nie polskimi znakami . Uzałem że trzeba włączyć live i znowu wyskoczyło te okienko , próbowałem jeszcze pare razy i wyskakiwało to samo okienko . No i wkurzony poszedłem cos zjesc ( bylo juz kolo 20 - 1h przed meczem ) .
Przyszedłem za pietnaście 21 i pomyślałem że nacisne w ten drugi wyraz i wtedy także otworzył mi się RP ale tym razem pisalo co innego , cos o serwerze . Po przetłumaczeniu okazalo się ze pisze tam że do serwera napłynelo zaduzo czegoś ... domyśliłem się zę chodzi o to że serwer jest przesilony . Pomyślałem sobie że tylko tak pisze i porostu ta telewizja nie dziala .
Jednak kiedy z ciekawości zaraz po meczu spróbowałem włączyć tym drugim sposobem telewizja się WŁĄCZYŁA , nawet nie wicie jak bylem wściekły że nie próbowałem wjść podczas meczu :evil: .
Oczywiście możliwe jest że mecz byl kodowany , ale można to sprawdzić , ponieważ w sobotę i w niedzielę będą mecze pucharu angli i wtedy się przekonam czy można oglądać przez tą telewizję mecze . Wiem napewno że muszę się wcześniej wbić , bo podczas meczy pewnie więcej osób chce wejsc i dlatego serwer się blokuje .
Niestety stacja ta nie pokazuje meczy serie A , ale pucharu włoch pokazuje i pokazuje mecze z angli , hiszpani . zresztą sami zobacie sibie na tej stronie co wcześniej w () podałem wszystkie mecze przy których pisz Watch on your PC możesz obejżec na tej telewizji .
A tu macie link do tej strony z tą telewizją : http://www.rts.co.yu/ , żeby włączyć TV 1 lub 2 naciśnijcie napis z niepolskimi znakami ( albo spródujcie w napis live) które znajdują się prawie na samej górze strony w takjej ramce ze zdjęciem satelity ( antyny) .
Jutro o 15 wszystko się okaze , bo będzie mecz Pucharu angli i wtedy będę juz pewin czy mozna oglądać czy nie .
Sorry za błędy .[/b]