LM 14/15 (gr. A) [6]: JUVENTUS 0-0 Atletico

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Hed2

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2014, 09:52

Tak jest komentarz,ja praktycznie wszystkie mecze juve w lm ogladam na Onecie i sobie chwale

MaNieK_JuVe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2014, 11:23

Ja również oglądam na Onecie i bardzo sobie chwalę.
Co do meczu. Wszystko rozstrzygnie się w naszych głowach, umiejętności by wygrać mamy. Wiadomo Atletico to bardzo dobra ekipa, nie mniej na pewno do ogrania. Wykorzystać do maksimum wypracowane sytuacje, uważać na babole w obronie i będzie dobrze. Poświęciłbym w tym meczu Pirlo, na rzecz walczącego Pereyry. Maxiu, nie daj ciała, wyjdź ustawieniem bez strachu. Forza Juve!

Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
blizzarder

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2014, 13:00

Ja ogladalem na onecie w zeszlym roku i byl komentarz z nc+. Player dziala tak, ze jezeli jest duzo osob na streamie to obniza jakosc obrazu, ale nie doprowadza do zacinania. Nie ma studia meczowego ani reklam, w przerwie meczu masz caly czas widok na murawe i statystyki.

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2014, 16:03

maxtomek pisze:Witam. Czy orientuje się ktoś jak wygląda transmisja wykupiona z Onetu? Źródło podaja NC + , czy zatem jest komentarz ?
Dzieki, pozdro [/list]
Nie ogarniacie -,-. Mecz ma komentarz tylko w takim wypadku, gdy na NC+ jest komentarz do danego spotkania. Czyli spotkania kolejki, które zostały wybrane do kanałów NC+, Family HD, Canal + Sport i co tam jeszcze, będą na Onecie posiadały komentarz. W wypadku spotkań bez komentarza na antenie, na onecie w tych spotkaniach nie ma komentarza.

Hed2

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2014, 16:33

wloski pisze:
maxtomek pisze:Witam. Czy orientuje się ktoś jak wygląda transmisja wykupiona z Onetu? Źródło podaja NC + , czy zatem jest komentarz ?
Dzieki, pozdro [/list]
Nie ogarniacie -,-. Mecz ma komentarz tylko w takim wypadku, gdy na NC+ jest komentarz do danego spotkania. Czyli spotkania kolejki, które zostały wybrane do kanałów NC+, Family HD, Canal + Sport i co tam jeszcze, będą na Onecie posiadały komentarz. W wypadku spotkań bez komentarza na antenie, na onecie w tych spotkaniach nie ma komentarza.
Dokladnie, wyjete prosto z moich ust 8) Ja juz wykupilem transmisje,a co do samego meczu to ja chcialbym zobaczyc na szpicy Morate a za jego plecami Teveza i Comana razem...chociaz chyba mecze w serie a sa lepsza okazja do sprawdzania nowych kombinacji.

AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2014, 16:37

Hed pisze:
wloski pisze:
Dzieki, pozdro [/list]
Dokladnie, wyjete prosto z moich ust 8) Ja juz wykupilem transmisje,a co do samego meczu to ja chcialbym zobaczyc na szpicy Morate a za jego plecami Teveza i Comana razem...chociaz chyba mecze w serie a sa lepsza okazja do sprawdzania nowych kombinacji.
Nawet na pewno mecz w SerieA jest lepszym miejsce na eksperymenty niż mecz o wyjście z grupy LM. Padoin na lewej, Vidal za napastnikami i Ferdek w ataku, reszta standardowo.

west88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2014, 16:57

Pytanie za 100 pkt, po jakiego grzyba są podawani wszyscy strzelcy bramek dla Juve nie wystarczyłoby góra dwóch?
Najlepsi strzelcy i 5 nazwisk.. :prochno:

Tak w ogóle wie ktoś jakim ustawieniem zagramy czy to nadal tajemnica?

zbysioJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2014, 16:58

Ze swojej strony nawet nie dopuszczam myśli o ponownym odpadnięciu z LM już po fazie grupowej. Drugi raz z rzędu to naprawdę tragedia już by była. Jednak co do pierwszego miejsca to w zaistniałych okolicznościach ( pewny awans Atletico i niepewny Juventusu) raczej jestem pesymistą.

Spodziewam się żywego meczu ze strony Juve i czekającego na kontry Atletico. Stawiam też na wygraną naszych w tym spotkaniu, jednak tylko jedną bramką, aczkolwiek przy możliwym dwubramkowym prowadzeniu. Remis jest też możliwy jednak bym go wykluczał ze względu żeby nie było żadnych podtekstów ze strony Greków.

Jednak co będzie to będzie, aby do jutra. FORZA JUVE!!!

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2014, 17:09

west88 pisze:Pytanie za 100 pkt, po jakiego grzyba są podawani wszyscy strzelcy bramek dla Juve nie wystarczyłoby góra dwóch?
Hmm...teoretycznie jest wypisanych tylko trzech najlepszych strzelców.

1. Tevez 12
2. Morata&Vidal 4
3. LL&Pogba 3
west88 pisze: Tak w ogóle wie ktoś jakim ustawieniem zagramy czy to nadal tajemnica
Na bank 4-3-1-2.

west88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2014, 17:23

Wojtek pisze:
west88 pisze:Pytanie za 100 pkt, po jakiego grzyba są podawani wszyscy strzelcy bramek dla Juve nie wystarczyłoby góra dwóch?
Hmm...teoretycznie jest wypisanych tylko trzech najlepszych strzelców.

1. Tevez 12
2. Morata&Vidal 4
3. LL&Pogba 3
west88 pisze: Tak w ogóle wie ktoś jakim ustawieniem zagramy czy to nadal tajemnica
Na bank 4-3-1-2.
To dobrze, że nie zmienimy systemu na magiczny :dance:

Co do nazwisk: po co wypisywać Pogbe i Llorente? Rozumiem, że jest rozdział na bramki w Serie A i LM, ale dwa wystarczą.

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2014, 17:38

Pumi odpierdziela taką robotę, a Wy jeszcze hejtujecie...
:bravo:

west88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2014, 17:42

Mate.G pisze:Pumi odpierdziela taką robotę, a Wy jeszcze hejtujecie...
Jeśli nie widzisz różnicy między hejtem a zwróceniem uwagi to Ci serdecznie gratuluje. :ok:

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2014, 17:44

west88 pisze:
Jeśli nie widzisz różnicy między hejtem a zwróceniem uwagi to Ci serdecznie gratuluje. :ok:
Nie wiem po co zwracać uwagę na coś co nie ma żadnego znaczenia.
Niektórzy czytają takie informację... Niektórzy nie.
Jeśli jesteś z tych drugich to po prostu nie czytaj, to wcale nie takie trudne.
Wytłumacz mi co Ci to przeszkadza?
Ten kto tu będzie chciał się udzielać tak zrobi, nie zależnie od tego jak będzie wyglądał temat... Chcesz mało informacji to odwiedź onet albo telegazetę tv.

:dance:

Obstawiam wygraną 3:0.

west88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2014, 18:04

Mate.G pisze:
west88 pisze:
Nie wiem po co zwracać uwagę na coś co nie ma żadnego znaczenia.
Niektórzy czytają takie informację... Niektórzy nie.
Jeśli jesteś z tych drugich to po prostu nie czytaj, to wcale nie takie trudne.
Wytłumacz mi co Ci to przeszkadza?
Ten kto tu będzie chciał się udzielać tak zrobi, nie zależnie od tego jak będzie wyglądał temat... Chcesz mało informacji to odwiedź onet albo telegazetę tv.

:dance:

Obstawiam wygraną 3:0.
A tobie co to przeszkadza, że mnie to przeszkadza? :prochno:
Jeżeli chcesz postów krótkich i zwięzłych odwiedź solojuve.
Ja po prostu uważam, że jak ktoś robi coś dobrze jak do tej pory pumex, powinien się tego trzymać (może się czepiam szczegółów)
To tylko uwaga, nie hejt, widocznie dla cb to za duża różnica.

Co do meczu, to za Chiny Ludowe nie wygramy 3:0, stawiam na remis 1:1.

Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2014, 19:32

Remis brałbym w ciemno.

Nasi zapowiadają walkę o zwycięstwo i 1. miejsce, ale nie rzucą się na Atletico, bo wiadomo, że Atletico lubi być atakowane i zabójczo kontrować lub wykorzystywać stałe fragmenty gry. Nie tylko my boimy się głupio straconej bramki w drugiej połowie i gonienia wyniku. Oby ta myśl nie paraliżowała jutro naszych nie tylko w ataku, ale i przede wszystkim w obronie, bo najważniejsze to nic nie stracić.

Jeśli miałbym typować dokładny wynik to 0:0.

Zablokowany