LM 14/15 (gr. A) [6]: JUVENTUS 0-0 Atletico
- Hed2
Tak jest komentarz,ja praktycznie wszystkie mecze juve w lm ogladam na Onecie i sobie chwale
- MaNieK_JuVe
- Juventino
Ja również oglądam na Onecie i bardzo sobie chwalę.
Co do meczu. Wszystko rozstrzygnie się w naszych głowach, umiejętności by wygrać mamy. Wiadomo Atletico to bardzo dobra ekipa, nie mniej na pewno do ogrania. Wykorzystać do maksimum wypracowane sytuacje, uważać na babole w obronie i będzie dobrze. Poświęciłbym w tym meczu Pirlo, na rzecz walczącego Pereyry. Maxiu, nie daj ciała, wyjdź ustawieniem bez strachu. Forza Juve!
Co do meczu. Wszystko rozstrzygnie się w naszych głowach, umiejętności by wygrać mamy. Wiadomo Atletico to bardzo dobra ekipa, nie mniej na pewno do ogrania. Wykorzystać do maksimum wypracowane sytuacje, uważać na babole w obronie i będzie dobrze. Poświęciłbym w tym meczu Pirlo, na rzecz walczącego Pereyry. Maxiu, nie daj ciała, wyjdź ustawieniem bez strachu. Forza Juve!
Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
- blizzarder
- Juventino
Ja ogladalem na onecie w zeszlym roku i byl komentarz z nc+. Player dziala tak, ze jezeli jest duzo osob na streamie to obniza jakosc obrazu, ale nie doprowadza do zacinania. Nie ma studia meczowego ani reklam, w przerwie meczu masz caly czas widok na murawe i statystyki.
- wloski
- Juventino
Nie ogarniacie -,-. Mecz ma komentarz tylko w takim wypadku, gdy na NC+ jest komentarz do danego spotkania. Czyli spotkania kolejki, które zostały wybrane do kanałów NC+, Family HD, Canal + Sport i co tam jeszcze, będą na Onecie posiadały komentarz. W wypadku spotkań bez komentarza na antenie, na onecie w tych spotkaniach nie ma komentarza.maxtomek pisze:Witam. Czy orientuje się ktoś jak wygląda transmisja wykupiona z Onetu? Źródło podaja NC + , czy zatem jest komentarz ?
Dzieki, pozdro [/list]
- Hed2
Dokladnie, wyjete prosto z moich ust 8) Ja juz wykupilem transmisje,a co do samego meczu to ja chcialbym zobaczyc na szpicy Morate a za jego plecami Teveza i Comana razem...chociaz chyba mecze w serie a sa lepsza okazja do sprawdzania nowych kombinacji.wloski pisze:Nie ogarniacie -,-. Mecz ma komentarz tylko w takim wypadku, gdy na NC+ jest komentarz do danego spotkania. Czyli spotkania kolejki, które zostały wybrane do kanałów NC+, Family HD, Canal + Sport i co tam jeszcze, będą na Onecie posiadały komentarz. W wypadku spotkań bez komentarza na antenie, na onecie w tych spotkaniach nie ma komentarza.maxtomek pisze:Witam. Czy orientuje się ktoś jak wygląda transmisja wykupiona z Onetu? Źródło podaja NC + , czy zatem jest komentarz ?
Dzieki, pozdro [/list]
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Nawet na pewno mecz w SerieA jest lepszym miejsce na eksperymenty niż mecz o wyjście z grupy LM. Padoin na lewej, Vidal za napastnikami i Ferdek w ataku, reszta standardowo.Hed pisze:Dokladnie, wyjete prosto z moich ust 8) Ja juz wykupilem transmisje,a co do samego meczu to ja chcialbym zobaczyc na szpicy Morate a za jego plecami Teveza i Comana razem...chociaz chyba mecze w serie a sa lepsza okazja do sprawdzania nowych kombinacji.wloski pisze:Nie ogarniacie -,-. Mecz ma komentarz tylko w takim wypadku, gdy na NC+ jest komentarz do danego spotkania. Czyli spotkania kolejki, które zostały wybrane do kanałów NC+, Family HD, Canal + Sport i co tam jeszcze, będą na Onecie posiadały komentarz. W wypadku spotkań bez komentarza na antenie, na onecie w tych spotkaniach nie ma komentarza.maxtomek pisze:Witam. Czy orientuje się ktoś jak wygląda transmisja wykupiona z Onetu? Źródło podaja NC + , czy zatem jest komentarz ?
Dzieki, pozdro [/list]
- west88
- Juventino
Pytanie za 100 pkt, po jakiego grzyba są podawani wszyscy strzelcy bramek dla Juve nie wystarczyłoby góra dwóch?
Najlepsi strzelcy i 5 nazwisk..
Tak w ogóle wie ktoś jakim ustawieniem zagramy czy to nadal tajemnica?
Najlepsi strzelcy i 5 nazwisk..

Tak w ogóle wie ktoś jakim ustawieniem zagramy czy to nadal tajemnica?
- zbysioJuve
- Juventino
Ze swojej strony nawet nie dopuszczam myśli o ponownym odpadnięciu z LM już po fazie grupowej. Drugi raz z rzędu to naprawdę tragedia już by była. Jednak co do pierwszego miejsca to w zaistniałych okolicznościach ( pewny awans Atletico i niepewny Juventusu) raczej jestem pesymistą.
Spodziewam się żywego meczu ze strony Juve i czekającego na kontry Atletico. Stawiam też na wygraną naszych w tym spotkaniu, jednak tylko jedną bramką, aczkolwiek przy możliwym dwubramkowym prowadzeniu. Remis jest też możliwy jednak bym go wykluczał ze względu żeby nie było żadnych podtekstów ze strony Greków.
Jednak co będzie to będzie, aby do jutra. FORZA JUVE!!!
Spodziewam się żywego meczu ze strony Juve i czekającego na kontry Atletico. Stawiam też na wygraną naszych w tym spotkaniu, jednak tylko jedną bramką, aczkolwiek przy możliwym dwubramkowym prowadzeniu. Remis jest też możliwy jednak bym go wykluczał ze względu żeby nie było żadnych podtekstów ze strony Greków.
Jednak co będzie to będzie, aby do jutra. FORZA JUVE!!!
- Wojtek
- Juventino
Hmm...teoretycznie jest wypisanych tylko trzech najlepszych strzelców.west88 pisze:Pytanie za 100 pkt, po jakiego grzyba są podawani wszyscy strzelcy bramek dla Juve nie wystarczyłoby góra dwóch?
Najlepsi strzelcy i 5 nazwisk..![]()
1. Tevez 12
2. Morata&Vidal 4
3. LL&Pogba 3
Na bank 4-3-1-2.west88 pisze: Tak w ogóle wie ktoś jakim ustawieniem zagramy czy to nadal tajemnica
- west88
- Juventino
To dobrze, że nie zmienimy systemu na magicznyWojtek pisze:Hmm...teoretycznie jest wypisanych tylko trzech najlepszych strzelców.west88 pisze:Pytanie za 100 pkt, po jakiego grzyba są podawani wszyscy strzelcy bramek dla Juve nie wystarczyłoby góra dwóch?
Najlepsi strzelcy i 5 nazwisk..![]()
1. Tevez 12
2. Morata&Vidal 4
3. LL&Pogba 3
Na bank 4-3-1-2.west88 pisze: Tak w ogóle wie ktoś jakim ustawieniem zagramy czy to nadal tajemnica

Co do nazwisk: po co wypisywać Pogbe i Llorente? Rozumiem, że jest rozdział na bramki w Serie A i LM, ale dwa wystarczą.
- Mate.G
- Juventino
Pumi odpierdziela taką robotę, a Wy jeszcze hejtujecie...

- Mate.G
- Juventino
Nie wiem po co zwracać uwagę na coś co nie ma żadnego znaczenia.west88 pisze:Jeśli nie widzisz różnicy między hejtem a zwróceniem uwagi to Ci serdecznie gratuluje.Mate.G pisze:Pumi odpierdziela taką robotę, a Wy jeszcze hejtujecie...
Niektórzy czytają takie informację... Niektórzy nie.
Jeśli jesteś z tych drugich to po prostu nie czytaj, to wcale nie takie trudne.
Wytłumacz mi co Ci to przeszkadza?
Ten kto tu będzie chciał się udzielać tak zrobi, nie zależnie od tego jak będzie wyglądał temat... Chcesz mało informacji to odwiedź onet albo telegazetę tv.

Obstawiam wygraną 3:0.
- west88
- Juventino
A tobie co to przeszkadza, że mnie to przeszkadza?Mate.G pisze:Nie wiem po co zwracać uwagę na coś co nie ma żadnego znaczenia.west88 pisze:Jeśli nie widzisz różnicy między hejtem a zwróceniem uwagi to Ci serdecznie gratuluje.Mate.G pisze:Pumi odpierdziela taką robotę, a Wy jeszcze hejtujecie...
Niektórzy czytają takie informację... Niektórzy nie.
Jeśli jesteś z tych drugich to po prostu nie czytaj, to wcale nie takie trudne.
Wytłumacz mi co Ci to przeszkadza?
Ten kto tu będzie chciał się udzielać tak zrobi, nie zależnie od tego jak będzie wyglądał temat... Chcesz mało informacji to odwiedź onet albo telegazetę tv.
Obstawiam wygraną 3:0.

Jeżeli chcesz postów krótkich i zwięzłych odwiedź solojuve.
Ja po prostu uważam, że jak ktoś robi coś dobrze jak do tej pory pumex, powinien się tego trzymać (może się czepiam szczegółów)
To tylko uwaga, nie hejt, widocznie dla cb to za duża różnica.
Co do meczu, to za Chiny Ludowe nie wygramy 3:0, stawiam na remis 1:1.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Remis brałbym w ciemno.
Nasi zapowiadają walkę o zwycięstwo i 1. miejsce, ale nie rzucą się na Atletico, bo wiadomo, że Atletico lubi być atakowane i zabójczo kontrować lub wykorzystywać stałe fragmenty gry. Nie tylko my boimy się głupio straconej bramki w drugiej połowie i gonienia wyniku. Oby ta myśl nie paraliżowała jutro naszych nie tylko w ataku, ale i przede wszystkim w obronie, bo najważniejsze to nic nie stracić.
Jeśli miałbym typować dokładny wynik to 0:0.
Nasi zapowiadają walkę o zwycięstwo i 1. miejsce, ale nie rzucą się na Atletico, bo wiadomo, że Atletico lubi być atakowane i zabójczo kontrować lub wykorzystywać stałe fragmenty gry. Nie tylko my boimy się głupio straconej bramki w drugiej połowie i gonienia wyniku. Oby ta myśl nie paraliżowała jutro naszych nie tylko w ataku, ale i przede wszystkim w obronie, bo najważniejsze to nic nie stracić.
Jeśli miałbym typować dokładny wynik to 0:0.