Liga Mistrzów 2014/15
- Kubba
- Juventino
Nie jest źle, bo mogło byc naprawdę ciężko. Szkoda tylko, że pierwszy mecz gramy w siebie... Mam nadzieję, że do Lutego nasza forma strzelecka poprawi się diametralnie, a Borussia nadal nie wyjdzie z dołka ligowego...
Ehhh tylko teraz to czekanie...
Ehhh tylko teraz to czekanie...

- wojczech7
- Juventino
Pierwszych dwóch par tak bardzo bym nie przesądzał. Moim zdaniem mają one faworytów (Barca, Chelsea), ale nie tak zdecydowanych, jak w przypadku reszty.pumex pisze: Na szybko:
- Chelsea ogra PSG, nie widzę innej możliwości
- Barca ogra City, --||--
- Atletico ogra Bayer, --||--
- Real ogra Schalke, --||--
- Bayern ogra Szachtar, --||--
- Arsenal ogra Monaco, --||--
Tak naprawdę jedynie wyniki dwóch dwumeczów (naszego i Porto vs Basel) są ciężkie do przewidzenia. Inne wyniki niż powyższe będą kosmo-sensacją.
Obstawiam niespodziankę w przynajmniej jednej z tych potyczek.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Wojtek
- Juventino
Terminarz 1/8 LM
Pierwszy mecz - wtorek 24 lutego, rewanż - środa 18 marca.
Co do meczu w TVP to jestem bardzo ciekaw czy wybiorą nasz mecz czy Barca-City
Niby w pierwszej kolejności mieli puszczać Polaków, ale Barca to zawsze Barca...
Co do meczu w TVP to jestem bardzo ciekaw czy wybiorą nasz mecz czy Barca-City

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Niemcy szanse na awans niemieckich druzyn oceniaja nastepujaco:
- Schalke i Bayer leca na zbity;
- Bayern awansuje bez zadnych problemow;
- wyzwanie BVB postrzegaja jako machbar, czyli do zrobienia, choc niektorzy sa przekonani, ze ekipa Kloppa musi drzec o ten awans
Coraz glosniej sie pisze o tym, ze juz w zimie moze sie do nas przeniesc Zaza, wiec mialby kto strzelac.
- Schalke i Bayer leca na zbity;
- Bayern awansuje bez zadnych problemow;
- wyzwanie BVB postrzegaja jako machbar, czyli do zrobienia, choc niektorzy sa przekonani, ze ekipa Kloppa musi drzec o ten awans
Coraz glosniej sie pisze o tym, ze juz w zimie moze sie do nas przeniesc Zaza, wiec mialby kto strzelac.
- Morgesztern
- Juventino
Losowanie spokojnie do zrobienia. Trzeba pamiętać tylko, że Borussia w LM nie gra takiej kupy jak w lidze, więc nie ferowałbym wyroków przed meczem.
Mam nadzieję, że nie będzie (jak wspomniał pumex) domowego 0:0.
Mam nadzieję, że nie będzie (jak wspomniał pumex) domowego 0:0.

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Pewnie dużo zależy od wyników pierwszego mecz:) Choć myślę,ze jednak puszczą BvB no chyba,że Piszczek i Kuba nie będą grali to wtedy Barca-CityWojtek pisze:Terminarz 1/8 LM
Co do meczu w TVP to jestem bardzo ciekaw czy wybiorą nasz mecz czy Barca-CityNiby w pierwszej kolejności mieli puszczać Polaków, ale Barca to zawsze Barca...

Losowanie na pewno było dla nas łaskawe:)
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Losowanie dobre, aczkolwiek jak będziemy dalej tak grali to z takim Monaco bylyby problemy.
- rad
- Juventino
Chciałem BVB i mam to co chciałem. Wszystko zdarzyć się może, ale jestem daleki od ferowania rozstrzygnięcia tej potyczki już teraz.
Przynajmniej nie murują bramki jak Atletico, więc kilka bramek po jednej, czy po drugiej stronie wpadnie.
Przynajmniej nie murują bramki jak Atletico, więc kilka bramek po jednej, czy po drugiej stronie wpadnie.
- sebatiaen
- Juventino
Sory ale jak zagramy w napadzie Lorkiem i Giovinco jak wczoraj to to będzie parodia.
Zobaczcie jak Bvb gra w Lm, to jest inny zespół niż Bvb z bundeskopanki.
Marotta pewnie uzna że po co mają sprowadzać kogoś dobrego za kase jeżeli nie gramy z Realem czy Bayernem tylko z Bvb.
Zobaczcie jak Bvb gra w Lm, to jest inny zespół niż Bvb z bundeskopanki.
Marotta pewnie uzna że po co mają sprowadzać kogoś dobrego za kase jeżeli nie gramy z Realem czy Bayernem tylko z Bvb.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Gilardino to kolejny mistrz, który dołączył do naszej drużyny. Jestem pewien, że gdy nadejdzie na niego pora, da z siebie wszystko i zaprezentuje DNA Juventusu.sebatiaen pisze: Marotta pewnie uzna że po co mają sprowadzać kogoś dobrego za kase jeżeli nie gramy z Realem czy Bayernem tylko z Bvb.
Zawsze mnie to bawi

Samowystarczalny mateelv
- M.R.
- Juventino
Dwa ostatnie spotkania BVB w Lidze Mistrzów to porażka 2-0 z Arsenalem na wyjeździe i zaledwie remis u siebie z Anderlechtem, więc nawet w tych rozgrywkach nie byli non-stop takimi mega kozakami za jakich się ich uważa. Do dwumeczu jeszcze sporo czasu i wiele może się zmienić ale nie stoimy na straconej pozycji.Morgesztern pisze:Losowanie spokojnie do zrobienia. Trzeba pamiętać tylko, że Borussia w LM nie gra takiej kupy jak w lidze, więc nie ferowałbym wyroków przed meczem.
"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
- Makiavel
- Juventino
Dla mnie wymarzone losowanie. Rywal z dużymi kłopotami w lidze, więc raczej nie będą kalkulować ale grać na dwa fronty pełną parą. Poza tym to chyba najsłabszy klub, który wygrał grupę (może na równi z Monaco, ale ich styl gry sprawia, że dla nas byłby to gorszy rywal). Jeśli zagramy na 100% możliwości i potencjału to jesteśmy zdecydowanym faworytem. Choć oczywiście nie można zakładać, że na ten dwumecz wyjdziemy z Vidalem, Pogbą, Tevezem, Llorente i Pirlo w optymalnej dyspozycji. Tak więc realnie to 55 do 45 dla nas.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem