Inter 2:2 Juve
- KowalFromStolica
- Juventino
Ufff
Juve wygrywa po karnych i jesteśmy w finale... ale się najadłem strachu.Całe szczęście że Vieri miał większego stracha ode mnie
Teraz Lazio...

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- KwiAtek
- Juventino
Ufff, ale byly emocje na chacie podczas karnych
Jest, nie ma, jest
Tak wiec Lazio czeka w finale, nie moge sie doczekac

Jest, nie ma, jest
Tak wiec Lazio czeka w finale, nie moge sie doczekac

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- PABLO
- Juventino
ja jestem bardzo zadowolony z winiku lecz musze skrytykowac gre Appiaha ktory tylko stal w miejscu a jak mial pilke ja tracil w glupi sposob i Chimentiego w poczatkowych minutach ,lecz w karnych sie wykazal i trzaba mu zapomniec te bledy w trakcie meczu !!! Legro zagral mozna powiedziec bardzo dobry mecz nie liczac tego nie udanego spalonego !!
Ps Piekny mecz ogladalem go !!!
Ps Piekny mecz ogladalem go !!!

- Alexa Del Piero
- Juventino
Kamień spadł mi z serca, mamy finał 
Chociaż szczerze mówiąc kiedy Miccoli podchodził do piłki to bałam się, że będzie kolejna seria karnych ale ten chłopak mnie zadziwia, tak samo jak Chimenti, w końcu udało mu się wybronić strzał Vieriego
Kiedy finał

Chociaż szczerze mówiąc kiedy Miccoli podchodził do piłki to bałam się, że będzie kolejna seria karnych ale ten chłopak mnie zadziwia, tak samo jak Chimenti, w końcu udało mu się wybronić strzał Vieriego

Kiedy finał

Ostatnio zmieniony 13 lutego 2004, 18:28 przez Alexa Del Piero, łącznie zmieniany 2 razy.
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- iero10
- Juventino
GRANDE JUVE!!!
i co kto jest najlepszy???
ALEX DEL PIERO, znowu wszedł i strzelił bramke!!!
Prosze, chce usłyszec tych co tak narzekali na jego forme, to on sie przyczynił do zwyciestwa. Bramka i bomba z karnego.
ALEX POWRÓCIŁ NA NOWO, oby tak dalej.
POZDRO dla TIFFOSICH BIANOCNERICH!!!
GRANDE ALEX!!!
i co kto jest najlepszy???
ALEX DEL PIERO, znowu wszedł i strzelił bramke!!!
Prosze, chce usłyszec tych co tak narzekali na jego forme, to on sie przyczynił do zwyciestwa. Bramka i bomba z karnego.
ALEX POWRÓCIŁ NA NOWO, oby tak dalej.
POZDRO dla TIFFOSICH BIANOCNERICH!!!
GRANDE ALEX!!!
- x_men_1988
- Juventino
BOOYAK :
kARNE DLA JUVE STRZELILI : DEL PIERO , NEDVED , LEGRO , MARESCA I MICCOLI .
DLA INTERU : sTRZELILI : ADRINO , HELVEG , STANKOVIC I FARINOS ; NIETRAFIL : VIERI[/code][/quote]
kARNE DLA JUVE STRZELILI : DEL PIERO , NEDVED , LEGRO , MARESCA I MICCOLI .
DLA INTERU : sTRZELILI : ADRINO , HELVEG , STANKOVIC I FARINOS ; NIETRAFIL : VIERI[/code][/quote]
- Lypsky
- Juventino
Dionizos mogles sie troche bardziej postarac i przynajmniej napisac kto strzelil bramki bo niektorzy nie wiedza!A swoja droga szybki jestes uprzedziles moj temat o 3min!!!Dionizos pisze:Bobo Gol Bobo Gol Bobo Gol! Meazza placze!
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Johnny777
- Juventino
No cóż...
Wrażenia na gorąco: Juve wygrał zasłużenie bo przez dłuższe okresy czasu zamykał Inter pod ich polem karnym aż miło było patrzeć
Gdyby w bramce stał Buffon to dogrywki by nie było bo Inter nie strzeliłby co najmniej jednej z bramek w meczu. Obrona na którą tak nażekamy ostatnio też nie najlepiej ale nie było tragicznie. Alex znowu błysnął co napawa nadzieją na serie A... :-D Nie podobało mi się "polowanie" na nogi Nedveda - i dlatego czerwona kartka dla Cordoby jak najbardziej słuszna :? Atak mógłby być trochę bardziej skuteczny...
ale nie narzekam
Wreszcie zwycięstwo!!! No i te karne....ech myślałem że jak ktoś z Interu nie zepsuje to nie ma szans żeby Chimenti obronił...cieszę się że się myliłem
Forza Juve!!!!!!

- Sarsik
- Juventino
Del Piero znowu udowodnił że jest w Juve niezastąpiony a taki Di Vaio może mu najwyżej buty czyścić. Gra Pessotto pozostawiała wiele do życzenia i jak zwykle klasą dla siebie był Zambrotta.Juve musi pokonać w finale Lazio bo to może być ich jedyne trofeum w tym sezonie
- kouba
- Qualità Juventino
normalnie ten Inter ma więcej szczęscia niż rozumu. 16 sek. dzieliło Nas od awansu bez dogrywki. Bardzo sie bałem tych karnych, bo pamietam ciagle ten mecz LM
i w dodatku nie mieliśmy Buffona.
Tym jedną, jedyną obroną Chimentiego odbudował sobie, nawet z nadwyżką, moje zaufanie. Przez cały mecz klnołem na Niego, bo tak niepewnie bronił... :? Ale ten strzał Vierego....poprostu super. Jeszcze kolega (Interista
)przy strzale Nedveda powiedział mi:
"Najwieksze gwiazdy zawsze nie strzelają"
Ja Mu wtedy odpowiedziałem, wałściwie sie wykreciałem
:
"Nedved nie jest gwiazdą :? "
I strzelił. A po strzale Vieriego, mogłem z dumą powiedzieć:
"Najwieksze gwiazdy zawsze nie strzelają..."
Ale z przebiegu meczu Juve bardziej zasłużyło sobie na wygraną. Znowu Inter miał frajerskie szczęscie... :? Wg mnie najlepszymi byli: Appiah (wyjaykowo) Legro (nie do przejscia dzis był) i Miccoli (goścu harował na całym boisku, 50% Jego zasługi w tym meczu)
Teraz czekamy na Lazio :twisted:

Tym jedną, jedyną obroną Chimentiego odbudował sobie, nawet z nadwyżką, moje zaufanie. Przez cały mecz klnołem na Niego, bo tak niepewnie bronił... :? Ale ten strzał Vierego....poprostu super. Jeszcze kolega (Interista

"Najwieksze gwiazdy zawsze nie strzelają"
Ja Mu wtedy odpowiedziałem, wałściwie sie wykreciałem
"Nedved nie jest gwiazdą :? "
I strzelił. A po strzale Vieriego, mogłem z dumą powiedzieć:
"Najwieksze gwiazdy zawsze nie strzelają..."
Ale z przebiegu meczu Juve bardziej zasłużyło sobie na wygraną. Znowu Inter miał frajerskie szczęscie... :? Wg mnie najlepszymi byli: Appiah (wyjaykowo) Legro (nie do przejscia dzis był) i Miccoli (goścu harował na całym boisku, 50% Jego zasługi w tym meczu)
Teraz czekamy na Lazio :twisted: